...och ibland så kommer det...

2011-07-31
23:44:36
Ni vet vad jag pratar om eller hur? Precis, alla ni nyförälskade par därute(speciellt en viss person JAG känner ;)
Det där pirret i magen. Det där fåniga fnittret. Den där känslan som säger "Jag vill inte slita mig i från dig. Nånsin."

Efter 5 ½ år tillsammans kan man tyvärr inte förvänta sig att den där känslan ska finnas där varje dag, hela tiden, som man gör som nyförälskade det första året....

Men ibland så kommer det. Det smyger sig på en och man vet knappt vad man ska ta sig till. Man får sig ett rus av lycka.

Och det kommer alltid i rätt tidpunkt också, precis när man behöver det.

Tack älskling!

               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



30/7- 11 - fan va kul :D

2011-07-31
12:46:57
Med Evelyn hemma och en sommarfest i Ljusvattnet kan det inte vara annat än succe :)



På fredagkväll när mitt besök skulle åka, åkte jag snålskjuts hem till Björn där man satt och chillade. Sov sen där, och åkte med Björn till Ljusvattnet för att titta på match.
  Jag hade  så gryyyyymt kul i går. efter matchen blev det grill och chill på beachen. Senare till logen där det var jättebra band och trevligt folk. Efterfest på beachen igen, fram till 04.00 nån gång och däckade sedan i Björns bil ;)

Har sovit hemma hos mamma och pappa i natt och idag är jag lite bakis, men inget serious :) Vi ska snart till stan igen. Saknar min Jimpo som jobbat hela helgen :(





Sommarshopping :3

2011-07-29
10:57:00
Som ni vet så ääälskar jag att köpa grejer, och nu vare länge sen jag visade upp lite av mina kära ägodelar.

Lite assesoarer. Halsbandet är ganska gammalt, dock har jag bytt ut berlockerna ett antal gånger. Nu hänger det en fin rosett/en Kimmu-docka och ett "extraliv" ÄLskar det!

Den söta väskan hittade jag på en marknad, och armbanden köpte jag i går faktiskt. 2 för 30 :3









Och så till filmer/anime/manga. Har fyndat på marknader ;P















29/7 - 11 - städa, städa, varje fredag och så varje jul...

2011-07-29
10:18:57
Det tycker jag är kul.


Faktiskt. Det skulle jag tycka var vettigt. Städa EN gång i veckan. Men icket, här behövs det städa kanske 4 - 5 gånger i veckan O__o Oh, well, i dag slipper jag inte undan för att jag måste storstäda. Finbesök får vi ju i dag vid 17.00 :) Vi ska beställa hämtmat och spela tv-spel. Fy f*n va nice.






29/7 - 11 - städa, städa, varje fredag och så varje jul...

2011-07-29
10:18:38
Det tycker jag är kul.


faktiskt. Det skulle jag tycka var vettigt. Städa EN gång i veckan. Men icket, här behövs det städa kanske 4 - 5 gånger i veckan O__o Oh, well, i dag slipper jag inte undan för att jag måste storstäda. Finbesök får vi ju i dag vid 17.00 :) Vi ska beställa hämtmat och spela tv-spel. Fy f*n va nice.






28/7 - 11 - Wohoo!!

2011-07-28
13:39:08
Efter många om och men, fick jag mig äntligen ut på balkongen...


Jag ska nog inte skriva hur jag tyckte att det såg ut där, eftersom att då råkar nog ett eller annat könsord hamna i texten, so let's just skip that. Men hursomhelst så var det inte direkt mycket som skulle göras.

Plocka bort en matta...flytta på möblerna, sopa lite grann. Sen var det faktiskt klart! Efter det så gjorde jag en gudagod sallad för att jag är världens bästa flickvän, så allt var klart och färdigdukat på balkongen. Och gissa om min pojkvän var tacksam! (Eller inte, han sa bara: "Hallå, det är för varmt att äta ute, kan vi inte äta inne i  stället?"

O__o.... allt detta "slit" helt i onödan. Jag skulle ha fortsatt spela Tetris på Facebook i stället....

Back to dagens datum. Jimmy är ledig i dag så i dag måste vi hitta på något...Om jag fick bestämma hade vi suttit i lägenheten hela dagen och spelat tv-spel. Men icket...vi ska gå till Solbacken. Men medan jag sitter och skriver har Jimpo i af plockat bort disken. MOAHAHA!


Min goda sallad :3







Jordgubbarna som JIMMY har planterat och som jag skiter fullständigt i...tills det är dags att äta dom ;P




27/7 - 11 - Jag är nog rätt lat ändå.,..

2011-07-27
13:33:21
Idag så steg jag faktiskt upp vid 10.00...


Rätt imponerande då jag var vaken till 04.00 i natt ;) Nämen, jag är nöjd, har faktiskt gjort något idag.
Gått på stan med Björn och fyndat nya byxor. Dock så har jag kommit fram till att jag är "mycket gnäll och lite verkstad"
Jag sa till Björn att jag inte gjort något "vettigt" nu under semestern t.e.x.

"Ahmen, gör något då, hur svårt kan det va?"
"Hmm...det är jobbigt"


Haha, ingefär så lät hela vår konversation i dag:
"Fan, man kanske borde läsa en bok?"
"Gör det då?"
"Jobbigt"


"Fan varför finns det inga coola t-shirts i stan?"
"Beställ från internet?"
"Jobbigt"


"Fan, man borde typ städa på balkongen..."
"Gör det då?"
"Jobbigt....."


