Good friends

2011-05-31
23:14:47
A Wondeful friend do not grow on trees.
Therefore this friend deserves eternal happiness.
But sometimes life has other plans for my friend....

It is in times like these that I must proove that I deserve this friend,
and try te be just as wonderful as she is...even if it's really, really hard...

...But I will try my best...I promise!




               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



Nu j*vlar!!

2011-05-31
18:23:45
Nu har vi inte städat på någon dag och eftersom att det ser ut som en svinstia här hemma efter en dag så är det faktiskt dags med lite grovrengöring!!

Men ibland känns städningen så himla meningslös...








31/5 - 10 - ingen gaist...

2011-05-31
11:09:35
Ursch i dag är en sån där dag som bara skjuter sig själv

Min hals har blivit värre, det känns som att jag svalt ett razerblad. Jag snorar och slemmas. Och de som håller mig sällis är katterna vars enda syfte här i livet är att ligga och klösa på mig samt ta över HELA sängen x(

Idag är jag inne i ett sånt där mood då jag bara vill vara hemma. Fast jag skulle behöva städa då, men det orkar jag inte heller. Men jag är bortbjuden hem till Emelie idag, och det ska bli mysigt, men som sagt var just nu allting bara nattsvart. Nope blir att äta lite frukost sen dra, då kanske det känns lite bättre?






Tur att man är född i farstun...

2011-05-30
16:21:26
I natt så höll Teknik mig sällis fram till 23.00 någon gång då  det skulle genomföras lite tester. jag skulle vara hjälpsam och han bad mig att  "printscreena" varje gång jag fick ett samtal. "Jajaja, självklart" nickade jag och kände mig såå duktig som kunde hjälpa till .

Sen när han hade gått så insåg jag att jag inte fattade vad han menade..."Printscreena?...eh?.." 
Först försökte jag sitta och lista ut vad det var...men efter att tag fick jag skamset fråga hur man gjorde..

Tydligen tryckte man på printscreen(Well duh?) - då kunde man kopiera hela skiten! OMG, tänkte jag. Jag har sett andra när de kopierat msn-konversationer o.s.v men jag har har lixom inte fattat hur man gjort.

Och NU vet jag!(Sådär 50 år efter alla andra) Här ska printscreeenas!!






30/5 - 11 - Det gick undan!!

2011-05-30
08:34:25
Har jobbat klart min natthelg och är nu ledig fram till osndag!=perfa!

Det har varit en otroligt härlig natthelg som gått väldigt smärtfritt, och nu är det mest bara ledighet som väntar fram till semester =D Är på oerhört bra humör idag , förutom att jag har ont i halsen och i en vidsomstand...men det är inte direkt anledningar att bli sur för ;)

Igår firade vi mamma en kort stund, men ändå en stund och det blev presenter, smörgåstårta och rabarberpaj. Brorsan skjutsade hem oss vid 19.00 och jag började 20.00.

Idag när jag sovit ska jag och mamma fara och storhandla och sen i kväll  ska jag och Jimpo ha en mysig dejt<3






28/5 - 11 - sunk

2011-05-28
18:56:47
I går när jag for till jobbet for jag med fula joggingbraller, strpigt hår, osminkad, äcklig T-shirt och foppatofflor...

Smaaart Anna..jag tänkte ju att "ingen kommer ändå att träffa mig.." Trodde jag. Hela Telia-avdelningen satt på jobbet från när jag kom in klockan 19.00 och fram till 22.00(!) Damn! De va ju bara att försöka gömma sig då. Förutom det, höll jag på att bryta ihop då det ringde konstant mellan dessa tider. tills Teknik la sig i och systemen slutade funka hehe...så efter 22.00 var natten väldigt chill ;)

jag steg upp i dag 15.00 tillsammans med Jimpo(!) som festat fram till 05.00 i natt haha. Men inte mig emot, tycker inte om när han stiger iupp före mig. Vi skyndade till Solbacken och var minst lika sunkig...Har handlat lite mat för vi grillade i kväll. Nu har jag faktiskt klätt upp mig, för vem vet, Telia kanske sitter där i kväll också ;)
Plus att vi ska direkt till mamma efter jobbet för att fira mors dag.

Snart börjar jag...






27/5 - Slö

2011-05-27
17:07:36
Igår så gick vi på stan på dagen och på kvällen såg vi bio...



Den fjärde filmen av Pirates var helt klart en besvikelse - menmen..de va ju kul att gå på bio i af.
Idag har jag bara slö-läst manga och tittat på anime. Det var länge sen jag såg en anime-serie men nu är jag hooked igen ;P I kväll ska man jobba natt, men det känns inte såå jobbigt  - mycket ledighet väntar ju i stället ;)






26/5 - 11 - får f*n spader...

