31/12 - 10 - Snart får jag med fira nyår =D

2010-12-31
19:11:27
Snart har jag ruttnat bort i 12 timmar på jåbbet - men efter klockan 20.00 är det på med party-outfiten!

Yes Nyåret blev spikat hemma hos Matte i år igen - fy f*n va grymt! Trodde ju att jag skulle jobba i morrn men icket - då ska jag ligga hemma bakis! Ska jåbba på söndan dock, men får hoppas att man hunnit nyktra tiill innan dess! ;)

Gott nytt år på er!

               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget



New stuff

2010-12-30
19:01:12


Party dress nr 1



Jackan av mamma =)





Tröja/kjol



The bag!






30/12 - 10 - Oopsi

2010-12-30
18:21:08
Hehe - shoppat idag också...

Jag och mamma har haft en dejt på stan och shoppat loss riktigt ordentligt! Mellandagsrea är riktigt farligt må jag säga...men har inhandlat en spegel nu i af, så förhoppningsvis ska den väl hålla.
Köpte även ett kattgym, två ramar, schampo,  en klänning, en tröja och en slags jacka =) Mamma köpte jackan åt mig, så bortskämd som jag är. Är på superbra humör idag, känner mig inte som en kossa...

Tack mamma för en underbar dag!








29/12 - Så j*vla kallt!

2010-12-29
21:20:10
Kallt ute - kallt inne...

Har varit på bra humör än hela dagen ändå! hunnit både shoppa och fika med Emelie.

Var tok-nöjd med alla REA-fynd - tills jag kom hem när jag provade de nya kläderna igen. Känner mig nu som en ledsen kossa med kläderna på =/ Snyft. plus att det är kallt inne, jag har ont i ryggen, ångest för dittan och dattan...ÅHH, hur står Jimmy ut egentligen??






Moaha!

2010-12-28
14:54:02
Yes, mailade en jobbarkompis som tog vara på mobilen. Då jag vär för lat för att hämta den sket jag i det. Det är ändå aldrig hågon som ringer mig höhö!

Har dock varit duktig här hemma. Jag rensade bort julen idag(jo jag vet, det var tidigt, men när ska jag orka annars)
det är så j*vla jobbigt att ta sig ner till källaren av någon anledning...Så nu när jag ändå skulle ner dit med nå grejer kunde ju julgrejerna lika gärna packas ihop och säga adjö.(men lika förbannat glömde jag en matta och nå skor - DAMN!)

Men jag myser i af - både jag och katterna, det är så fint hemma =)
Men helt slut är jag - tog typ 3 timmar att fixa i ordning allt. Ska snart börja med mat också - så förjänar lite vila tycker jag!!








28/12 - 10 - Fick sluta tidigt

2010-12-28
10:06:55
..och nog är det behövligt alltid.

Det ser ut som ett rövhål här hemma, och det behöver städas samt rensas. Jag var tok-peppad. Tills jag kom hem.
då inser jag att jag glömt mobilen på jobbet =( F***n. Då vart man lite deppad i stället då, så nu sitter jag här vid datorn - och gör ingenting...crap..






27/12 - 10 - Ont i ryggen =(

2010-12-27
17:52:45
Så det blir soffläge i kväll med Jimpo och lite mera solsidan! ja tack!






26/12 - 10 - Skönt

2010-12-26
22:42:02
Har haft en mysig helg i Vännäs

Dock har söndagen  inte varit speciellt spännande när man börjar färdas klockan 13.00 och vara hemma klockan 18.30....

Japp bussen i Vännäs vägrade komma så stackars Mathias var tvungen att skjutsa oss till Umeå,
När vi skulle åka från Umeå, fick vi inte åka med i bussen - för att det var för mycket folk. En timme senare kom förstärkningsbussen...suck. men nu är vi hemma i af, och vi haf haft en mysig kväll med Solsidan =)

Evelyn kom även förbi en stund, det var trevligt. ska data en stund till sen blire sängen då jag ska upp tidigt i morgon - ursch hur kommer det att gå.

Har fått fantastiska julklappar i af - och det är sjukt vad jag gillar julklappar - både att ge och att få hehe ;) är som fem år fortfarande!!



