varför luktar byxorna kattpiss?...

2011-08-31
12:58:56
Oh well, nu drar jag på jobbet...

/struntar-i-att-byta-byxor

               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



31/8 -11 - Jahapp vad händer i dag då?

2011-08-31
10:15:54
Juuust ja - jag ska ju jobba igen...suck


Tänkte jag skulle va lite snäll och städa bort här hemma - men vi får se om jag orkar.
Nu blir det ett bad för mig, jag måste bara lämna datorn allså...




Del 4. Vad gör HON här?

2011-08-30
23:00:05





The smile...

2011-08-30
21:10:06
Hmmm...en sak som man kanske inte tänker på är att folk är osäkra - på olika sätt. Jag är t.e.x blyg.
Jo det är sant, jag är grymt j*vla blyg och osäker i de flesta sammanhang(även med typ 2000 promille i blodet)
Dock så visar jag det på ett speciellt sätt. När jag blir osäker så ler jag JÄTTEMYCKET!! om jag sitter i en obekväm sits i kanske en timme, så har jag ont i munjipan typ resten av dagen.

Plus att jag pratar som en j*vla ångmaskin när jag blir osäker och blyg(hur det nu går ihop). Pratar om de mest awkward stuff och tunghäfta får jag också. Röd i ansiktet och skrattar lite smått hysteriskt. That's me...Huuva...

Ibland önskar jag att jag vore lite mer lågmäld och inte log så förbannat mycket när jag blir osäker. Jag ser ut som en retard när jag ler, för det är inte äkta. Jag drar fram leendet när en kamera kommer fram också.

Det är sött när folk är blyga och tysta. Inte när de skrattar hysteriskt och pratar högt och om en massa j*vulskap. Inte speciellt charmigt kanske. Men det är ju tyvärr så, folk upplever mig som wierd efter första intryck. Jag får helt enkelt lägga in ett andra intryck sen ;)






30/8 - 11 - Tung period

2011-08-30
19:55:39
Sova, stiga upp, äta, skita, jobba, sova, stiga upp o.s.v...


Så ser det ut för mig nu för tiden och så kommer det se ut ett tag framöver... Very depressing :/





29/8 - 11 - Förlorad sömn...

2011-08-29
10:13:22
...kommer inte igen..


Trött idag. Plus att jag bet mig i läppen 3 gånger igår. Det gör ont. Suck.




Jag gillare...

2011-08-28
17:59:09
Råpackad natten före man ska jobba, ute till 05.00, hör INTE av sig till sin pojkvän om att man sover borta, cyklar hemåt inte allt för nykter vid 08.30 och jobbar svårt bakis...och straffet:

Nystädad lägenhet, hämtpizza, mys med pyamas och tv-spel i kväll.

Inte illa!






28/8 - 11 - 7 svåra år...

2011-08-28
09:35:07
Jag hade jättekul i går kväll, så pass kul att jag fortfarande var full i morse när jag vaknade 08.30...jag ska jobba om en halvtimme, dessutom övertid..

Skjut-mig-någon-nu-Tack!...








27/8 - 11 - Idag är det lördag woop woop!!!

2011-08-27
07:24:45
Och jag stiger upp 07.00 på morgonen...det är något som är lurt eller hur?



Jupp, jag ska nämligen börja jobba 08.00(!) DET om något är väldigt ovanligt. Och det lustiga var att jag somnade kanske vid 02.30 i natt? Men jag är faktiskt inte speciellt trött...eller trött är jag men inte sådär "Jag-vill-ta-självmord-trött". Jag är faktiskt lite smått peppad på attjobba. Men jag tror att det är för att jagska jobba med lite härliga jobbarkompisar idag! Inte alltid det händer, eftersom att jag oftast jobbar ensam när jag jobbar natt t.e.x. 

Senare i kväll ska vi jobbar-brudz sitta och mysa hemma på min jobbarkompis balle(!)...balkong alltså. Lite jag missförstod när hon sa det haha. Dricka 1 glass vin(eller flaskan, vi får se) ha tjejsnack och bara ha det gött. Jag jobbar i morgon också men då börjar jag 10.0 så det är ju lungan ;)








Jag blev inte besviken...

2011-08-26
23:38:53
Jag är faktiskt en riktig Marwel-nörd i de flesta sammanhang...Och roligt är det ju när ännu en Marwel-film entrar bioduken.

Denna gång var det Captain America, och jag måste säga att jag var lite nervös över den(jag menar, de är ju rätt duktiga på att ändra "basen" av storysarna från serietidningarna när de kommer på film.)

Men nej...basen var inte ändrad, och filmens Steve Rogers värmde mitt hjärta på samma sätt som i serietidningarna, om nästan inte mer? Visst var saker och ting annorlunda, men de anpassade Captain America perfekt till filmen så att man kunde se allt realistiskt. Och så ÄLSKAR jag när man blandar in karaktärer från andra Marwel-serier/Typ Howard Stark, Iron Man och Fury från Shield är ju ett välbekant ansikte.