2011-05-26
12:09:33
Beställde en T-shirt med ett eget tryck på igår....
Känner mig dock lite nervös över det, då jag inte vet om vi hade pengar på kontot eller inte när de skulle dra...
Hur vet man om dragningen misslyckades eller ej? Det står "reserverat belopp" nu...

Nu har vi ju pengar, då vi förde över pengar efteråt för säkerhets skull. Jag fattar inte internetbanken, man vet ju inte om man har pengar där eller inte...Jag = trög.

Idag ska jag vara hemma tills vi ska in till stan och se bio. Kläderna är fortfarande inte ihopvikta, fast Jimmy lovat att han skulle fixa det(det var 2 dagar sen)

Jag får f*n spader. Han gör ju ALLTID SÅ! skiter i att vika ihop kläderna och väntar tills JAG gör det. Kläderna blir ju skrynkliga. Men jag ska låta dem ligga där. Tills dom ruttnar, sen får han f*n fara och köpa en ny garderob till mig, så det så. Ursch vad arg jag är. Jag jobbade 12 timmar, och han var LEDIG när han skulle tvätta OCH vika ihop kläderna.
Annars måste jag städa idag och rensa katt-lådan. Men just nu sitter jag i pyamas och läser forum. Och nojjar mig över internetbanken. Och är lite arg. Ursch, hoppas det går över.








25/5 - 11 - Känns inte helt..rätt?

2011-05-25
10:09:49
YAY, nu har jag äntligen pengar, !!

Som jag har längtat efter lönen ;) igår satt jag och väntade på att klockan skulle bli 22.oo så jag kunde åka hem och fira att jag har helg. För idag är jag ledig samt imorgon, och i princip hela fredagen!

Men det är något som stör. Något som gnager och jag vet inte vad =/ Jag vet att jag glömde ansöka om övertid i går, men det borde ju vara lätt att försöka fixa...har mailat chefen om det...

Jag ska fara på stan i dag med Jimpo för han slutar klockan 13.00. Vad vi ska göra där vet jag inte. Jag tror att jag är lite rädd att jag ska slösa pengar på onödiga saker. Typ som mat ute, eller kläder som jag redan har en massa av...Och vill gärna hitta på något kul i kväll för att jag är ledig i morgon, men alla går ju i skola/jobbar m.m. så vem ska man hitta på grejer med? =/ Aja det blir nog bra så fort jag får klä mig lite och göra mig "fin" Då kanske jag blir lite mera peppad...







24/5 - 11 - 12 timmars arbetsdag

2011-05-24
22:31:55
Att jobba natt 12 timmar är peace of cake - men dag(?)

Nä ursch jag känner mig äcklig och svettig...har ruttnat kan man säga, men nu har jag helg! Yes! Eftersom att jag jobbade 4 timmar extra idag så slipper ja jobba 4 h i morgon! Ohyeah! Lätt värt!

Nu ska ja läsa manga och känna lyckan - för lönen kommer om ca 1½ timme ^^







23/5 - 11 - Stress(!)

2011-05-23
21:40:18
Lyckad morgon(?)

steg upp 10.30 för att hinna sitta lite vid datorn innan jag skulle börja fixa middag att ta med, duscha m.m. Var inte alls stressad för att "jag hade ju cykeln minsann" Klockan 12.00 började jag fixa mat, skulle bli perfa då jag började 12.30...ca 12.15 inser jag att, f*ck, Jimmy HAR JU CYKELNYCKELN! blev att snabbt som f*n försöka hälla ner maten i en matlåda men naturligtvis missade jag och allt hamnade på golvet/diskbänken/diskmaskinen(!) men det hade jag ju inte tid att fixa jag vart ju tvungen att fara för att inte bli sen.

Jag tog Jimmys cykel med punka på, och jag hann till jobbet...dock ser jag till min icket förtjusning att jag hade varken telefon eller inspelningsdosa vid min dator(!) Blev att leta utrustning samt tekniker som var på lunch...jag kunde inte sitta ner och börja jobba förrän 45 min senare...

Suck...aja när jag lyckats lugna ner mig så har dagen ändå varit helt ok. Nu blire Pirates 3 och bara njuuuta!





Piraterna av karibien...