Så nu tänkte jag att jag ska NOG städa på balkongen i dag. Har inte gjort det än, så frågan är ju om det verkligen blir ;) Den stora planen i dag är att göra middag och rensa kattlådan ;)
Sen får vi se om jag kanske beställer nån T-shirt från internet?

Hmmm...jag är f*n lat allså...




Cookingskills ;)

2011-07-26
18:19:46

















26/7 - 11 - gott humör :)

2011-07-26
15:38:19
Igår var en riktigt lyckad kväll vil jag lova


Surströmmingmiddag med hela familjen, och sen mys resten av kvällen/natten. Jimpo åkte dock hem vid 22.00 för han skulle ju upp och jobba idag, stackarn :/ Jag sov över hos mamma och pappa och steg upp vid 12.00 i dag.
Jag har mindre ont i ryggen i dag och är på riktigt bra humör. Det är dock grymt kvavt ute och inne så jag svettas. Blir att  ta en dusch sen ska jag överraska Jimpo med värsta gomiddagen när han kommer hem ;)

Det blir klyftpotatatis och snitsel :D Har köpt skinksnitslar och ströbröd så det blir hemmagjort, jag vet att Jimmy gillar det. Vi har aldrig gjort det förr dock då vi inte haft någon köttklubba. Men i dag gick jag faktiskt och köpte en :)
Dock vet jag inte vad JAG ska äta haha. Har gått och tänk på jimmy så mycket så jag glömt mig själv ;P blir väl cornfilé antar jag,eller kanske ngt annat gott :) Får se !


googlad bild :)




Mys igår

2011-07-26
13:46:04


Åh va mysigt vi hade!












25/7 - 11 - Semester igen :D

2011-07-25
17:04:27
Haft en riktigt, riktigt bra natthelg, och nu är det semster igen ;)


När jag kom hem i morse så var det skinande rent överallt. Så underbar känsla. Fick gå och lägga sig utan att ojja sig över dammråttorna i högra hörnet. Min älskling är världens bästa <3. Och nu låter det ju som att han aldrig städar, men det gör han ju ganska ofta(ibland oftare än mig) Men just nu när jag är mitt inne i den här jobbiga peridoden med ryggsmärtor så kan ett rent hem när man kommer hem göra en så glad!

Jag har sovit ganska bra i af, katterna tyckte dock att jag skulle stiga upp vid 14.00 men de kunde de ju fet-glömma. De lät mig va tillslut så jag kunde sova till 15.30  iaf ;) Just nu sitter jag nyduschad och väntar på att Jimpo ska komma hem. Jag har inte hunnit fixa mig ännu, men det är för att jag misstänker att Jimmy kanske vet var borsten finns, för den är spårlöst borta(som allt annat här hemma brukar vara)

Tommy plockar nog upp oss vid 17.30 sen åker vi till byn för att ha surströmmingsfest så här på en måndag ;) Men alla i familjen är ju lediga(utom Jimpo) som måste åka hem vid 22.00 - då han ska upp och jobba i morgon stackarn :( Men annars är jag på underbart humör!

Things can only get better :)








24/7 - 11 - inte mig själv...

2011-07-24
20:44:47
Jag är en demon nu förtiden..


Jag slog bakhuvudet för några dagar sen och sen dess har jag haft konstant ont i huvudet och det bränner baki nacken/ryggen. Troligtvis har jag sträckt något i nacken, och när jag känner där bak har jag otroligt hemska muskelknutar :( Detta gör mig på otroligt dåligt humör, och jag tror att det är få som förstår hur ont det gör just nu.

Jag har kort stubin och har svårt för att vara trevlig. Tror därför att det inte känns så farligt att jobba, jag är ändå inget trevlig. dock är det något som saknas. Jag har ingen energi, ingen ork, ingenting. har i princip isolerat ,mig i lägenheten framför tv-spelet. Och när Jimmy är hemma gör jag inget annat än skäller på honom. Det är ju hemskt att jag faktiskt försöker ANSTRÄNGA mig för att vara snäll. Men minsta lilla irritationsmoment och jag brinner av.

Nää ursch måtte jag komma ur det här snart. Måtte det bli bättre, jag har ju trots allt två veckor kvar av min semester sen.
Längtar till i morgon för då är det familjefest, och vi alla kommer att vara samlade :) Det blir surströmming(nej jag äter inte det men jag gillar stämningen ;) Syrran är ju hemma och stannar till onsdag. Och snart kommer Evelyn hem! Jag längtar!







23/7 -11 - Såå mysigt!!

2011-07-23
14:24:25
I natt har jag haft en jättebra natt :)


Och inte blev det sämre av attJimmy låg och sov bredvid mig när jag vbaknade. Idag ska vi spela Altier Iris, men först ska jag göra lite "frukost" Vi ska ha en riktig toppendag i dag, fram till att jag börjar jobba :)



haha  ;P




Min "nya" serie - Shiro & Kuro

2011-07-23
03:11:41



Eller, den är egentligen inte speciellt ny. Och nej, jag har inte ritat ner den, den är bara skriven i text. Den är ganska lång nu faktiskt och nu tänkte jag att den skulle få debutera på internet, kapitel per kapitel. Kommer att uppdatera kanske en gång i veckan eller så. Jag är personligen väldigt stolt över den, men den är skriven som jag "ser det" Det jag menar med det är att jag sett allting framför mig och har därför haft svårt att beskriva hur allt ser ut så jag skulle knappast kalla det för bok. Mer en japansk manga. För ja, dn utspelar sig i Japan, och man kommer att märka av saker som inte hör hemma här i Sverige t.e.x. Men eftersom att det inte är några bilder blir det inte heller någon manga, jag jag hoppas att ni fattar haha ^__^


Jag ska försöka förklara så gott jag kan kring varje kapitel, och om ni har några frågor så svarar jag på dem naturligtvis, skriv bara i kommentatorfältet så svarar jag dem i bloggen :) Och ge gärna feedback, skulle uppskattas otroligt mycket för jag älskar verkligen att skriva.