Inget alls jag störde mig på, tvärtom så njöt jag hela filmen. I love Captain America :)

4/5









26/8 - 11 - Pengaförstöraren nr 1!

2011-08-26
12:19:43
Idag är jag ledig och jag och Jimmy ska på dejt :3


Det blir bio i kväll och mys, det var länge sen vi gjorde något tillsammans. Jimmy slutar om ca 2 timmar så då ska vi bara va med varandra. Jag fick ju lön i går så höhö!

På tal om pengar ska jag försöka boka en Skåne-resa så här mitt på dagen. Det går inge bra. Hade fått rekommendation att boka till Köpenhamn, men hittar inga resor...Jag är en riktig noob när det gäller att boka, jag blir nervös bara jag tänker på det. Ska dessutom åka helt själv den här gången, ursch...

Men det blir ju kul när jag väl kommer fram, ska träffa en kompis eller två , och det blir lite spontant sådär. Inte ofta jag gör spontana grejer, sitter ju mest hemma. Jag kan tycka det är skitkul så länge jag slipper ansvar, men det funkar inte riktigt så tyvärr. Så vad göra? Ska man kolla andra flygbolag än SAS tro?

Hmm...






25/8 - 11 - Idag får jag lön :D

2011-08-25
11:00:39
Som jag har längtat!!!


Annars är de stora planerna idag att fixa lunch, äta, jobba och bajsa.
Och på tal om det, jag gillar faktiskt att bajsa - ärligt! Men det hänger nog ihop med att jag gillar att äta. Out with the old and in with the new lixom..

Annars sitter ja o en kompis och skriver på Fejjan. Han vill komma hit i helgen men det funkar ju inte. Jag och Jimmy ska ju klara det förbannade spelet. Som påminner mig, jag ska gå och levla nu..hare!



Jag gillar att äta...



..och att bajsa...




Om man verkligen bryr sig...?

2011-08-24
13:02:24
Alltså förlåt, jag har det lite jobbigt just nu. Och jag hoppas att jag inte sårar någon i min frånvaro, det är bara det att saker och ting måtse fixas först. Jag hoppas att ni förstår, jag har ju trots allt de bästa vännerna i världen och jag skulle aldrig lämna er<3

Men vissa människor klarar inte av det. De klarar inte av att först såra folk och sedan se dem sårade.
De vänder ryggen.
"Jag orkar inte" "Det blir för mycket" "Glöm mig, du har andra, du förtjänar att bli behandlad bättre"

Men egentligen är det inte det, som det handlar om alls. Det handlar om att DU inte klarar av att se någon ledsen och sårad. "Det är så synd om DIG, buhu, stackars dig som ser att någon är ledsen. Det är så jobbigt"

Om man verkligen bryr sig ska man ju ta hand om problemet tillsammans. Ta smällen tillsammans lixom. Skit i hur j*vla hårt blixten slår ner i en, gör man det tillsammans så går man segrande ur det...OM man nu verkligen bryr sig alltså.

Men nej. Vissa vänder bara ryggen och låter den andra ta hela smällen. Inget stöd, ingen förklaring bara "Glöm mig"  Nej jag blir så ledsen...






24/8 - 11 -Åhh....

2011-08-24
10:48:29
I natt har det varit en märklig natt indeed...


Jag och Jimmy satt och spelade tv-spel när brorsan kom. Vi satt och letade en savingpoint, men hittade inte en j*vel...och klockan blev 00.00 och Jimmy ville sova för att han skulle upp vid 06.30.

Han bad mig leta tills jag hittade en savingpoint. Jag letade, men brorsan ville då se film. Vad göra? Skulle jag bara stänga av spelet och förlora alla speltimmar vi suttit och kämpat med? Åh nej, vi lät spelet stå på. Sen somnade jag till filmen och vaknade 06.00 i morse med gryyym huvudvärk samt ångest för att jag märkte att playstation 3 FORTFARANDE var på. Men jag somnade om igen.

Vaknade nyss i paniken och skyndande mig till spelet för att hitta savingpointen. Nu sådär 45 min. efter hittade jag ÄNTLIGEN en...så nu är ps3:an i tryggt förvar.
Jag ska försöka fixa lunch till mig och brorsan, han sover nämligen här. Sen ska vi troligtvis på Solbacken...men städa? Glöm att jag hinner det allså..!






Varför blir folk Hitler när man säger att man är vegetarian?

2011-08-23
21:49:34
För att få vara vegetarian så måååste man alltid ha värsta anledningen till det.

Man kan inte bara få vilja vegetarian. Det är ju inte direkt så att jag TVINGAT mig själv att vara det. Typ att jag SAKNAR kött på något sätt? För det gör jag inte. Jag mår bättre både pyskiskt och psykiskt när jag inte äter kött.
Jag blir äcklad av kött, det smakar äckligt och ser äckligt ut.

Och är det konstigt att jag inte vill äta kroppsdelar av döda djur?