2011-05-22
22:57:08
Vi som skulle ha maraton i kväll...det gick ju som det gick. Men vi hann se tvåan i serien i af, då jag sett ettan x antal gånger och den har jag ju i alla fall FATTAT. Precis -  när jag såg tvåan för första gången så fattade jag nada av den så trög som jag är, och tyckte därför att filmen var en besvikelse...och då kan man ju kanske fatta att jag tyckte att trean var krånglig också(därför tyckte ja att den va ännu sämre) Men NU mina damer och herrar, när vi sett den en andra gång så FÖRSTOD JAG FILMEN!


Visserligen var det fortfarande en massa onödig utfyllad som inte tillförde något till historien(inte underligt att man blir förvirrad) Men den var klart bättre nu än förra gången. Så trean ska vi se i morgon =D För att till veckan ska vi ju se den senaste filmen på bio. Alla ha sagt att den äger! Så det blir att peppa!



My pirate face! Arrrgh maities!




22/5 - 11 - Haft en underbar helg<3

2011-05-22
19:31:05
Men nu är helgen snart slut, men jag taggar juni-schemat för det är ganska awesome...


Vi har kommit hem från mamma och pappa, och vi har hjälpt dom att klyva ved hemma hos dom =)

Vi har storstädat så nu är det fint hemma. Bytt gardiner och dammsugat. Nu är vi trötta och filmkväll väntar oss. Jobb i morgon men det är ju bara 3 dagar sen har jag lite helg...Helg helg helg!








21/5 - Rätt så sliten...

2011-05-21
23:56:22
Hemma i byn efter en vild fredag...jag känner lugnet..




19/5 - 11 - Bra dag!

2011-05-19
22:27:09
Idag har det varit en toppendag!

Hängt på bibblan med Emelie och fikat bland annat ;) Sen har jag jobbat tills nu, men jag har varit på ett superhumör!  Nu blire att surfa lite på nätet, äta lite kräm och sen soova!






Synetesi....

2011-05-19
00:10:57
Jag har alltid trott att se färger i ord, meningar, namn o.s.v var något som var normalt. Och eftersom att jag trott att det var något som typ "alla" gjorde har jag ju inte haft någon anledning att prata om det heller.

Det har dock på senare år när jag har blandat ihop saker och ting och folk förstår inte hur, som jag fått reaktioner:

"Hur kan du blanda ihop Bureå och Jörn?"
"Dom har ju samma färg?"
"Eh va?"
"Dom är bruna båda två
"

Jag har nu börjat förstå att det är få som har den här egenskapen. Mycket märkligt, då detta är väldigt naturligt för mig. Jag känner ofta igen och kommer ihåg saker tack vare färgerna. Jag ser siffror/veckodagar i färger t.e.x.

"Åttan är ju lila så klart! Femman är orange! 100 är gråblå! "

"Måndag är cerise, tisdag är blå, onsdag är brun, torsdag är mörblå, fredag är röd, lördag är ljusblå, söndag är röd"

Nu när jag faktiskt pratat om det och folk inte förstått vad jag pratat om så bestämde jag mig för att kolla lite på internet om det finns något ord som förklarar mitt s.k beteende.

Synetesi kallas det tydligen....Mycket märkligt indeed.

Jag har nyss blivit medlem på en egen sida för just såna som har synetesi och jag blir nästan gråtfärdig vad jag inser hur mycket gemensamt jag har med dessa människor. Det är så mycket som förklarar hur jag är. Varför jag är som jag är, och mina intressen! Jag har ALLTID känt mig såå annorlunda!! Det är helt sjukt! Har aldrig känt att jag tillhört en "grupp" tidigare men nu sitter jag här och läser ett forum där ALLA är som jag! helt sjukt, helt sjukt...nu..nu gråter jag.





Vill ha choklaaaaaaaaaaaaaaa

2011-05-18
13:15:03
Har aldrig i mitt liv varit så sugen på choklad som i dag =/

F*n....






Disneyfilmer!!

2011-05-18
10:55:09
Jag tänkte jag skulle betygsätta de mest kända animerade Disney-klassikerna. Nu har jag säkert glömt några, och jag tänker inte ta med Pixar för jag anser att det är en egen kategori(!)

Betygsättningen är mellan 1 - 5

1 = Dålig
2 = Godkänd
3 = Bra
4 = Mycket bra!
5 = F*cking awesome!