Till att börja med kan jag ju säga att i Japan sätter man efternamnet före förnamnet. T.e. x Efternamn----> Takase. Förnamn----> Marina. Takase Marina.
I Japan är det väldigt ohövligt att kalla någon som man inte känner alltför väl vid förnamn. Därför säger man oftast endast efternamnet plus "san" "San" skulle man kunna översätta som "fröken" eller "Herr/"fru" Men bland ungdomarna är det vanligare att man kallar tjejerna för "chan" och killarna för "kun" Om man kallar någon vid förnamn utan att tillägga varken san, chan eller kun så räknas man som en i familjen, kanske flickvän/pojkvän eller en riktigt bra vän. Komplicerat? Mycket möjligt men detta är viktigt för historien också då man får bättre hum om hur bra relationer karaktärerna har till varandra.
Smeknamn får man kalla varandra utan "san/kun/chan" så länge man har  detta som överenskommelse.

Karaktärer:
Takase Marina:(Huvudperson) Med en pappa från Usa och en mamma från japan har hon ett speciellt utseende med ljusare hy/ögon samt hår än andra. Och hennes pappa ville inte uppfostra henne som en typisk japansk flicka, utan får en mer "vild" personlighet som inte riktigt uppskattas i den lilla by hon är uppväxt i. Då hon under mellanstadiet inte lyckas få några vänner försvinner en del av hennes utåtriktade personlighet, och får inte nytt hopp förrän hon börjar högstadiet. Hennes pappa var tvungen att förflytta sig till en större stad p.g.a nerskärningar på jobbet, och detta är Marinas chans till att få ett helt nytt liv med vänner. Dock för att kunna få det, bestämmer hon sig för att skapa en helt ny personlighet åt sig själv.


Takashima Daisuke: Utåt sätt ser han ut som en riktig ligist som inte är i skolan alltför ofta och beblandar sig inte heller med sina klasskamrater. Det enda han verkar trivas med är sina klubbaktiviter. Marina, som känner igen sig mycket i honom blir mer och mer involverad i honom, något som både stör och förvånar Takashima. Då Marina inte klarar av att komma ihåg hans namn kallar hon honom "Kuro"-kun. Kuro betyder svart, och smeknamnet får han för att han ser så mörk och dyster ut. Då Marina är ljushårig bestämmer han sig då för att hämnas genom att kalla Marina för "Shiro"(vit) I början säger han dessutom "Shiro-baka" som betyder vit idiot.


Nishino Hyori: Kallas för Rin-Rin av de allra flesta utom möjligen lärare. Kort, smal tjej med glasögon. Har långt mörkt hår som oftast är uppsatt i flätor. Är bästa vän med Harada och Nino. Vänlig och förstående tjej som har cheer-leading-drömmar som inte riktigt uppskattas av alla. Den första som ger Marina ett smeknamn, nämligen "Mari-chan"


Harada Ichigo: Hatar sitt förnamn som betyder "jordgubbe" och föredrar därför att alla kallar henne vid sitt efternamn "Harada" Hon är en av de mest populäraste tjejerna på skolan, vilket inte är så konstigt då hon är vacker med långt, lockigt hår, alltid mode-riktigt klädd och med en framåtdrivande personlighet. Dock kan det vara svårt att komma henne riktigt nära då hon väldigt sällan öppnar upp sig inför andra. Kallar Marina vid sitt efternamn, Takase.


Nastume Ninako: Kallas "Nino" av de allra flesta. Hon har alltid varit lite i skuggan av Harada, dock inget som stör henne. Hon gillar att vara den som står i bakrunden för att iakta och förstår sedan alltid allt långt före alla andra. Hon är den som senare blir något av en bästa vän för Marina, då de bor närmast varandra och går med varandra hem tillsammans. Kallar Marina för bara Marina.


Tatsuya Kintaro:
populär kille som alltid funnits vid Haradas sida, och folk har alltid kopplat ihop honom och Harada som ett par. Men detta påpekas mindre och mindre då Marina förflyttar sig in i klassen, då Tatsuya fattar tycke för Marina redan från första början. Han och Takashima tål inte varandra, tack vare ett mörkt förflutet. Han kallar Marina för Takase-san.

Jag kommer att förklara för varje kapitel som går nya ord och andra främmande "japanska" uttryck eller liknande ^__^




MJUKOSTEN ÄR ÅTERFUNNEN!!

2011-07-22
14:00:40
Läskigt men sant, mjukosten låg i en av besticklådorna O__o Hur wierd är inte det? Jag har verkligen inget minne av att jag stoppat den i besticklådan( i så fall hade jag en j*vla blackout) Och om den nu åkte ner i besticklådan - vem stängde den då? borde ju ha sett den där i när jag gick in i köket, om den nu var öppen...