"Men vaddå du äter ju ägg?"
"Ja?"
"Ja ägg är ju döda djur!..det är kycklingar!"
"Ägg är ett obefruktat ägg...inte mer än så"
"Nää, men det är fortfarande en början på ett liv"
"Okeeeej..så mina ägglossningar som jag har en gång i månaden är alltså ett missfall...eller kanske en abort?"

Äggen kommer ju ut vare sig man vill eller inte. Ska man bara låta dom ligga eller ska man ta hand om äggen?
Sen att hönsfarmar inte är så j*vla bra, man får helt enkelt se till att köpa ägg från gårdar med frigående höns :)

Nää fortfarande, det är kött och blod som äcklar mig. Och jag mår psykiskt dåligt av att ens titta på kött. Låt mig vilja äta vegetariskt om jag nu mår bra av det. Och sen snack om dubbelmoral hit och dit, det struntar jag i, jag VILL INTE äta KÖTT





23/8 -11 - Det jobbigaste med att börja jobba 13.30

2011-08-23
10:49:27
Är att man måste fixa både lunch och middag SAMTIDIGT..


Jimmy gör sin egen middag när han kommer hem, och jag gör min egen på dagen INNAN jag far och jobbar. Känns lite trist så där. Därför tycker jag att det är viktigt att äta tillsammans när man väl har möjlighet.
Jag längtar till på fredag för jag är ledig då och Jimmy slutar kring 14.00 :) Så då kan vi avnjuta en hel dag tillsammans! Jag jobbar dock i helgen, både lördag och söndag, sen jobbar jag 5 dagar till och även detta är kvällstid. Känns ju som så där... :/

Men snaaaart får jag min ledighet/mitt nattjobb tillbaka :3 Peppa September!




oj...

2011-08-22
23:36:12
Jimmy och jag spelar tv-spel. I vissa spel får man s.k statusar på sig som man fått av fiender. T.e.x "Poison" eller "Silence" t.e.x. Dessa två betyder att man t.e.x förlorar liv eller också kan man inte använda magi.

Jag hittade plötsligt en s.k status jag inte kände igen och letade efter ett botemdel.
Jimmy: Vad gör du?
Jag: men jag hittar ju inte botemedlet...
Jimmy: Till vad?
Jag: Men till den där statusen så klart! Vad är det för något?
Jimmy: Anna...det betyder att du är ledare för gruppen...

Jag:...Jaha....




22/8 - 11 - Inte så peppad...

2011-08-22
11:20:55
Nu är man hemma igen och det ser förj*vligt ut här hemma...


Jag ska jobba 4(!) dagar i rad och Jimmy jobbar hela veckan.
Och NÅGON måste städa. Jag vete f*n hur det kommer att gå alltså...

Jag ska försöka fixa disken innan jag drar till jobbet idag men ...vi får se :P Jag håller ju på att fixa lunch/middag till mig själv och inte gick det bra för jag hittar INGEN matlåda...(alla ligger väl på jobbet antar jag..)
så jag gav upp och sitter vid datorn i stället..(väldigt smart av mig indeed)

Nää ska bara kolla bloggar/läsa litemanga/kolla facebook och skriva klart det här inllägget SEN ska jag gå in i köket och försöka fixa. Jag ska även hinna duscha. Och jag måste börja gå om 1½timme...hmm, kanske borde snabba mig lite?




20/8 - 11 - I vännäs

2011-08-20
14:50:01
Vi bara myser där vi är :)



Vi är hemma hos Marlene och Mattias, men de är inte här. Det är bara jag, Jimmy, Sara, Jonah och Anton. Vi ska äta gomat, och ha myskväll i kväll med spel och grejer :)

Inte illa! 





19/8 - 11 - Att stiga upp tidigt...

2011-08-19
06:07:54
Hej alla sju-sovare!! Weow, klockan är 06.00 på morgonen och jag är pigg som mört och livet är en regnbåge!!
Nämen om det inte hade varit så att det blev helg  idag och jag skulle till vännäs hade jag nog skjutit mig själv-

/Trött som f*n...






I morgon åker vi till Vännäs...

2011-08-19
00:07:25
Fick byta pass från att sluta 19.00 till att sluta 15.00 - så då måste man ju passa på att åka bort.
Så ni i Skellefte som ville va med mig - synd för er moahahahaha! Nämen allvarligt de kommer att bli kul :)



Det som dock är negativt är att jag måste börja 06.45 och därför vakna 05.45...det kommer att bli min död...





18/8 - 11 - Det kommer att bli tufft framöver...

2011-08-18
11:26:41
Jobb, jobb, jobb, jobb...


Att jobba dagtid är verkligen inget för mig. Igår när jag kom hem var jag så slut att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Dels var det ju bristandet på sömn, men jag var också helt slut...Två dagar kvar sen är det helg. Men sen ska jag jobba 4 dagar i rad, ledig 1 dag och sen blir det 7 (!) dagar i rad! Sen har jag två lediga dagar och sen jobba 5 dagar till innan jag äntligen blir lite ledig och går på nattjobb...huuvaligen. Hur ska jag orka?