1.   1937 - Snövit och de 7 dvärgarna: 2/5

2.  1940 -  Pinoccio: 2/5

3. 1940 - Fantasia: 2/5

4.
1941 - Dumbo: 1/5

5. 1942 - Bambi: 1/5

6. 1950 - Askungen: 2/5

7. 1951 - Alice i underlandet 3/5

8. 1953 - Peter Pan 3/5

9. 1955 - Lady och Lufsen 1/5

10. 1959 - Törnrosa 3/5

11. 1961 - De 101 Dalmantinerna 1/5

12. 1963 - Svärdet i stenen 3/5

13. 1967 - Djungelboken 3/5

14. 1970 - Aristocats 2/5

15. 1973 - Robin Hood 4/5

16. 1977 - Bernard och Bianca 2/5

17. 1981 - Micke och Molle 2/5

18. 1985 - Taran och den magiska kitteln 4/5

19. 1986 -  Mästerdetektiven Basil mus 1/5

20. 1988 - Oliver och Gänget 2/5

21. 1989 - Den lilla sjöjungfrun 5/5

22. 1990 - Bernard och Bianca i Australien 3/5

23. 1991 - Skönheten och odjuret 5/5

24. 1992 - Aladdin 4/5

25. 1994 - Lejonkungen 5/5

26. 1995 - Pocahontas 2/5

27. 1996 - Ringaren av Notre Dame 2/5

28. 1997 - Herkules 3/5

29. 1998 - Mulan 5/5

30. 1999 -  Tarzan 5/5

31. 2000 - Kejsarens nya stil 4/5

32. 2001 - Atlantis en försvunnen värld 1/5

33. 2002 - Lilo och Stitch 2/5

34. 2002 - Skattkammarplaneten 1/5

35. 2003 - Björnbröder 3/5

36. 2004 - Kogänget Inte sett

37. 2005 - Lilla kycklingen 1/5

38. 2006 - The wild Inte sett

39. 2007 - Familjen Robinsson 1/5

40. 2008 - Bolt 1/5

41. 2009 - Prinsessan och Grodan 2/5

42. 2010 - Trassel 5/5


Mina betyg är baserade på animation/story/karaktärer.
Mina favoriter är därför följande:







18/5 - 11 - Idag åker jag till jobbet

2011-05-18
07:50:19
Kanske inte piggare - men friskare

Less på att vara hemma - har ingen värk och snorar inte. Det är typ bara halsen som krånglar lite.
frågan är ju dock vad jag gör vaken vid den här tiden. Well...jag kände för att se lite film så här på morgonen innan jag börjar. så slipper man stiga upp och veta att man snart ska fara.

Men nog är man trött alltid, men det går över...







17/5 - Soffläge idag med...

2011-05-17
12:02:49
Fyyy f*n...


Idag är det soffläge. Jag ska se film. Jag mår piss och skulle behövt alvedon och halstabletter.
Dock får jag det inte förrän vid 18.00 i kväll, då jimpo ska fixa åt mig. =/
Egentligen borde jag ju fara och köpa själv -men jag är ju sjuk O__o jag orkar därför inte.

Ska fixa 13 snart 30 då jag är tok-peppad på den! Egentligen borde jag städa - men jag är ju sjuk O__o

Jag orkar därför inte....







Lite bilder som sammanfattar helgen :

2011-05-16
20:43:44


De flesta bilderna är hänsynslöst stulna från Mirjam, Please forgive me =D





Jag tilllåter mig inte att vara sjuk...

2011-05-16
20:11:05
Egentligen blev jag sjuk redan i tisdags...men eftersom att jag jobbade natt var det ju som svårt att sjukanmäla sig, så det var bara att härda ut.

Men det var fler bidraganade effekter till att sjukan inte brytit ut PÅ RIKTIGT förrän nu:

1. Indianer har bott hos oss från onsdags till i söndags, så det fanns aldrig tillfälle för sjukan att bryta ut, då det varit full rulle. Och mycket sömn har det knappast blivit p.g.a detta.

2. Fredagen vart det inte mycket till sömn heller och man flängde mellan stan och hemma, fixa, göra mat, äta mat, vara trevlig, slå folk och hade det allmänt underbart kul ;P

3. På lördagen var en hotelweekend tillsammans med syrran inplanerad. Hon hade kört ända från Villemina och det var typ den enda helgen av många som hon kunde vara helt själv med mig, så att låta sjukan komma då vore ju en j*vla dum idé.

4. Sen hände det ju grymt mycket grejer med syrran bland annat ett äckel på krogen samt Elins bil som blivit förstörd av någon idiot dagen efter.

5. Och belägringen av lägenheten rådde fortfarande så jag följde med folket hem till Björn för surströmmingskväll. Men då kände jag mig betydligt tröttare och hängigare så sjukan höll nog redan då på att ta över lite.Och så såg vi film hemma hos Björn lite senare, snyftisfilm ala P.S I Love You, j*vla h-vete...!