Duuun dun dun duun.... O__o




21/7 - 11 - Mysteriet med den försvunna mjukosten

2011-07-22
12:39:25
Jag och Jimmy campar i vardagsrummet...


Haha, vi gör så när vi är inne i ett spel. Vi möblerar om för att det ska fungera att spela, sen är vi i vardagsrummet i flera timmar med endast avbrott för att fixa middag eller fika. Sen äter vi i vardagsrummet naturligtvis. Turas om att äta och spela.

I går skulle jag fixa smörgåsar till mig själv. Plockade fram bröd, smör och mjukost. Hann dock inte börja göra i ordning mackan innan Jimmy ropar från vardagsrummet då jag höll på missa något av spelet. Jag höll i mjukosten och kastade den på diskbänken och sprang till vardagsrummet. Efter att ha tittat på det som var så "viktigt" gick jag tillbaka in i köket igen. Ingen mjukost på diskbänken längre....

Tittade först på golvet om den råkat åka ner där. Sen i diskhon. Sen i papperskorgen. T.o.m i diskmaskinen tittade jag. Sen började jag fundera om jag blivit senil, och tittade då i kylskåpet. Ingen mjukost där heller. Gick då in i vardagsrummet för att se om det var så att jag tagit in den dit då. Ingen mjukost. Jag letade och letade men hittade ingen, och någon macka blev det inte, för macka utan mjukost är en dödssynd.

Sen på kvällen skulle jag försöka hålla mig vaken för att förbereda mig inför natthelgen. Skulle slå igång en film, och var då sugen på att se "Stolthet och fördom" för sisådär tionde gången. Så jag gick och letade den. Men hittade den ingenstans. Det är något j*vla troll här hemma som snor min mat och mina filmer. Jimmy tror dock att jag kan ha lånat ut den. Mycket möjligt då jag tänker efter. Det är både "Atonement" och "Stolthet och fördom" på skivan, så om någon känner igen att den har den kan du ju meddela mig så jag vet att det inte är ett troll i af ;)

Idag ska jag städa och verkligen försöka hitta mjukosten för jag börjar bli hungrig. Sen är det nattjobb som gäller. Weii...







20/7 - 11 - i helgen är det Trästocks

2011-07-21
10:41:05
...och jag jobbar...


Eller jag jobbar i morgon natt och trästocks börjar i kväll. Frågan är ju om jag ska fara dit i kväll...om jag orkar?
Igår var dagen typ förstörd. Jimmy var ledig så vi skulle hitta på något, men det slutade med att vi satt hemma och spelade Altier Iris 2 i stället. Det var ju inget fel med det, men kvällen innan hade jag slagit huvudet i soffan vilket resulterade i att jag sträckt nacken och fått j*vligt ont i nacke/huvud samt rygg...

Så jag var otroligt grinig igår. Förhoppningtsvis är jag trevligare idag då jag ska fara och hälsa på Linnea nu på dagen. Hon bor i Kusmark så jag ska ta bussen dit. Lite nervös är jag nog då jag inte vet var bussen går i från, samt att jag ska hoppa av vid skolan. Dock vet jag inte var skolan ligger så jag får nog be busschaffören om hjälp.

Det löser sig förhoppningvis :)




19/7 - 11 - Hurray for food!!

2011-07-19
19:59:23
Japp,  idag har vi storhandlat :)


Har inte haft vettig mat hemma på typ två veckor, dock har vi flängt så mycket att det i princip inte gett något. Och varma dagar har det varit och väldigt sällan har man då varit sugen på varm gryta o.s.v. utan har i stället latat sig med kalla maträtter såsom yoghurt, mackor, kräm, grillat... s.k sommarmat som jag gillar att kalla det ;)

Men nu har vi fixat mat, köpte för ca 1300 kr, en ganska redig summa minsann, men nu klarar vi oss ett tag också!
Annars har det varit en hyffsad dryg dag i dag - väldigt varmt och kvavt och inte en tanke på vad man borde hitta på. Och damp får man av att sitta inne, solen lyser ju in och man får totalångest. Blir att bädda ner sig i vårt mörkare sovrum och gå i ide fram tills vintern...




Åsele marknad i bilder...

2011-07-18
19:36:37
Haha vi tog alltid bilderna vid fel tidpunkt.
Fredag kom vi fram ganska sent så vi började festa vid 22.00 och var ute till 03.00 kanske? :)

I bilen på väg mot Åsele:





Hemma hos Kerstin:






Jag i tältet:



Vårt tält:



Lördag. Markoolio står på scen, väldigt spännande, och nej han syns inte...:P:



Vi på campingen. Vi spenderade nästan hela dagen där :)















Lördagkväll:









söndag:


Jag något sliten :) Har gått på marknan och njuter av det härliga väder:









18/7 - 11 - Rester

2011-07-18
19:23:05
Fan va nice det är att få sova i en skön säng...


Man uppskattar verkligen att få komma hem efter att man tältat bara i två dagar. Ett varmt bad med ljus tända i badrummet satt inte heller fel vill jag lova!! Hafr inte gjort mycket idag...det är mulet men kvavt, ett mycket drygt väder.
Har käkat tacos-rester som blev över sen i går, för vi var så pass fula att vi tog hem allt :P ingen annan som ville ha det, och vår kyl var tom haha. Tur ska man ha ibland ;)

Nu ligger jag i sängen med pyamas och så ska jag titta på lite filmer online. Jimmy köpte ramlösa som vi ska dricka i kv samt se lite anime. Mys !!