På tal om Thundercats...

2011-08-17
23:21:12
OMG! Thundercats 2011 - en helt ny serie!!! O__o MUST.SEE.NOW.
Dock så tvivlar jag starkt på att det kommer att va lika bra som den gamla serien.
Dagens tecknat har blivit så förbannat mesigt. Tacka vet jag 80-talet!

Den nya Lion-O kinda looks like a wuzz...





Gamla goda :D






...ibland har man världens bästa jobb

2011-08-17
11:48:03
Jag skickade ett sms till en av mina "bosses" idag och frågade om jag fick komma en timme senare...för jag har seriöst inte vaknat ännu, är som en zombie. Och jag fick det! Nu kan jag ta en lång dusch och vakna i min egen takt. Så härligt det känns :) ...Och nej, jag har inte tänkt att gå och sova igen, jag är inte dum. Bara skönt att hinna vakna innan man börjar jobba.






17/8 - 11 - Man måste ju vända dygnet nån gång...

2011-08-17
11:13:48
Jag är förbannat trött just nu...


Ska käka lite frulle, gå och duscha, klä mig och sen dra. Man kan ju tycka att börja 12.30 är vääärsta sovmorgonen, men faktiskt inte för mig. Att stiga upp 11.00 i dag var nog döden tror jag. 13.30 är bättre, då kan man ju i af stiga upp 12.00...Och nej, jag är ingen dålig människa för att jag sover länge på dagarna, jag brukar helt enkelt jobba natt. då jobbar man från 20.00 på kvällen till 08.00 på morgonen - kommer i säng vid 09.00.

Då kan det vara svårt att komma tillbaka till en rytm som säger att jag ska sova vid 01.00 på natten och kanske stiga upp 09.00 på morgonen. Och om man då undrar varför jag jobbar natt...jag trivs helt enkelt bättre med det. om jag fick bestämma hade jag  BARA jobbat natt. Men nej, jag MÅSTE ta dom här "dagpassen" också för att kunna få en heltid.

Ett tag dr hade jag nästan tänkt att ringa till jobbet och säga att jag kommer in senare. Men samtidigt måste man ju vända dygnet nån gång :/




Myror i benen, hjärtklappning och en storm i huvet....

2011-08-17
03:45:33
F*ck, f*ck, f*ck....jag KAN inte somna. Jag har legat och vridit på mig sen klockan 00.00 och det är ju typ 3½ timme...Jag känner hur paniken kommer krypandes. Jag ska ju jobba DAGTID i morgon(eller nej det är inte dag egentligen för jag jobbar 12.30 - 21.00) Men det är dag för MIG(!) Har inte haft några tider att passa på morgonen/dagen på typ 2 månader...

Och nu när jag ska försöka somna så går det inte. Hjärtklappning har jag, benen har ett eget liv och sen tyckte tydligen min hjärna att det var en bra idé att TÄNKA just i natt. Och inte bara på en grej, utan MÅNGA. Typ på jobbet, typ på mat, typ på egna serier, typ på andra serier, typ på tv-spelen vi spelar, typ på vad jag ska skriva i bloggen o.s.v. Det är ju f*n förj*vligt....

Jag vart tvungen att få ur mig dom här tankarna i af, nu ska jag gå till sängen igen och be till Gudarna att jag ska lyckas somna....det är inte lätt att vända på dygnet.. :/







Inspiration: Thundercats någon?

2011-08-16
14:23:27




Nämen allvarligt mitt hår lever lite sitt eget liv just nu för jag fullständigt sket i att borsta det i går efter jag duschade. xD
Dock är jag grymt nöjd med känslan jag har på håret. Jag ska börja dissa schampo och ENDAST köra balsam. Jag brukar ha fett hår i vanliga fall också så jag tänkte what the hell, för mitt hår mår inte bra av scampo tyvärr..

dock när jag vaknade idag var jag grymt förvånad. Inte fett. Än. Älskar håret tidag!




16/8 - 11 - God morgon

2011-08-16
13:38:49
Jo jag vet - att stiga upp 13.30 när man inte ens jobbat natt är inte helt okej...


Men det är ju lite så där. Det tar sin tid att vända på dygnet och dessutom är det mörkt, kallt, grått och trist ute så då är det som lättare att känna sig trött. Jag har dessutom drömt en massa. Allt från vattenskador, feltagna öl till stugefester och bittert avslut på vänskap. Ja ursch.

Det blir väl camping i vardagsrummet idag också, blir att spela lite star ocean. Jag måste ta tag i disken också..




Better safe than sorry lixom...

2011-08-16
00:33:56
Jag: Heal...
Jimmy fortsätter spela
Jag: Heeaaal....du håller ju på att dö?
Jimmy ignorerar och fortsätter spela...
Jag: MEN HEALA DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Game over


Suck, va äre me killar och inte "heala"?
"Äh, healing är för pussys, det löser sig på något sätt..."