Köpte en julklapp till mig själv - nämligen de två senaste filmerna med Tingeling på Mediamarkt ;)




25/12 - 10 - lugna stunden

2010-12-25
18:42:31
Sådär efter kl 15.00 kunde jag äntligen njuta av vårt julafirande =)

God mat, gott sällskap, fina julklappar och helt enkelt en mysig kväll =)

I dag har vi varit på media Markt poch fyndat lite granna, ätit rester från gårdagen och bara slappat.

Sånt gillas ^^






24/12 - 10 - God jul!!

2010-12-24
12:30:37
Känner mig lite stressad...

Vi ska först och främst fara på ica innan det stänger klockan 14.00 för jag måste köpa julklappspapper bland annat. Sen ska vi till Jimmys farmor och ge henne och Jimmys pappa sina julklappar.
Har inte duschat och känner mig jätte-ofresh, har ont i min kind och känner mig därför ganska irriterad.

Jag längtar verkligen tills jag kommer tillbaka till Jimmys mamma så jag får fräscha upp mig, hoppa in i finklänningen och känna av jul-stämningen...

Så snälla Jimpo inte retas med mig i dag så jag slipper vara sur på julafton...




23/12 - 10 - Money

2010-12-23
08:50:20
Rgh - även om det är dan före julafton är det hitils ingen Merry x-mas

Ska sitta o plågas på jobbet till 18.00 ikväll, men SEN bär vi av till vännäs för att fira jul...dock är jag bara ledig i 3 dagar och januari ser jag inte framemot. Nää Negativitet bort, idag har jag ju fått lön ;)

Och det ska bli så kul i vänns, längtar jättemycket =) Hatar att jag alltid ska haka upp mig på små-saker.






22/12 - 10 - Suck

2010-12-22
19:14:18
Åh har haft en tung och jobbig dag

Men kom hem till världens finaste kille som lyxat här hemma med cornfiler, advokadosallad och potatis-sallad =) Det luktade juvligt, och det smakade juvligt!

Tommy ochj Kent har spelat tv-spel hemma hos oss ett tag, de har ätit med oss också.
Nu blir det bara film och mys då jag är riktigt trött,..




Toradora

2010-12-21
10:50:39
När jag väl kommer in i Anime-mood, there is no stopping me - ja förutom när jag inte hittar någon bra anime att se vill säga...

Just nu är jag dessutom inne i en period då jag vill se något romantiskt, sött och lättsmält. Men att hitta det, samtidigt när jag har de kraven jag har är i princip omöjligt...
Menmen, tittat har jag, och varje gång jag ska koilla in den genren jag är ute efter ploppar "Toradora" upp överallt av någon anledning.

Många rekommenderar den och jag sliter mig i håret av ilska varje gång, för när jag läser om den och ens ser en screeenshot från animen får jag rysningar "Nej, jag VÄGRAR se en j*vla anime som är fult ritad och dessutom är så sjuuuukt förutsägbar, med en kvinnlig huvudkaraktär som har PMS genom heela serien."

Men jag var tvungen att ge med mig...hittade inget annat, och jag var ju faktiskt lite småsugen på något förutsägbart. Jag tänkte, jag kan ju kolla in ETT avsnitt i alla fall, för att se om jag fastnar...
Och gissa vad? Det gjorde jag...

Det är ett nytt läsår och Ryuuji Takasu upptäcker inte bara är han i samma klass som hans bästa vän, Yusaku Kitamura, men också Minori Kushieda som han har varit hemligt förälskad i ganska länge.
Han hamnar dessutom i samma klass som Minoris bästa vän den beryktade,
"Tenori Tiger(den lilla tigern)
,Taiga Aisaka.


Taiga
, trots sin lilla kroppsbyggnad, tar ingenting från ingen (då föga smickrande bilder på henne i en baddräkt spreds, "Självklart gjorde jag så att det regnade blod i fotografi klubben."). Taiga är hemligt förälskad i Kitamura och hon och Ryuuji, trots en olja och vatten relation, kommer överens om att ömsesidigt stödja varandra i sina uppdrag för att tillsammans få det de vill ha.