Snyggt Jimmy ;P






17/7 - 11 - Lite sliten..

2011-07-17
23:55:58
Hemma igen från en innehållsrik helg!



Ska gå mer in på detalj lite senare vad vi gjort i helgen men jag kan ju säga att det innehöll ganska mycket alkohol, många prommenader på marknaden, härligt väder, tältångest, och sunkit campingliv de lux - fy vad awesome!!!

Har även haft tacokväll i kväll bara för att vi kände att det roliga inte kunde ta slut än ;)












15/7 - 11 - Känner mig lite bakis...

2011-07-15
11:41:16
Och det är ju lite konstigt eftersom att jag inte festade igår...



Men jag smet ifrån hemmet och drog med brorsan i stället. Jag han och Amanda såg film, och jag har ingen aning om hur länge jag var vaken. Måste ha varit länge, då jag är dyngtrött idag. Det är dessutom cp-varmt ute idag igen. Har blandade känslor, jag hoppas att det inte är lika varmt när vi drar, ingen vill sitta i en stekhet bil i två timmar O__o

Men det kommer att bli hur roligt som heslt, jag och brorsan ska snart fara och handla, sen blir det väl hem för mig och duscha os.v.

PEPPAD!!




Kanon Wakeshima - Lolitawork Libretto Storytelling by solita

2011-07-14
15:17:21





Chomper vill inte bli kammad =(

2011-07-14
14:06:39
Har spenderat senaste timmen med att dammsuga lägenheten. Har ett minne av att jag dammsög för inte alls länge sen. Jag var så nöjd och tänkte att det skulle hålla i sig. Men icket. Och dammsugaren suger...eller den suger inte kanske man ska säga? Den är dålig i af, den suger inte upp allt och jag vet inte om det beror på att det är stopp i den, full påse eller vad som helst men jag är alldeles för irriterad för att ens kolla vad det är.

Har stått och dammsugat soffan i en evighet och lika förbannat är den fortfarande hårig. Inte så konstigt, egentligen, vi har två katter här hemma som fäller hår. Och det är dessutom sommar så då fäller de extra mycket hår? (Tycker att det låter rimligt i af) Vi har ju en långhårig vit j*vel vars katthår syns ÖVERALLT!!

Jag tog tag i honom, satte honom i knäet och började kamma. Men han stretade emot som en liten unge, och jag blev less. "Slipp då"

Nu har jag gett upp. Jag kommer inte få ha det fint och rent så länge jag har katter, bara att inse. Men jag menar, när man skaffar barn kommer man knappast få ha det rent och fint heller. Och nu har jag semester, och jag inser att det är bara jag som sköter städningen här hemma bara för att jag är ledig. Jag tycker vi borde hjälpas åt, jag har ju trots allt BETALD semester. Det är inte direkt så att jag bara är hemma och inte drar in några pengar.

Oh well, det går ju att diskutera, men just nu är jag bara såå less...Jag vill ju göra ANNAT på min semester än att städa och tvätta. Jag känner att jag inte kan fara och göra något på dagarna för det måste städas på ett eller annat sätt(diskas, dammsugas, rensa kattlåda, tvätta m.m.) och på kvällarna kan jag inte fara och göra något heller för då kommer Jimmy hem, och då ska det fixas mat och jag ska umgås med han.

J*vla h-vete...




14/7 - 11 - det kommer att bli så kul!

2011-07-14
12:17:19
Vart tvungen att ställa klockan i dag för idag händer det mycket!


Japp, annars hade jag försovit mig. Steg upp 11.00 pigg och fräsch(läs: trött och äcklig)...Gick en promenix till affärn för att köpa tvättmedel för att senare ska jag köra igång lite tvätt. Skulle egentligen gjort det för 10 min sen, men jag vart tvungen att sätta på musik först...men så fastnade jag framför datorn och resten är historia...


Nämen allvarligt, måste tvätta då jag vill ha speciella kläder med på Åsele. Juuust det, i morgon drar vi, så j*vla awesome! jag och bror ska fara och handla tält, mat, sovsäckar, dricka o.s.v i morgon på dagen, och när Jimmy slutat så drar vi =D det kommer att bli såå kul!!




Lite bilder från Åselemarknad förra året:










Man har ju känt sig lite utanför...

2011-07-13
18:03:03
Håh,  idag såg jag den sista Harry Potter-filmen. Jag gick ur bio-salongen med ett leende på läpparna.


Men ändå har jag en märklig relation till Harry Potter. Jag kommer själv ihåg när böckerna kom ut, en efter en.
Mina komnpisar som var lusläsare varenda en av dem och de skulle prata om böckerna, om Harry Potter, om hur spännande allting var. Hur de lyckats "lära känna" karaktärerna o.s.v.

Jag hade dock dissat Harry. "Jag orkar inte läsa böcker, inte såna där tjocka i alla fall! Inga bilder?"
För så var det ju. Jag försökte läsa men det gick inte. Det var bara bokstäver i böckerna. Det betydde ingenting.
Jag ville ju få allting berättat FÖR mig. Och så kom filmerna...