Och sen när man ÄNTLIGEN efter flera timmars irrande hittat en savingpoint...
Jag: Ahmen, f*n va bra, gå och spara nu då!
Jimmy: Äh...jag sparade ju för en timme sen..

Hmm, toppen...Skyll då för f*n inte på mig sen om du dör /får game over och måste spela om hela skiten igen...
Och spara gör jag ALLTID om jag hittar en savingpoint. Inte bara för att  jag är rädd för att dö, utan mer att jag inte litar ett PISS på konsollerna. Det är riktigt nice om man inte sparat på typ 3 timmar sen hackar Playstation2 upp sig och det är bara att starta om. Och nej, jag HATAR att ha rätt. Så j*vla onödigt...

Och för er som mot förmodan inte fattar så pratar jag om tv-spel. När man har lite liv bör man heala(läka) sig själv( om man nu KAN heala sig, inte alltid man kan), och om man har chansen till att spara ska man för f*n SPARA!!

Precis som att man "inte är tillräckligt bra om man sparar/inte lika cool om man healar sig". Nej jag fattar inte - better safe than sorry lixom.






Min blogg saknar både bilder och åsikter...

2011-08-15
18:44:02
Bildproblemet : Jag kommer alltid på att plocka fram kameran när det är som mest opassande. När jag är som fullast t.e.x och när det är som mörkast ute. När man tittar på bilderna dagen efter undrar man va f*n man höll på med. "Hmm, en suddig tumme där, en svart fläck, en näsborre - intressant.."

Sen är jag otroligt lat. Om jag någon gång nu faktiskt tagit en bild samma dag och tänker "Ahh, nu har jag bilder att lägga upp till DET HÄR inlägget.." - Så gör jag det inte - för det är så förbannat jobbigt.

"Var är kabelj*vulen nu då?" Aha i köket...nämen det är ju typ 4 meter dit, då orkar jag inte..
Hmm, vi lägger in en random manga- gubbe här i stället - eller kanske en bild på mig där jag ser otroligt cool, häftig och snygg ut? Skitnajs!"

Skärpning!

Sen åsiktsproblemet:

Jag har lyssnat på detta Radioprogram som slår huvudet på spiken gällande mina brister på åsikter i bloggen.

Jag har faktiskt en maaassa åsikter, tro det eller ej. Men jag är helt tyst om dem. Klarar oftast inte av att diskutera för då börjar jag flänna och känna mig otålig. Min bekantskapskrets är också dessutom VÄLDIGT obrydd om vad JAG gillar att diskutera om(har något guldkorn, dock typ Emelie/Mirjam :) Thanks guys)

Men många är faktiskt inte å intresserade av att jag blir galen om att de f*ckar upp t.e.x Emma frost i X-men First class. Om jag t.e.x råkar nämna att jag faktiskt är feminist, så höjs ett ögonbryn eller två. "Du? Feminist? Haha, Anna, du är inte feminist!"
Och när jag då vill börja försöka argumentera till VARFÖR jag är feminist så går det inte. Det är som man att man står vid en vägg. Man blir oftast skrattad åt. Så jag har slutat. Kämpar för kvinnorna i tysthet...hur det nu går ihop?

Och egentligen skriver jag extremt lite om vad som egentligen intresserar mig här i bloggen. Jag försöker anpassa min blogg till att andra ska orka läsa den. "F*n min vardag är ju inte direkt spännande, men det kanske är bättre än att skriva att jag skrattade så jag nästan pissade på mig när jag såg på School Rumble i går(anime serie=världens bästa)"

Det är därför jag matar på en massa om mina tråkiga jobbnätter och lata dagar framför datorn...i stället för 120 recensioner av olika anime, massa teckningar jag gjort, musik jag lyssnar på m.m.
För jag SKÄMS. Jag skäms över mina intressen, för de räknas ofta inte. Japansk musik kan man ju inte spela på fester t.e.x(eller inte överhuvudtaget, får hålla det gömt i mina egna hörlurar i stället)

Och nej, jag har INGA vänner som uppskattar manga/anime så den glädjen kan jag dela med 0(!) personer...Sitter därför mycket vid datorn och på forum för att prata lite manga-glädje.
Tv-spel har ju jag och Jimpo en delad kärlek för. Dock är vi fortfarande olika. Jag PRATAR gärna om dem, INNAN vi spelar, UNDER TIDEN vi spelar och även  EFTER vi spelat dem. Jimmy vill ju lixom bara spela hahaha.

Jag är ju så förbannat skraj att folk blir irriterade eller arga på mig.
"Men det kan jag ju inte skriva, då tycker folk att jag är jobbig"

Kommer ihåg själv när jag gick i skolan. Jag var väldigt högljudd och sa saker och ting rätt ut utan att tänka, och fick mycket skit för det både av lärare och klass-kamrater. Så jag antar att det är därifrån det kommer.

Nää fy f*n skärpning allså...

Och nej, jag hade inga bilder tagna från IDAG,  idag heller - jag sitter visserligen äcklig och smusig endast i förd en T-shirt med Gustaf på, plus att jag sovit hela dagen så jag tror inte dom bilderna hade varit så intressanta ändå... så jag lägger in något annat jag hittat på Google(Rasberyl från Disgaea 3):






15/8 - 11 -Känner mig inte---fantastisk...