Hehe, som sagt var, väääldigt förutsägbart - trodde jag i alla fall. Jag blev faktiskt positivt överraskad av serien, och kunde snabbt se förbi den fult ritade stilen. Serien har såå mycket mer att erbjuda.
Jag älskar den manliga huvudpersonen, Ryuuji. Många tror att han är en slags ligist p.g.a hur han ser ut. Men skenet bedrar. Han bor tillsammans med sin unga mamma som försörjt dem båda genom att jobba kvällar och helger på en bar. Hon kommer ofta hem full, mitt i natten, och sover på dagarna. Därför är det upp till Ryuuji att ordna hushållet där hemma.

Men han älskar att få laga mat, handla ekologiskt, städa, sortera och t.o.m sy. Det märks att han tycker om att
hjälpa Taiga med hushållssysslorna som hon annars inte kan utföra. Han lagar alltid mat så att Taiga kan komma över och äta frukost, lunch och middag med han och hans mamma. Han gör t.o.m små matlådor till henne, så att hon ska äta ordentligt.
I skolan är han känd som "den enda person kunna stoppa den lilla tigern", med hänvisning till Taiga smeknamn.

Mitt hjärta smälte när jag såg serien, tack vare den relation som Taiga och Ryuuji luyckas utveckla. Dock var den inte så lättsam och förutsägbar som jag trodde. Jag satt faktiskt som på nålar hela serien.

Och jag kan säga att jag verkligen inte blev besviken.

Betyg:
Animation: 4(inte en favorit)
Karaktärer: 10
Story: 7
Musik: 6

Slutbetyg: 8 av 10







21/12 - 10 - Otroligt häftigt!!

2010-12-21
08:26:15
Fabulösa liv - I am  star!

So, so igår var det ganska fullproppat =D På en måndag(!) Det gillas!

Vaknde vid 14.00 efter en riktigt kanoners jobbarnatt!! Gjorde mig i ordning och vid 15.00 kom min bror och hämtade mig, och vi for in till stan. Mötte senare upp Ewe och Mirre, och vi följdes åt till a-torp-skolan för att träffa gamla klasskompisar. Det var jättekul!!!

Jag var där till 18.00 ungefär sen kom bror min och hämtade upp mig. Vi for till Sandra och firade hennes 18-års dag! det bjöds på go-fika, och vi var en bunt som spelade musik och hade oss. Vid 22-00-tiden åkte vi in till stan och det blev Max! Fy f*n va gött!!!

Var hemma vid 00.00 och slocknade på stört. Vaknade samtidigt som Jimpo i morse, nämligen 06.00(fast jag inte ens ska jobba idag) Men det känns bara bra, ska ligga i sängen heeela morgonen och se på anime.
sen ska jag städa, och fara till Jimmys jobb för att lämna jobb-nycklarna som han glömde, klanten ;)

Sen i kväll har jag och han en dejt ^___^ Få se om vi kanske går på bio, eller om vi ska byta våra julklappar ikvälll :3 Det blir en underbar dag i alla fall =D




Lite bakis är man nog så här på en tisdag ;)




19/12 - 10 - Jag vill se anime

2010-12-19
18:12:45
J*vla f*cking väder....

Helst hade jag velat ligga hemma och se anime i kväll =/




18/12 - 10 - Lilla julafton nr 2

2010-12-18
22:02:47
Ikväll var det lille julafton med dom bästa!

Dock var jag på ett cranky mood idag när jag vaknade kl 14.00, och det var ett bombnedslag hemma. Bara att börja tjata och gnälla på den stackars killen som råkar bo med mig.

Har fått underbara julklappar, ätit årets första julbord och bara myst - innan jag stressat iväg till jobbet förstås!
Hoppas på en lika bra natt i natt som i går =)




17/12 -10- so much for sleeping

2010-12-17
13:45:28
Hade tänkt sova lääänge idag

Eftersom att ja ska jobba natt och allt - men tjii fick jag. Det var någon som bestämde sig  för att leva j*vel i morse ovanför oss, så det var ju bara att kliva upp och diska bort ifrån gårdagen.