Jag kommer ihåg när jag såg första filmen. Jag var lite tjurig av mig, för att alla andra satt och viskade om hur spännande det skulle bli att se "boken" på film. För att det var ju EGENTLIGEN ingen film. Det var en bok. 
Så när jag hade sett filmen började alla prata om hur dålig den var då den inte alls var som i boken.

Vilken idiot som helst fattar ju att för den som läst boken tycker boken är bättre än filmen. Men jag hade ju inte ens läst den. Det var ungefär som att jag sett Michael Jackson. Fast inte den riktiga, utan bara hans vaxdocka på Madame Tussauds...Kanske en dålig jämförelse, men det jag menade var att jag inte vågade kalla mig själv ett riktigt Harry Potter-fan, då jag inte upplevt hans saga PÅ RIKTIGT(Genom att läsa böckerna)

Så ju fler filmer kom, mindre intresserad blev jag av att se dem. Sern fick jag höra att typ sista filmen var på väg. "Aj fan, den måste jag ju se för att snubben som spelar Harry Potter är ju lite het..."

Så kvällarna innan del 1 av Dödsrelikerna hade biopremiär satt jag och hade Harry Potter-maraton...och så satt jag där, film efter film..
"Damn, den här skiten är ju typ...bra?"

Jag började äntligen förstå hypen. Kring böckerna. Och varför inte filmerna? De är helt fantastiska tycker jag!
Nu struntar jag i att jag inte läst böckerna, jag tycker jättebra om Harry Potter! Men det är som att jag inte vågat säga det, då de RIKTIGA fansen kanske skulle ta illa vid sig...eller något...haha.

Harry Potter och de vises sten: 3/5 (Ungarna va ju söta men någon oscar kanske de inte förtjänade;P)

Harry Potter och hemligheternas kammare: 2/5 (Fattade inte så mycket av filmen när jag var yngre så det drar ner betyget)

Harry Potter och fången från Azkaban: 4/5 (Det är nu som filmerna verkligen börjar bli sådär finurliga och bra)

Harry Potter och den flammande bägaren: 4/5 (Börjar bli rikitigt spännande ;P)

Harry Potter och Fenixordern: 3/5 (Blodigt allvar!)


Harry Potter och Halvblodsprinsen: 3/5 (Den mest deprimerande filmen)


Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1: 5/5 (så sjukt spännande...)


Harry Potter och Dödsrelikerna Del 2: 5/5 (Och ännu mer spännande... O__o)







13/7 - 11 - Skönt att ha dig hemma...

2011-07-13
11:57:52
Jimmy är ledig i dag..


Inte ofta vi kan njuta av en hel dag tillsammans. Men i dag ör en sån dag och det ska vi fira genom att åka till stan och sen se sista Harry Potter filmen. Jag ska strax springa och duscha, göra mig "fin" völja snygga kläder o.s.v. Har sett ut som något katterna har släpat in de senaste dagarna.

Jimpo ska också göra sig fin. Vi ska ha en riktig dejt ;) Det är mysigt att planera in dejter, speciellt när man varit tillsammans i snart 5½ år. Få göra lite nytt,  istället för samma gamla vanliga.

Vi satt uppe igår till 03.00 och bara pratade. Om livet, om vårt förhållande o.s.v. Konstigt att man inte gör det oftare. För efteråt så känns det verkligen i hela kroppen, att det är vi två mot världen.

Jag är så lycklig!






12/7 - 11 - Äntligen regn!!!

2011-07-12
18:38:18
Dock är det fortfarande kvavt...



Nu har man då bokat bio för i morgon, så något vettigt under vecan ska jag ju göra i af ;) Det blir premiär för sista Harry Potter filmen, något peppad man är alltså =D

Dagen har jag spenderat dels för länge i sängen och sen framför tv-spelet tills Jimpo kom hem, hehe....
Nu lagar vi hyffsat sen middag sen blire väl film. Skönt med såna här lata dagar må jag säga ;)




...och det är ju så här jag vill att mitt liv ska va jue....

2011-07-11
17:29:00
När jag låg i badet idag så låg jag och tittade på vårt fina duschdrapperi.
"Fii f*n, va snyggt duschdrapperi, passar perfekt på vår toa. Just nu är jag så hiiimla nöjd med toan att det känns som att jag skulle kunna bo här för alltid..."

Varför inte? Egentligen? Jag är så j*vla korkad jämt och ständigt och ser vår lägenhet som ett tillfälligt boende. Mitt jobb som tillfälligt jobb...
För man ska ju ha villa, volvo, vovve, en bebis och helst ska man jobba som advokat.
Min tankar om det här var jobbigare förr. Då dög det inte ens att bo i Skellefteå. Eller  Norrland. T.o.m självaste Sverige kändes som attdet inte dög. "En villa i Spanien är det som man ska ha!" Och jag stressade upp mig som f*n. Som om jag packat väskorna och att jag skulle bli tvungen att  dra närsomhelst. Fast jag inte ens ville.

Nu förtiden har jag blivit mer tillfreds med det jag har.
"Jobbet duger ju, så jag jobbar med det tills det dyker upp något annat"

Men i dag slog det mig att jag borde ta det tänket ett steg längre. "Om jag nu trivs så himla bra med allt(För det vet jag att jag gör) Varför inte då tänka att jag kan få leva så här för alltid? Varför se framåt hela tiden, precis som att tiden i lägenheten och på jobbet inte ens räknas?"

Från och med idag ska jag ser min lägenhet som min permenenta bostad. Jag ska se mitt jobb som mitt permenenta jobb. Haha, jag vet flera som bara skulle höja på ögonbrynet."Permanent jobb på Xzakt?"