2011-08-15
16:40:03
Huuva - I smell and i look hidiuos.


Haft en dryyyg natt och idag har jag sovit ovanligt länge. Fortfarande trött dock. Och hungrig. Och ful.

Blir att lägga sig ner i badet sen och dö där några timmar. Jimmy får lov att fixa mat - helst servera mig i badkaret.
Nope, snart är man människa igen, det ser jag framemot!




14/8 - 11 - stekt lök

2011-08-14
15:12:22
Ursch...idag är en sån där dryg dag...


Känner mig deppad och vill bara sitte inne och ruttna bort...Fast jag ska ju fara och jobba igen klockan 20.00 så det är ju som svårt. Björn ringde mig vid 12.00 i dag(efter att jag fått sova ca 3 timmar) och frågade om vi skulle fara till Café Kajutan. Först var jag på idén, men när han nämnde att vi skulle cykla tid blev jag neg. Tänkte att det tar ju sin tid. Det skulle nog bli tajt, jag hade ju tänkt att sova ytterligare några timmar annars skulle jag ju dö.

Så jag tror inte det blir något av. Ska fixa lite käk(cornfilér och stekt lök) till mig själv, sen blir det att kura ihop sig på madrass tills jag börjar. Ursch, nee, ingen bra dag(trots en bra natt)





13/8 - 11 -Ljuva lördag

2011-08-13
14:53:52
Idag planerar väl folket fest och andra trevligheter...


Själv har jag nyss vaknat och har ett morgonhumör som en arg pyssling samt en andedräkt som inte kan säga annat än "Drake" Det finns en anledning till att Jimpo är gullig och städar, lagar mat och håller sig ca 10 meter ifrån mig. Jag får dock sitta vid datorn och leva loppan :3 Sen ska jag krypa ner på madrass och se på när Jimmy spelar tv-spel. För jag orkar verkligen inte idag, ska ju ut och jobba i natt igen. Men jag har verkligen haft en toppen-natt så förhoppningsvis ska mitt dåliga humör försvinna sinom tid :3






12/8 - 11 - Länge sen de va ljust ute...

2011-08-12
11:59:29
Jag hade ju som förberett mig på höst och höstmörker med bland annat tända ljus och tjockare täcken...


Men gissa om jag vaknade av en chock. Det var sjukt ljust ute och jag var helt säker på att jag försovit mig till min och Emelies dejt idag som skulle vara klockan 14.00. Men då tittade jag på klockan: 08.15. Saay what? Det var bara att krypa ner i sängen igen då, för jag kände inte för att stiga upp vid den tiden, särskilt när man gått och lagt sig kring 03.00 och ska jobba natt i natt...

Så jag somnade om och steg upp nu 12.00. Egentligen hade jag velat sova längre, men katten from hell låg på mig och j*vlades så det var bara att he sig upp dårå. Ska städa lite, duscha och sen ta bussen 13.25.

Igår var jag lite trött och sliten men det hindrade mig inte till att få lite besök på kvällen. Ange och björn var här mellan 21.30 - 00.30 och vi såg film - och snackade en massa typ. - Trevligt värre.




Inte riktigt känd för att vara smartast i världen men...

2011-08-11
17:29:33
När det gäller inredning börjar jag misstänka att jag har en IQ på typ 20 00000(!) Var ju på Ikea, för att köpa ljus och hyllor. Men mitt inredningssinne tog över och köpte bland annat en liten möbel för 200 kr. Jag såg det framför mig när jag stod och tittade på den. "DEN kommer passa pefekt på vår toa!!" Dock hade jag ett litet problem. Möbeln passade inte riktigt att ha tidningar i(för jag MÅSTE ha tidningar på toan) Därför gick jag och letade efter en tidningshållare. Men hittade ingen, måste ha varit blind. Däremot hittar jag helt plötsligt en behållare för KÄLLSORTERING(!). Jag ryckte i den lite, och såg även detta framför mig. "DEN blir PERFEKT som tidningshållare"

Nu står allt snyggt och prydligt inne på toan, och ja, jag hade rätt. Jag är så förbannat smart!












Och nu har vi fått upp hyllerna som jag hade fått i uppdrag att köpa. 100 kr styck, det tyckte jag var värt :3. Så nu kan jag stoltisera med mina mangaböcker, min anime och mina favoritfilmer :D "Nördhyllan" kallas den ;)





Och de tre ljuslyktorna jag köpte blev naturligtvis PERFEKTA ivårt sovrum :3





...och i går fick jag blommor av Jimmy som står i vårt kök ^__^








11/8 -11 - alltid smuts...

2011-08-11
13:24:05
Jag var verkligen supernöjd över lägenheten typ  igår...