6. I morse sov jag länge, men kände mig ändå inte helt kry. Drog mitt jobbet och upptäckte där att damn, jag har nog feber(igen för typ miljonte gången det här året) Så nu sitter jag här i pyamas med feber, samt ännu fler snyftisar.. fy f*n!


Taget av Ange.
Första scenen är första doppet i älven för Filip och Björn.
FSen sitter jag och Stina och flännar hos Björn framför filmen:






16/5 - 11 - Intensiv helg = jobbig arbetsvecka...

2011-05-16
12:05:05
Om jag skulle skriva upp ALLT jag gjort i helgen så skulle det bli en novell...

så vi får se hur jag löser den biten....

Just nu känns allting bara sjukt drygt då jag är ubertrött då jag inte sovit bra på kanske en vecka(?)
Så nu i veckan blir det bara att sova och jobba...segt med andra ord.

Jag har saknat Jimmy jättemycket i helgen, men jag kom hem så sent så vi hann inte vsra med varandra...och vi hinenr knappt va me varandra nu i veckan heller....

drygt, drygt...

Men helgen har varit helt fantatisk....





Ooops I did it again...

2011-05-12
17:55:56





12/5 - 11 - Men va f*n...

2011-05-12
12:49:25
I morse när jag trampade hemåt blåste det så j*vla mycket att jag fick ont i öronen...så jag GICK hem i stället...



Annars har väl natten varit helt ok...förutom att min förkylning bara blir värre. Något less...
Och här hemma är det full rulle. Marcus och SpoooK har kommit på besök och de ska stanna till typ.... söndag? Måndag?

Igår kom de i alla fall, och jag var och flängde runt som vanligt. Först på folkparken, sen på fotbollsmatch i Bergsbyn sen blev det filmkväll(?) hemma hos oss. Det var väl iochförsäg ingen som såg filmen men aja xD
Jag köpte dessutom en grill i går, för att Jimmy hade bett mig. Grillen var kung tyckte jag, men han dissade min minigrill och ska köpa en till(!) ...så vi ritade på grillen och döpte den till Vegogrillen...


MIN grill so leave it be!






Manga= barnporr?

2011-05-11
16:34:39
Jag har trots allt hört talas om "Manga-mannen" Mannen hade flertal manga-bilder på datorn som enligt Hovrätten skulle föreställa barnpornografi, och bvlev därför straffad för det.
Det är ju faktiskt märkligt att jag inte funderat på det här tidigare då jag hört talas om fallet. Men Emelie frågade mig hur jag ställde mig till frågan, och då insåg jag att jag inte ens hade läst någon artikel utan bara "hört om det".

Barnpornografi klingar naturligtvis negativt i mina öron, men samtidigt är det manga och anime vi talar om.
Manga och anime som kommer från Japan har ett stort utbud av genre med just sexuella inslag. Det finns olika genre om hur "grovt" material det handlar om.  "Hentai"(Tentakel-porr", som Björn skulle ha sagt) är bland de grövsta som inte är till för någon under 18 år.

Annars finns genren "ecchi" som gärna förekommer i serier inriktad till killar mellan 13 - 15. Stora anspelningar på sex, och det är något som anses vara "roligt" för en 14-årig kille som snart får köra moppe.
Och eftersom att genren är poppis är det inte konstigt att "mangamannen" hade serien på datorn, då han jobbade som översättare för just den mangan.

När jag själv var Newbee inom manga/anime och laddade hem i princip allt som var poppis. Då ecchi är en populär genre, var det inte alls konstigt att jag stötte på ett antal, innan jag lärde mig att leta fram genre jag själv tycker om.

Nu har jag läst lite mer om just "manga-mannen" och det visade sig att bilderna han hade på datorn var från just en manga med ecchi-inslag. Då fick jag lite av en tankeställare. Då hade ju JAG lika gärna kunna bli straffad för barnpornografibrott..(?)

För att oftast vet man inte åldrarna på ungdpomarna i serierna, vissa ser ut som 5, andra ser ut som 16. Det är tecknat och inte verkligt.  



Då jag sett lite av den här serien så vet jag att de är lika gamla då de går i samma klass, skillnaden är dock att den ena är mer "välutvecklad" än den andra. Men man vet inte exakta åldern på dem...Man skulle lika gärna kunna gissa allt mellan 10 - 18.

Dock så tycker jag ju inte att "ecchi" är speciellt awesome då det oftast är väldigt kvinnoförnedrande, och har vuxit ifrån den här slags "humor". Men som sagt var, det är tecknat, det är ingen som har förnedrats "på riktigt"

Tycker att hovrätten ska jaga de verkliga barnpornografi-förbrytarna i stället...