Men f*ck alla andra, it's my life och det är faktiskt helt otroligt bra. Självklart vet jag ju att förändringar kommer att ske i mitt liv någon gång, men varför förbereda sig när jag inte ens vet när de kommer? Det kanske dröjer 10 år?

Jag flyttar när jag VILL flytta. Jag byter jobb när jag VILL byta jobb.
Jag byter duschdrapperi när jag VILL byta dushdrapperi...





Senaste tiden i bilder

2011-07-11
13:28:47
Lite kuliga bilder att fästa era ögon på ;):



Chomper har virat in sig i mattan O__o



Mamma, Ajax och Kent hemma i byn =)



Jimmy :3



Jag O__O



André hemma hos Sandra



Sandra och Kent



Finaste Emelie<3



Yeah cool...ehm...



Lyckad utekväll =D



Vännäsdagarna: Emma/Sara och Christian a.k.a Sully i mitten



Simon



Jimmy





Någon schysst snubbe kom med en låda chips och slängde ut bland folket =D Inte illa!



Trevligt Sara...





Sötaste Jonah på karusell :3



Jag =D



Jag gillar att det ser ut om att jag tänker döda och sen äta upp Emma...O__o

Haha, de två sista bilderna är hänsynslöst stulna av Emma(Eller nää jag frågade faktiskt :3)








11/7 - 11 - Planen i dag...

2011-07-11
13:08:52
...är att vara hemma

Kan ju tyckas vara hemskt då jag har semester och det är fint väder och blablabla, men jag måste städa lite hemma, och jag har ändå ingen lust att gå ut. Vad ska man göra där? Jimpo har cykeln, så i så fall skulle jag vara tvungen att ta bussen. I stan skulle man bara slösa pengar och det har jag redan gjort i helgen.

Nope, har dessutom skoskav och brönnsår, så sitta hemma duger åt mig ;) Jimpo kommer ju snart hem, och DÅ kan vi nog hitta på något :D






Alice is back - and she is MAD!

2011-07-11
00:50:07
När folket tänker på Alice i underlandet är det nog väldigt många som tänker på den sockersöta Disneyvarianten - men icket jag. Jag tänker på spelet från American Mcgee som är rekommenderat från 18 år. Spelet är makabert och ohyggligt där Alice har sin kökskniv i högsta hugg och slaktar allting som kommer i hennes väg. Att Alice inte platsar någon annanstans än på ett mentalsjukhus är hennes egna underland bevis på....

Man blir extremt inspirerad av denna Alice och har därför spenderat kvällen med att göra lite fanart. Orkar inte skanna in bilderna utan bjuder på dålig kvalité i stället hehehe...








Inte riktigt som ni är vana att se henne antar jag ;)






10/7 - 11 - wow...

2011-07-10
19:49:27
Jag som tänkte hålla mig borta från solen i år...


Japp, skulle nog aldrig "sola" med flit. Men bara gå omkring gör ju ingenting? Eller...

Jimmy sa till mig förra veckan att i helgen i Vännäs skulle det bli dåligt väder minsann. Så jag packade varmaste kläderna ever. Mmm - va kallt det var? - typ 30 grader i skuggan hela helgen. Thanks dude...Hade två(!) linnen att ha på 4 dagar. Och vi var ju ute i princip hela tiden då vi gick på marknaden varje dag. Och naturligtvis brände jag mig så inni h-vete så i stället för att bli härligt fint brun(som jag aldrig blir) kommer jag att vara sönderbränd, sen kommer jag att flagna och så blir jag lika vit som vanligt igen. Och naturligtvis var jag smartast i vägen och tog bara de nyaste skorna - och vad fick jag av dom? Skoskaven from hell!!! Så värmen, bränd hud, Tant Röd och skoskav var de stora problemen för mig i helgen...

Och tyvärr fick folket runtomkring höra rätt mycket gnäll från min sida. Men i det stora hela var ju egentligen dessa "stora problem" väldigt små när man tänker efter hur j*vla kul vi har haft i helgen :D Fredagen gick vi på marknan nästan hela dagen och på kvällen blev det fest. Marknad+fest= YEAH!! Festandet på fredagen var så j*vla kul, synd bara att jag spårade lite på natten ;) Det resulterade t.e.x i att jag ramlade över en toastol och den gick sönder (Schhh!) ;)

Jag var så packad att jag t.o.m åkte karusell(!) Och ÄLSKADE det! Haha, aldrig i nyktert tillstånd att jag skulle åka.
Jag brände inte bara ryggen min  -brände upp pengarna också. Hehe, är som rätt bra på det.

Lördag blev bara lugnt för jag var i princip förstörd. Ville inte vara i solen då det brände som f*n, så när alla andra satt i parken och njöt av sommarn gick jag hem till Jimmys mamma, satte på Kejsarens nya stil och såg på tv xD

Vi har ätit grym mat hela helgen också =) Och lördagkväll hade vi myskväll med film och snacks.
Söndag bestod mest bara i att försöka ta sig hem. Nu sitter jag gär i en luftig långärmad tröja fast det är varmt. Men det är skönt för min sönderbrända kropp. Ska sitta inne med tv-spel och film i kväll. Dricka dricka. Ta ett kallt bad.