Det jag har kvar att göra idag: Göra vegitariska frikadeller och sortera tvätt. Möjligt göra någon vettig middag också....

Just nu ligger jag nedbäddad i soffan och ser på bra anime så det är inte frestande att stiga upp nu med andra ord...




Lilla julafton nr 1

2010-12-16
21:57:34
Ikväll har vi haft en riktigt mysig illa julafton med paket =)

Jag gav bort en massa dåliga julklappar men fivk hur bra grejer som helst själv!! O__o

Vi fick 2 biobiljetter av brorsan =D, Ett jättefint rosett-diadem av Sofia, en jättesöt mugg med Kimmo-tryck och 3(!) chokla-askar av Benne, Kent och Johannes =D Så himla söta!!

Vi har sett på Home alone och tryckt godis! Mycket lyckad kväll må jag säga!!














16/12 - 10 - Lucka nr 16

2010-12-16
16:24:24
Idag har jag:

* stigit upp (1p)
* suttit vid datorn (- 1p)
*Sopat golvet (1p)
*Diskat bort(2p)
*Bäddat sängen(1p)
*Dammsugit(2p)
*Rengjort soffan(4p)
*Gjort choklad-tryfflar(4p)
*Gjort mat(3p)
*Klätt mig(1p)
*Gjort mig fin(2p)
*Gått ut med soporna(2p)
*Dukat fint(2p)
*Tänt ljus(3p)

Om jag inte räknat fel nu har jag alltså samlat 28 Hemmafrupoäng(30 är fullpott)
Inte illa pinkat enligt mig!

Har nyss ätit middag och vid 18.00 kommer alla gästerna som ska fira julmys i kväll!
Vilken grej!!

16:nde luckan: Nu har jag fått två ljuslyktor!!







15/12- 10 - Lucka nr 15

2010-12-15
21:27:48
Tänd ett ljus och låt det brinna....

Haft det lite stressigt idag faktiskt - trots min lediga dag. Har sovit länge i natt - dock inte helt lugnt tack vare den där drömmen jag hade.

Men gjorde mig i ordning, små-städade lite och drog in till stan. Det blev tyvärr väldigt mycket som skulle handlas då vi glömde i går att vi skulle ha två(!) julmys i veckan - en i morgon och en på lördag.

Gick lite på stan också och kirrade sista julklappen till Jimpo. Jag är faktiskt nöjd över det jag köpt till honom denna gång. Brukar alltid misslyckas - men har inte tänkt göra det denna gång faktiskt!!

Skulle till Linnea efteråt, men insåg att mina kassar var alldeles för tunga för mig att bära omkring på hem till Linnea, så jag åkte hem, släppte av grejerna och åkte till Linnea efteråt.

Fick ÄNTLIGEN träffa lilla Annelie=) Så himla sött barn! Vissa barn är ju faktiskt lite små fula när dom är nyfödda men inte Annelie inte, hur söt som helst. Hade köpt en pyamas åt henne, med Barbapappa på.
Haha jag ÄLSKAR Barbapappa!! Hoppas att Annelie uppskattade det.

Det var jättekul att få träffa Linnea igen, var ju ett tag sen sist, tack vare att jag varit segast i världen på att höra av mig =(  Tyvärr vart jag tvungen att fara nästan lika fort då jag skulle hem och laga mat till oss, samt hinna slå in julklappen.

I kväll har vi sett på film, och jag har gjort tryfflar. Dock så kom Jimmy på den dumma idén att he alkohol(Doolys) i tryffeln. Eller, ja lite grann tyckte jag inte skulle göra så mycket, men han körde i princip i halva flaskan så lite sprit smakar de allt. Aja, hoppas att det går att äta ändå.

Jag har ju tyvärr en tendens att misslyckas med bak. Fast den brända ischoklan va ju Jimmys fel, och om tryffeln ej går att äta är det också Jimmys fel! Så det så!! =P

I det femtonde paketet hittade jag förresten något väldigt behövligt! Mina ljusstakar har sett väldigt ledsna ut, men med ljus i, får man betydligt mer julstämning =D Thank you!