11/5 - 11 - natten from hell...

2011-05-11
14:26:23
Jahapp då har man gått och fixat sig en förkylning, tack för den.. =/


Kan lova att natten inte gick smärtfritt. Min näsa rann och jag kände mig såå j*vla trött...Och inte blev det bättre av strömavbrottet som var mellan 04.00 - 05.00 Jag satt och stirrade in i tomma intet och kämpade verkligen med att inte somna. Det var den längsta timmen i mitt liv...

Sen förstår jag inte varför jag tog på mig att tvätta idag...förkyld och trött släpar man ner sig till tvätt-stugan...en sak är säker jag VÄGRAR städa idag, det får Jimmy fixa, för jag är inte prima fisk...
Efter tvätten ska jag BARA vila så jag pallar mina resterande två nätter.

Och som grädde på moset fick vi typ ALLA räkningar i dag. De kom samtidigt denna månad - elräkning, försäkringar samt radiotjänst. Hu jeda mig...






Lillebror i ett nötskal...

2011-05-10
19:54:24
I morse ringde mamma mig och var i paniken. Tommy(min lillebror) hade en körning via jobbet igår men kom tydligen aldrig hem sen. Och i morse dök han inte upp på jobbet alls...Och mobilen var helt avstängd
När mamma sa detta fick jag en isande kår längst ryggraden...Tänk om något har hänt?

Men jag ringde Sandra och fick då reda på att han sovit borta i natt,  skulle på arbetsförmedligen idag, något hans chef inte uppfattat, och mobilen var avstängd p.g.a slut ström. Så var det med det...

Men nu på kvällen ringde Stina och sa att Tommy hamnat på akuten. Även denna gång fick jag den där isande kåren i ryggraden. hon berättade dock att han bara skurit sig i fingret och att det skulle sys. Inget allvarligare än så.

Det är så med Tommy. Han fyller 22 år i år, men han är fortfarande min lilla lillebror som ibland kan hamna i knipa.
Han gör sin storasyster väldigt orolig, väldigt ofta. Och det är ju för att han betyder så otroligt mycket för mig<3








10/5 - 11 - Inte lika fint väder...

2011-05-10
17:15:59
Idag planerade jag och Emelie lunch vid älven...men det blåste lite ute så vi käkade inne i stället...



Blev faktiskt lite besviken när jag öppnade balkongen i morse....de var ju såå varmt igår och idag var det ju bara mitt emellan. Menmen, solen skiner ju i af...Men det skulle inte skada med lite riktig sommar nu ;)

Jag har haft en toppen-natt i af, tiden gick väldigt fort. Känner mig hyffsat utvilad och jag försöker städa här hemma(går ju som sådär som ni kanske märker...) Har sorterat tvätt i af, då jag MÅÅSTE tvätta i morgon, förstår inte varför det ska ta såå lång tid mellan gångerna...

Vi har även funderat på att rensa och kasta ut grejer, flera av våra grannar har tagit ut möbler för att "någon" ska hämta dem...men jag vet inte, får man? Om vi skulle lägga ut allt vi behöver bli av med, skulle det knappt få plats på gården..






9/5 - 11 - Grymt sa grisen....

2011-05-09
23:36:01
Idag har jag varit duktig....och irriterad...



Gick på stan helt i onödan mellan 14.00 och 17.00...trodde Jimpo skulle sluta 14.30, men när klockan började närma sig 15.00 och hans mobil var avstängd blev jag lite bitter. Klockan 17.00 ringde han och sa att han slutade..men men bättre sent än aldrig. Vi for till Eddahallen och motions-simmade i en timme sen tjollrade vi på till 20.00. Vi gick(!) hem sen...jag är inte direkt känd för att röra på mig men i dag var jag grym må jag säga! *stolt*

Och peppad är jag också, har köpt klippkort på badet så nu finns det ingen återvändo ;)

I morrn ska jag dock luncha med finaste Emelie, det var ett tag sen sist. Sen utrensning av förrådet, blir nice!




8/5 - 11 - Planerar som en failure...

2011-05-08
20:25:28
Nu är vi hemma!




Det har varit en händelsefylld helg vill jag lova! Först lite smått fest på fredagen sen ha vi varit borta hela helgen och spenderat med en del av familjen =) Har varit underbart, men man är slut så här i efterhand!
Man har gjort mycket(och ätit katastrofalt mycket... ) Nu ska jag och Jimmy ha en mysig stund för oss själva!