Men i dag ser det förj*vligt ut igen :/ Vi hann aldrig dammsuga efter borrningen i går, för vi fick middagsgäster :)
Så förutom en massa betongsand på golvet os.v. har vi en hög med disk i diskhon. Så förutom att det ska dammsugas så måste jag diska bort disken. Sen gör jag inget mer i städväg, det blir lix alltid smutsigt hos oss...

Sen ska jag sitta och levla lite i Altier Iris, och vänta på att Jimpo kommer hem. I morgon går jag ut och jobbar igen, känns inte så farligt. Har haft en trevlig och innehållsrik vecka :)






Lite semester :)

2011-08-11
01:14:47
Tänkte jag skulle sammanfatta den senaste tiden av min semester med lite snajsiga bilder :) Here goes:

Våffelmys med Linnea och hennes barn Annelie :)










Familjetrevligheter :)









Nice på Olles:







Ljusvattnet sommarfest:











Stranden :)







Och tillbaka till Olles ;P














Fy fan vilken semester man haft allså :)





10/8 - alltid trassel...

2011-08-10
15:34:11
Åh åh åh, jag var ju på IKEA igår :D



Ja det ÄR häftigt att åka på Ikea, då det är ca 25 mil dit O__o Och Ikea är stort med massa kuliga grejer. Det som jag skulle köpa var vägghyllor samt ljus, det var mitt uppdrag :3 Fyndande dock grejer för ca 1300 spänn hehe xD
Plus att vi var på Alko(Finland) och jag köpte lyxlikörer som inte finns i Sverige för typ 500 spänn...Ooops...

Idag är det full rulle. Hallen är sprängd för vi har nyss satt upp hyllorna där. Dock satt de inte så bra, så vi måste borra ytterligare hål  -drygt. Alltid är det trassel när vi ska fixa här hemma. Inte minst med gardinstången som vi försökt få att sitta kanske 6 gånger innan vi gav upp. Dock kom brorsan i dag och satte upp den åt oss :) Så nu är det bara hyllorna kvar. Men grabbarna har tagit en paus och sitter nu och spelar tv-spel, och jag - jag sitter vid datorn höhö. Vi planerar att fixa nån slags lyxig middag sen, och i kväll blire att hitte på ngt antar jag :)

Ska snöra upp lite bilder sen när ALLT är klart! Jag är ruskigt nöjd!




Jag gillar facebook!

2011-08-08
17:17:16
Haha, i det här regnet och rusket kan man inte bli annat än uttråkad när man vet att man ska vara ledig i ytterligare 4 dagar. Därför skriver man på Fejjan att man vill åka i väg...Och några sekunder senare skriver mamma och frågar om man vill åka med på Ikea i morrn :D Och så fick man en inbjudan om att få komma till vännäs och vara där i några dagar! Fy f*n va nice :D






8/8 - 11 - Zombie-skick...

2011-08-08
14:24:18
Igår var en sån där dag då man inte hann speciellt mycket..


Har haft en jättebra jobbar-helg, inga större missöden måste jag ju säga. Dock har jag ju sovit extremt lite. Steg upp vid 14.00 i går, klädde på mig och Evelyn hämtade upp mig så vi kunde fara och fika på Stigs. Efter det for jag hem igen, fixade lite middag, spelade tv-spel sen blev det att dra på jobbet igen.

I morse när jag skulle gå hem spö-regnande det, och jag hade knappt nå kläder. Oh well, var inte så ledsen för det, tänkte bara att jag ville hem fort, ta på sig pyamasen och sova tills Jimpo kom hem.

Men tjii fick jag, vid 14.00 plingar Björn på dörrn och jag öppnar i ett nyvaket zombie-skick. Han fråga om jag ville följa på solbacken, och sånt tackar man ju inte nej till ;) Har nyss kommit hem igen och av någon konstig anledning är det inte så fint hemma(har slängt mina blöta kläder överallt...) Så jag ska nog städa lite och sen tror jag att jag går och lägger mig igen. Har ändå inget vettigt för mig, och jag är fortfarande dyngtrött...

Planen i kväll blir att sitta i mjukisar, se film/serier och bara njuuta :D




6/8 - 11 - en perfekt kladdkaka samt utomordentligt kokta ägg ;)

2011-08-06
17:15:11
Inte illa pinkat för någon som sovit ca 1½ timme på ett dygn :P


Jimmys familj är här och vi har gått på stan - men jag har varit lite i ett zombie-stadie plus att jag var lite stressad.
vVille ju helst hem och fixa allting, så jag och Anton tog en buss tidigare hem. Jag fixade kladd-kakan, och kokade äggen, och jag vart rånöjd. Jag svor över matlagningen igår men i dag så gick det ju faktiskt. Men jag är helt galet trött :/ Blir att powernappa en stund, sen vispa grädde till efterrätten. Är fortfarande lite stressad tror jag...




5/8 - 11 - att baka är Tamef*n en konst...