En dröm

2010-12-15
12:10:38
Har drömt en massa hemska drömmar i natt - eller rättare sagt EN dröm med massor av olika inslag.

Drömmen handlar om allt somjag gått och tänkt på den senaste tiden.

Jag drömde att jag och Jimmy bara var kompisar, och alltså inte ihop. Jag ville bli tillsammans, men han ville inte då han var osäker på vad han kände för mig. Men vi var med varandra hela tiden. Han var jättepopulär och jag var avundsjuk. Vi for omkring i vinterkylan tillsammans med kompisar och brorsan och letade julklappar och presenter.
Det vi lyckades hitta var skumma, mörka, lindorkulor med strössel på, i en mörkblå förpackning.

Alla fick såna för att jag inte hade mer fantasi än så. Vi var på olika affärer där man fick provsmaka allt ifrån pepparkakor till kladdkaka, och varje gång funderade jag hårt och länge om jag verkligen borde provsmaka.

På kvällen var det fest i Brönstjärn hos mamma och pappa. De var borta, och vi var massor med folk.
Ett par killar var och lekte med mammas och pappas bil, och när jag försökte få dem att gå därifrån så vägrade de, och när jag skulle slita något från dem repade jag bilen. I samma veva kom dom hem. Då var klockan 00.00 och det var då jag insåg att jag faktiskt jobbade natt den natten.


Av någon anledning var jag tillgänglig på telefon hos mamma och pappa, och jag var vaken för att vakta den. Men jag somnade klockan 05.00.(det vet jag för att jag tittade på klockan) Jag vaknade av paniken och klockan var 08.00. Jag hade missat samtal och jag hade sån ångest.

Det var då jag vaknade, på riktigt hemma i min säng, klockan 09.00 och insåg att allt bara var en dröm.

Jag var hemma i min säng, Jimmy jobbade(men jag vet att han fortfarande var tillsammans med mig) jag har inga julklappar kvar att köpa. Det hade inte varit fest, och jag hade definitivt inte jobbat natt den natten.
Jag är ledig i dag...skönt.





14/12 - 12 - duktigt!!

2010-12-14
20:23:05
Idag har jag varit suuuuperduktig på jobbet.

Och vi har varit duktiga idag efter jobbet - vi for och storhandlade för ca 1500 kr!! Vilken bedrift. Känner mig alltid så stolt när vi storhandlat =) Av någon märklig anledning....d
Dock har jag ont i ryggen som f*n med mensvärk på det så det blir soff-läge i kväll - inte mig emot ;)






Jahapp då var det varvat...

2010-12-13
21:57:18
Nu har vi varvat ett av Mario-spelet till Wii som vi köpte tillsammans med konsolen.
Vad göra nu då? Meningen med vår existens är nu över...det känns så tomt!

Bara jag som DÖR av förtjusning när de små Koopasarna dansar till musiken ^__^






Frisyrer genom tiderna:

2010-12-13
19:59:10
Jag är Ju en sån som gärna förändrar lite då och då - tänkte därför bjuda på lite frisyrer jag haft under några år:




Min drömfrilla - rouge-frillan! Men egentligen vill jag ju att luggen ska va vit - inte gul >__< och resten av håret ska ju va svart. Inte ljusbrunt.



En frilla jag drömde om väldigt länge och tillslut fick. Vill inte ha den igen =P




Standard-frisyr - kort hår som vuxit ut...



.....Och blivit snäppet längre.



Klippte till det efter ett tag....



...Blev dock inte nöjd och tog därför till med köks-saxen och färgade skiten rött xD



..och sen svart.



Men insåg att jag helst inte ville att folk ville komma nära och se min köks-sax-klippning, så jag gick till frissan - och fick den frilla jag faktiskt ville ha!!