Nästa helg är fullproppad den med, och även denna gång vart jag tvungen att boka av och boka om grejer.
Så den är fullspäckad så det löns inte ens fråga om vi ska hitta på grejer xD

Vi kommer att ha "fin-besök" hela den helgen, och så bor jag på hotel med syrran på lördagen och det blir nog lite skumpa och melodifestival, jajjemän! Det är kul att ha saker att göra, men det är tråkigt att boka av =/

Jag är en failure på att planera...






6/5 - 11 - Tårta är en hit!

2011-05-06
19:16:32
Idag har jag kommit på att tårta är awesome!
Jag brukar inte vara ett fan av tårta i vanliga fall ,men när man får tårta på jobbet kan det vara positivt!





Här är anledningarna:

1. Om man försovit sig när man börjar 11.30 och har varken hunnit äta lunch eller gjort middag så kan tårta vara bra att äta i stället

2. Om tårtan ser fin ut med t.e.x en ros i mitten eller klädd med körsbär kan detta göra att man blir betydligt gladare.

3. Om man vet att tårtan är beställd från ett kondis så vet man att tårtan är dyr.  Då ska man äta så mycket som möjligt.

4. Om man har tråkigt en lunch kan man sitta HEEELA lunchen och dra skämt om just tårta

5. Om man jobbar kväll och vet att det ligger kvar två kartonger tårta kvar i kylen så är det lika bra att äta, då man ändå har tråkigt.

Så tack alla tårtor för att ni gjorde så att dagen blev till ett liiite mindre helvete på jobbet...




Om man tycker att det är jobbigt att bli kallad ung, så ääär man ung...

2011-05-05
12:21:06
När man har kommit upp i min ålder så spelar åldern ingen roll längre...




Man jobbar och umgås med folk som är mellan 16 - 50. Men när man själv var typ 16 så kunde man inte umgås med någon som var typ 3 år yngre(hallå dom va ju 13?) och dom som va äldre än en själv kändes ju...mycket äldre...

Jag är 24 och då är man ju långt ifrån att vara t.e.x 18 men även långt i från att vara 30, så därför är jag mindre brydd om det här med ålder.

Men ibland märker man ju att 18-åringen kan bli lite putt om man t.e.x "råkar" nämna att personen i fråga är "liten" eller "ung". Eller när man börjar med "När jag var i din ålder så..." Det naturliga i MIN ålder är nämligen att vilja bli kallad ung så ibland tänker man inte efter riktigt...xD

För sen när man "råkar" säga att man är gammal med sällskapet av 27-åringar så får man äta upp det fort som f*n =P 



Vi hade lika gärna kunnat vara i samma ålder...




5/5 - 11 - MSN

2011-05-05
11:48:23
Igår somnade Jimmy vid 23.00 och eftersom att jag var typ hemma 22.30 kändes det inte så värt att va vaken i en halvtimme och sen sova(!)



Så jag bestämde mig för att sitta vid datorn...men jag kunde inte hitta på något att göra, så jag loggade in på msn...
Jag brukar inte va speciellt aktiv på msn. Har aldrig något vettigt att säga. Och igår blev det bara en påminnelse om varför jag inte brukar sitta där. Tråååååååååååååkigt...

Aja 00.30 gav jag upp och gick och la mig.

I morse så tyckte inte katterna om att jag låg och sov. Esper låg och stångade mig. Om han hade haft horn hade jag varit spetsad. Därför tyckte jag inte att det gjorde något att jag kastade iväg och sparkade på katten några gånger...hehe. När han började klösa lite lätt på fötterna, så sprutade jag vatten på han. Då lämnade han mig äntligen i fred.

Sen drömde jag om att jag hade städat och diskat bort. Vaknade 11.30 och blev förvånad. För jag hade ställt kockan på 11.00(och disken var fortfarande inte gjord)

Aja NU är den gjord i af, så nu kan jag med gott samvete sitta och äta lunch vid datorn(även om Jimmy inte blir så nöjd över att jag gör det..ehe)




Missförstå mig inte, jag äääälskar mitt arbete men...

2011-05-04
22:34:04
...idag har det varit arbetet från helvetet...

Sista timmen ville jag bara gråta en skvätt, det var så sjukt stressigt...
Och vi har fått mycket folk på jobbet nu då det kommit nya uppdrag och utbildningar m.m.
Så det är jätterörigt och det lever om... O__o Koncentrationsförmågan var på noll idag..måtte dagen bli bättre i morgon annars blir det självmord innan fredag. Nää nu ska vi inte va såna, jag är på ganska bra humör ändå. Men bara för att jag längtar till helgen så kommer de två dagarna framöver kännas som en evighet..suck..