2011-08-05
18:10:15
Idag har jag sovit till 13.30 och det var smart tänkt av mig då jag ska jobba natt  :)


Men det blev stressigt :/ Vi får ju besök av Jimmys familj i morgon och då vill man gärna att städning och handling ska va klart! Så de första vi gjorde när vi vakna va att fara o storhandla. Komma hem och storstäda. Och nu står jag och kämpar med att baka nå j*vla bröd. Och nu när jag tittar in i ugnen så ser jag att skiten har typ smält ihop som en j*vla pannkaka...Man kan ju undra vad jag gör för fel..
För när man BAKAR så f*ckar jag ALLTID upp det :/ Jag måste ju ha läst fel på receptet, gjort fel, tagit någon genväg.

Nää jag HATAR att baka...jag vill lyckas någon gång också tack. Jimmy ha då städat i af, och det är ju bra så slipper jag stressa upp mig för det. Ska snart åka i väg till jobbet...




F*ckass...

2011-08-04
15:57:50
På fyllan får jag en släng av toretts typ. Ju mer jag dricker destu grövre blir jag i munnen. Kan vräka ur mig de mest hidious words. Fast jag är ju EGENTLIGEN lite grov i munnen i vanliga fall oxkså. Det är bara det att jag "försöker" vara lite mer smidig i rätt sällskap.

För sällskapet gör ju skillnad också. Om jag är med syrran kan jag vräka och bäka på hur mycket jg vill. Samma sak när man är i Vännäs, för där har man inga s.k hyffs ;) Jag gillar inte hyffs. Jag gillar inte att "hålla igen" Jag gillar inte att vara fin i kanten, vara perfekt...

För jag är inte det. Långt i från. Jag är...JAG. Och ibland orkar jag bara inte att hålla igen. Vara fin. Perfekt. Så därför isolerar jag mig själv i stället. Sitter hemma med mitt "f*ck" och "f*tta". Och längtar tills mitt cp-barn till pojkvän kommer hem. Jag längtar. Jag ska göra goda j*vla club sandwishes hade jag tänkt. Åsså ska jag ta mig en dusch, och göra mig awesome, och ta på mig den där m.i.l.f-tröjan(monster I like to fluff) jag fick av Jimpo i går :3

Sen ska vi sitta i soffan, äta maten i vardagsrummet, spela tv-spel samtidigt och spilla mat överallt! Sen ska jag svära, fisa och rapa så högt att t.o.m grannarna hör(och jag bryr mig inte)

Fatta att någon ens kunde älska mig...it's a miracle.




4/8 - 11 - So little time, so much to do...

2011-08-04
13:47:13
Japp, beachen i går blev det, och jag brände min mage O__o the hell...


Inte så konstigt egentligen, vi låg på stranden mellan 11.30 - 16.00 haha. Det var galet härligt väder plus att vattnet var jättevarmt :) På kvällen for hela gänget på Olles och ätade gomiddag(dyrt dock..) och sen satt vi där fram till typ 23.30. Jag gick och la mig vid 01.00 och vaknade idag...13.30(!) DAMN!

Jag var förj'vla trött, allså, men det är ingen ursäkt. Jag har då massor att göra idag, så det var ju inte direkt lyckat.
måste städa upp här hemma, och i kväll ska vi (kanske) till knäberget.






3/8 - 11 - snart blire beachen.

2011-08-03
10:36:19
Väskan är packad och jag sitter och väntar på att bli upp-plockad.


Idag är det full rulle. Först stranden, sen troligtvis loppis(!) På kväll'n blire att äta på Olles. Mycket på schemat i dag allså. Känns faktiskt riktigt bra :) Peppad för jobb i helgen också, samt att Jimmys familj kommer på besök.

Jag mår mycket bättre i dag...







2/8 - 11 - Jag vet inte vad jag ska skriva...

2011-08-02
11:55:10
Tant Röd är på besök igen, och det är ju sällan roligt...


Speciellt då det var inplanerat ett bad idag men det vill jag ju alltså inte göra. Jag måste först och främst fixa här hemma , sen hade jag bara velat va hemma och dö typ. Men troligtvis blir det väl att vi hittar på något.
Eller, ja jag vet inte... Fan det är ju bara tisdag trodde det var onsdag O__o




Ibland ritar jag snabbt, ibland mindre snabbt...

2011-08-02
01:24:57
Älskar att rita, men tjurskallig som jag är vill jag tyvärr inte lära mig ngt nytt :/ jag kör mitt eget race oftast med bläck eller tursch och det blir lite som det blir. Oftast går det rätt fort också.

Här får ni ett smakprov på hur det kan se ut/vad det kan bli för ngt:








1/8 - 11 -Idag tog vi oss en j*vla sovmorgon

2011-08-01
13:44:08
Vaknade 13.00 av att Jehovas ringde på dörrn....



Nu har vi klätt oss och jag och Jimmy ska gå på stan. Han är ledig tillsammans med mig för en gångs skull, så vi ska ta en riktigt mysdag <3. Evelyn är ju hemma nu så i kv blir det väl att umgås med henne och Emelie. Eller om det blir i morgon, få se. Det här är sista veckan av min semester, men det känns inte så jobbigt faktiskt.