....Och blekte luggen xD






13/12 - 10 - Santaaa Luciiiaaaaa

2010-12-13
19:38:08
Ursäkta mitt förvirrade jag, men nu är det så att jag är lite förvirrad

Har haft mycket att tänka på, både dag, som natt, på jobb, på fritid o.s.v. Mycket som snurrar runt i huvet: familj, vänner, julklappar, Jimpo, katter, mig själv m.m. Har lätt för irritation just nu, och är dålig på att ta hand om mig själv....känns inge vidare. Men nog ska det bli ordning snart, det hoppas jag. Jul är ju trots allt det mysiga, en stressig period.

I kväll spelas det tv-spel, har inte tänkt göra så mycket mer - möjligen dricka lite vatten för jag är törstig som ett as!!!

13:nde julklappen förresten: now I have a matching pair:

Och så bjuder ja på en bättre bild av mitt hår:''






Data-animerat gånger 2

2010-12-12
22:43:08
Har sett två data-animerade filmer nyligen som jag knappt hört talas om.

Den äldre filmen "Flushed Away" eller "Bortspolad" som den heter på svenska handlar om råttan som spolas ned i toaletten från takvåninglägenheten, som slutar i kloakerna i London.  Där träffar han Rita och måste lära sig ett helt nytt och annorlunda sätt att leva.

Jag blev väldigt road av denna film, med slapstick-humor när den är som bäst. Inte helt oväntat gjord av "Wallace-och-Gromit-skaparna". Passar perfekt en tråkig kväll:

Betyg:

3/5




Den andra filmen, är en betydligt nyare film, nämligen "Despicable me"

När jag fick frågan om jag ville se den filmen så sa jag "jaja, den kan vi väl se" Hade inga förväntningar på den, och tack vare den svenska översättningen "Dumma mig" ville jag se den änu mindre. Boy, I was wrong.

Den klämde åt i alla kroppens funktioner. Jag skrattade, och skrattade - och grät. Bölade som en liten bebis när jag såhg filmen. Åhh den var så bra!! Se den!

Betyg:
4/5







12/12 - 10 - Tredje advent

2010-12-12
20:37:56
Helgen har varit anonym...

Men jag kan säga att jag har tillbringat dagen i en iskall bil. Kommit hem till en varm lägenhet.
Vi har suttit och spelat wii hela kvällen. Jag är piugg och frisk - och svettas dessutom.

Men har lite jobb-ångest...och choklaa-ångest då jag suttit och tryckt en chokla-tomte som var mitt tolfte paket.

Det ni!







10/12 - 10 - ibland tänker jag...

2010-12-10
09:11:30
...att jag nog borde lösenordsskydda bloggen - eller skapa en separat.

Men sen då - vem borde jag ge lösenordet? Och vem inte. Eller ja, vissa är ju självklara.
Men vissa inte alls. Och hur gör man då? "Nej du får inte lösenordet, men egentligen har jag ingen anledning att säga nej". Skulle få en massa dåligt samvete.

Ett tag tyckte jag att jag skrev hyffsat öppet - men nu när jag tänker gör jag ju inte alls det.
Jag smyger och undanhåller vissa saker för jag vill inte alls att alla ska veta...





8/12 - 10 - Lucka nr 8

2010-12-08
21:00:23
Gick och la mig vid 00.00 i går - somnade vid 04.00. Lyckat indeed...

En trött dag i dag med andra ord - men jag jobbade endast 4 timmar så det var ju nice.
for in till stan med bror min, handlade julpapper, så jag kunde slå in de sista julklapparna.

Jag satt och räknde ut hur många vi köpt  - och jag kom fram till: ÖVER 30 STYCKEN!!

H-vete, what have I done, lixom O___o Oh well, förvänta er inga dyra grejer kan jag ju säga höhö =P
Jag älskar verkligen att köpa julklappar, men jag undrar om det i år har gått till överdrift...

any way, har suttit och slagot in de sista i kväll, och boy vad ont i ryggen jag har. Men nu äre klart! Nu är julefriden här =) Och kommer att fira ca 5 julaftonar i år. Två stora och 3 små, Så det är nog inte så konstigt att de blev som de blev då =)

Dagens paket innehöll en choklabit - kan ju lätt säga att den åkte ner i magen på direkten, så jag har ingen att visa. Därför snör  jag upp bilden på näckrosen/lotusblomman jag fick igår i stället:
(och nej den ska inte va i håret, tyckte bara att de häftigt att ha den där. Ni kan även se lite grann av min nya färg i frillan. Syns inte så mycket, ska lägga upp bättre bild när det är mer ljus )






7/12 - 10 - Lucka nr 7

2010-12-07
23:18:43
Det blev inge lugn igår - tvärtom.