4/5 - 11 - Stressigt

2011-05-04
11:30:56
Haha jag är så korkad som tror att jag har ALL tid i världen innan jag börjar 13.30 ...

Men jag har ju lite jag ska göra:

* dammsuga
*rensa kattlådan
*Rengöra katternas "fontän*
*Klä mig
*Göra middag
*Hinna sitta vid datorn xD

sen va ja otroligt trött idag också och jag vet inte varför och tänkte att jag kanske skulle sova till 12.00. Men då skulle det bli stressigt..eller det blir det i alla fall O__o

Igår vare skojj i af, vi for på bio...igen(?) Vi ville se Thor 3D Men dock så offrade vi oss för Lilla rödluvan...
Hade inga förväntningar så den gick ju att se menmen..
Sen efter det skulle vi sola i solarium, men jag kände mig lite snål så det blev det icket...satt och prata med Sandra mnedan hon solade. åkte sen hem till hon och brorsan kom å vi satt och snacka.

Nu är då helgen färdigplanerad i af, och vi ska till stugan på lördag-söndag! Jag längtar jättemycket! 







3/5 - 11 - Sovit som en bebis

2011-05-03
15:59:23
Det var inte speciellt svårt att vända dygnet i natt faktiskt..

Har sovit som en stock hela natten och nu är jag pigg och utvilad =D Har gått en sväng på stan med Frida och Daniella och jag har köpt mig en bikini *lycklig* Nu är jag peppad på att simma igen! I kväll vill jag gärna hitta på ngt typ spa-kväll, film-kväll eller fara och simma. Men det beror helt på vad Jimmy vill göra. Han jobbar till 17.00 och är i princip helt o-nåbar... =/

Nu ska jag städa lite, sen duscha för jag känner mig som mögel...






2/5 - 11 - Ondskefull

2011-05-02
17:35:47
Idag var det meningen att jag skulle fara på teater...

Jag for in till stan och hade t.o.m gjort i ordning sallad för att slippa käka ute. Jag var och fikade med Björn tills Jimmy kom och Jimmy var inte peppad nånstans på att fara...
Så han åkte hem, och jag for hem till Björn för att käka sallded där. Men jag var inte heller peppad på att fara på teatern och valde att stanna hos Björn i stället. Dock fick jag lite dåligt samvete för Ewe och Mirre såhär i efterhand men de klarar sig nog utan mig ;) Men jag har börjat lära mig att om man inte är sugen på att göra en viss grej bör man inte tvinga sig till det heller. Naturligtvis ska man tänka på andra också, men om man är ärlig direkt, och man vet att kompisarna överlever så borde  det väl vara ok? Eller...
Men jag kan inte hjälpa att få så dåligt samvete jämt =/





1/5 - 11 - Ändå lite glad

2011-05-01
16:18:20
Haha idag är en sån dag då man bara blir peppad på ALLT!

Jag och Jimpo har köpt en vegetarisk kokbok, där det finns massor med recept, tips, näringsvärden m.m.
Och nu kan jag ärligt säga att jag är stolt över att vara Lakto-ovovegetarian. HAHA, jag vet, extremt drygt att säga därför säger jag bara vegetarian =P Men det är i alla fall när man inte äter kött men man äter ägg samt mjölkprodukter.

Det fanns såå många bra skäl till att bli vegetarian som jag inte ens tänkt på(och nu menar jag inte att alla ska bli det, utan nu är jag bara glad för min egen skull)

*Miljöskäl = ingen har väl undkommit att köttindustrin påverkar miljön mer?
*Etiska skäl = De flesta djur lever under fruktansvärda förhållanden
*Renare mat = en vegetarisk kost innehåller mindre av tungmetaller och miljögifter(det står det i boken i af)
*Hälsoskäl = Det är konstaterat att vegetarianer drabbas mer sällan av diabetes, hjärt-och kärlsjukdomar, diabetes, och cancer.

Det stod i boken i alla fall xD Men boken förespråkar emot allt som t.e.x LCHF står för som också ska vara en hälsosam kost. Så jag antar att det är olika beroende på vad man själv tycker passar för en själv.
Boken har dessutom gett mig inspiration till mer varierande recept och liknande, så nu ska jag laga mat =)

Annars så är jag glad över att jag inte behöver stressa idag, kunde sova ut och det är sista natten i natt. Sen kommer jag att vara ledig tre helger i sträck(!) Det var länge sen det...
Dock vill jag inte boka upp dom här helgerna i förväg då det blivit tal om att syrran kanske ska komma hem nu i maj, och Vännäskompisarna kommer kanske någon helg. Och vem vet, någon helg kanske man bara känner för att ta det lugnt?