Fy f*n vad jag taggar för Åsele-marknan nästa helg =D =D =D






Okey, maybe it doesn't look so bad but it hurts like hell....I'm a mes I know...






7/7 - 11 - Mycket idag!

2011-07-07
11:53:38
Sitter hemma hos Björn och svettas medan han står och diskar...


När han är klar drar vi till byn och sen blir det marknaden en sväng. Egentligen grymt onödigt då vi ska gå på marknad i Vännäs, men jag vill gärna sysselsätta mig lite idag innan vi åker. Vi kommer att fara med bussen 17.40 mot Umeå, sen ta Vännäsbussen 20.40 och framme i Vännäs 21.15.  I morgon är det ju Vännäsdagarna och det kommer att bli förj*vla kul =D
Annars steg jag upp 09.00 i morse fast jag gick och la mig 03.00 i går. Var rätt speedad tror jag. Jag och Emelie var nämligen ut på kvällen och vi hade det riktigt mysigt. Satt på Olles och lyssnade på trubadur, och träffade lite bekanta.
Nää semester, it rocks :3





6/7 - 11 - Peppad igen...!!!

2011-07-06
14:47:26
Igår var jag faktiskt lite nere - men i dag är jag på topp igen..


Humörsvängningar någon? Hursom helst så är ju sommarn typ planerad för mig nu! Jag som va orolig att jag inte skulle få göra något haha xD

Jag och Emelie ha varit på stan idag och shoppat och kväll  ska vi sitta här och ta nåt glas vin och äta kex och ost.
Riktigt mys! I morgon ska jag packa för på kvällen drar vi till Vännäs. Det kommer att bli så galet kul!!

Jag är så glad ^__^






5/7 - 11 - ????

2011-07-05
12:57:33
Don't get me wrong - jag äääälskar semester...


...dock finns det ju såna här dagar då man egentligen inte riktigt vet vad man vill göra. Igår var jag och Jimpo på stan och vi köpte kläder till han då det är tomt i garderoben hos honom, medan det är fullt hos mig O__o
Vi fynade fyra tröjor, väldigt bra. Vi passade även på att beställa hem en ny ring till han. Det var ju ett år sen sist den försvann.

På kvällen for jag till Sandra och var där mellan 20.30 - 23.30. Och i dag har jag sovit till 12.30(!) Det var något skönt måste jag säga.

Även om man kanske inte har något som man vill göra, kan det vara skönt med såna här olpanerade dagar. Vem vet, det kanske dyker upp något spontant sen =)








3/7 - 22 - home at last!!

2011-07-03
20:46:42
Japp, vi har haft en härlig helg, men borta bra hemma bäst dock...


Har märkt att alla helgerna under min semester redan är uppbokade...
I helgen är det t.e.x Vännäsdagarna. Ska försöka vara hemma så mycket som möjligt nu under veckan i stället. Tycker inte om att lämna katterna. Men det är inte skitigt och stökigt här hemma i af, och det är riktigt skönt.

Behövde bara småstäda lite när vi kom hem i dag. Riktigt skönt =)

Nu ska vi se Pianisten i af, och förmodligen en tidig kväll då vi är megatrötta.






2/7 - 11 - Tråkigt väder...

2011-07-02
14:10:13
Typiskt att det ska börja regna när det äntligen är helg...


Vi är fortfarande hemma hos mamma och pappa och Elinoch Göran är här. Vi hade det riktigt mysigt i går med god mat, dricka och mys =)

Men idag är man väldigt spak. Steg upp 12.30 och snabbstädade eftersom att mamma och pappas ska komma hem redan  idag(!) Ajaxax(hunden) har varit lite jobbig då han typ kissat och bajsat inne hela morgonen fast man varit ute med han typ 7 gånger...suck. Påminn mig om att inte skaffa hund. Nu är man sett hur den har smutsat ner är man faktiskt nöjd över att man har söta små katter ;)

Eftersom att det är fint i lägenheten(förhoppningsvis) längtar man ju nästan hem ju...






7/1 - 11 - Mycket bättre!

2011-07-01
11:02:00
Vi är hemma hos mamma och pappa nu



Jimmy hade det riktigt jobbigt i går. Dels för att han hade problem med andningen i princip hela dagen, han hade inte sovit på ett dygn plus att han fick nå j*vulskap i ögat =/ Ett tag där på kvällen funderade vi om vi skulle åka in med han på akuten.
Men innan det så ringde vi sjukvårdsrådgivingen. De tyckte det var onödigt, men sa att om det blev värre för Jimmy under natten skulle vi fara.

Sjäv var jag orolig över att det inte skulle bli någon sömn för någon av oss. Inte blev det bättre av att Ajax(mammas och pappas hund) skulle ligga mitt emellan oss O__o

Men...! Jimmy somnade! Inte så konstigt egentligen då han varit så trött. Men det var helt klart ett framsteg. Skiten i ögat hade också kommit ut. Det är svalt hemma hos mamma och pappa, det kan ju vara en bidragande effekt. Men Jimmy ser betydligt piggare ut idag, och han är på bättre humör.

Mina syskon + Göran ska komma idag och hålla oss sällis. Mamma och pappa ska ju till stugan och vi ska vara hundvakt. Så det ska bli jättekul att bara vi syskon =) Vi ska grilla och bara ha det allmänt mysigt! Vi struntar helt klart i i stadsfesten, det är bara en massa pengar för ingenting, plus att jag inte känner för att bli utslängd en gång till(!)





Ajax =)