Vi åkte till André och grillade. Sen for vi hem till oss och såg film. Tommy och Benne fick för sig att de skulle sova hos oss så vi var vakna alla 3 och såg film fram till 04.00.

Stupid choice...


Min dag idag:

10.30:
vaknade av ett "crash" från hallen. Min hallspegel åkte i golvet för ANDRA gången i år(!)
Detta händer alltså den sjunde - Ytterligare 7 års olycka med andra ord.

Försöker övertala Tommy om att stiga upp, men han tyckte vi skulle sova en stund till.

12.00: vaknar igen av att vara cp-trött, försöker stiga upp igen, men lyckas inte. Tänker att "vila ögonen gör ju ingenting"

13.30: vaknar och tittar på klockan. Fortfarande dyngtrött men får panik av att klockan är så mycket , och flyger upp ur sängen. Väcker Benne och Tommy, och fixar frukost bestående av brända mackor...

14.15: åker och plockar upp Sandra för att sedan åka in till stan.

Träffar Klexi, och vi springer runt och köper julklappar. Jag kirrade Tommys, pappas och Jimmys idag =) alla julklappar inhandlade - SÅ SKÖNT!

18.00: Far till Emelie. Julfikar med henne, Jossan och Miriam. Riktigt mysigt.

21.15:
tommy plockar hem mig till Jimmy.

22.00:
Jag och Jimpo spelar wii.

22.30: får för mig att NU är den ultimata tiden att färga håret. Sitter här med färg i håret, och borde egentligen sova då jag ska upp i morrn....

Öppnade paket 7 i dag. En näckrosblomma/näckros som man kan lägga i vatten så den flyter =) lägger upp bild i morrn, då Jimmy står bredvid och gnäller.




Den ultimata julfilmen

2010-12-06
17:03:21
Ja förutom Tomten är far till alla barnen så är "En julsaga" den ultimata julfilmen för mig. jag har sett flera olika varianter av den, sen jag var liten och varit lika exalterad varje gång.

Därför så bestämde jag mig för att sen nyaste varianten, en dataanimerad långfilm med Jim Carrey som lånat ut rösten till Ebeneezer Scrooge. Jag menar, Jim Carrey, vad kan gå fel?...förutom typ ALLT??'

Nää filmen var helt klart en besvikelse. Självaste själen och hjärtat i filmen var som bortblåst. De älskväda karaktärerna kunde man knappt se skillnad på. Och Jim Carreys röst passade inte alls till den otrevliga och snåle Scrooge.

Jag vet egentligen inte vad allt detta berott på. Kanske var det just data-animeringen som gjorde det.

Mina favoriter av denna julsaga är fortfarande Mupparnas och Musses variant.










6/12 - 10 - Lucka nr 6

2010-12-06
16:41:18
Hade faktiskt tänkt att fara in till stan i dag

Men i går insåg jag att det kanske inte var den bästa idén ever, då jag förmodligen skulle vara trött idag.
Och naturligtvis hade jag ju rätt - vaknade klockan 15.30 och kände mig som Roadkill.

Blir en lugn kväll med Jimpo och wii i stället =)

Har öppnat paket nr 6, Och där låg det det ultimata vertyget för oss med djur:

En roller!!





Andra advent

2010-12-05
19:22:21
Blev firat genom att äta tacos med Sandra, André, Jimmy och brorsan

Fy f'n va mysigt - dock så måste jag fara och jobba snart =(

Jag och min bror har planer i veckan - MOAHAHAHAHA!




5/10 - 10 - Lucka nr 5

2010-12-05
15:45:17
Har haft en ganska bra natt i natt - förutom en massa j*vla busringningar

Just nu sitter jag och tittar på medan Jimpo spelar Wii. jag är jättetrött idag och det är kallt både ute och inne.
Jag ska bara ligga och vila i kväll, och samla krafterna för sista natten. Längtar grymt mycket till i morgon då jag sllipper gå ut och jobba igen,

Har öppnat lucka nr 5, och nu kan man ju lätt säga att jag har det ultimata decemberkittet:






4/12 - 10 - lucka nr 4

2010-12-04
16:56:45
Har haft en riktigt bra natt i natt

Inga strul och j*vligheter som det brukar vara för det mesta! dock var jag inte på lika bra humör i morse när jag skulle gå och lägga mig, och det är ju iochförsig lite konstigt då jag verkligen längtade efter att få ligga brevid Jimmy. Men jag låg och tänkte på en massa saker, typ varför jag är så tråkig, varför folk inte vill umgås med mig. varför folk inte hör av sig eller varför dom inte ens tänker tanken att jag kanske tolkar fel?

Vissa har ju känt mig i 18 år, men likaförbannat säger dom "Men Anna, klart du borde förstått att det inte var så?" Nu känns det i af lite bättre då jag fått säga det jag gått och tänkt på, men ändå är det ngt som inte stämmer.

Men innan jag far och jobbar natt i natt får vi finbesök av André och Sandra =) Vi ska se film och bara chilla!
Har dessutom öppnat mitt fjärde paket idag. Tur att det finns vänner som förstår hur jag fungerr. Och att värmeljus är ett måste i mitt hem - speciellt nu under jul-tider,

Så i paket nr 4
- värmeljus! kan man ej ha för mycket av:






3/12 -10 - Lucka nr 3

2010-12-03
15:33:55
Har sovit hos brorsan i natt

Jag vet inte hur det är att vara ensam. Har aldrig bott själv.
Men jag vet att om jag en dag skulle vara det  -skulle jag få panik.

När jag är ledsen vill jag ha människor runt mig - konstant. Min bror är också så.
därför tänkte jag att vara med honom i går var en bra idé, Det kändes bra!

Hade riktigt mysigt också - vi var några stycken.
Idag har vi ätit lunch på stan. Flängt fram och tillbaka.

I kväll ska jag jobba natt. Innan ska jag och Jimpo på solbacken och handla lite.

Och jag har öppnat mitt tredje paket. Det innehöll tändstickor som ska få lysa upp den mörka december-tiden.






Det gör ont

2010-12-02
18:41:59
Det gör ont att se när någon som man bryr sig om får sitt hjärta krossat - gång, på gång, på gång..

Men speciellt när det är ens kött och blod.
I  kväll ska jag ta hand om dig, bror. Jag vet hur du fungerar, för vi är så lika. Skillnanden är att jag vet  att det inte är DU.

Jag blir så lessen och arg. Men att få vara med dig i kväll betyder så mycket - så jag får titta till dig.

Älskar dig. världens bästa och finaste bror!




Ergo Proxy

2010-12-02
13:42:23
Från skaparna av Witch hunter Robin kommer ännu en välgjord anime - Ergo Proxy: Mystery, Sci-Fi, Psychological

Världen är större än du tror ...

Efter explosionen av metan hydrats, tvingas de återstående medlemmarna av mänskligheten leva i isolerade kupolformade städer spridda över de torra och ogästvänliga planeten. De lever i ett kontrollerat samhälle och får hjälp i det dagliga livet av autonoma robotar som kallas AutoReivs.

I en av dessa städer, Romdo leder Inspektör Re-l Mayer, barnbarn till regenten, en utredning om AutoReivs som har blivit galna efter att ha smittats av Cogito-viruset.
I processen, kommer hon i kontakt med ett monster som kallas Proxy.

På andra håll i staden, är invandraren Vincent Law på flykt efter att anklagats för inblandning i flera Cogito fall.
Tillsammans, tillsammans med den bedårande AutoReivbarnet Pino, ger de sig på en resa till kupolen staden Moskva för att nysta upp mysteriet med Proxy.

Precis som witch Hunter Robin är detta en utsökt, välgjord anime med snygga detaljer  och mörk och dyster karaktär. De största skillnaderna dock är att serien engegerar mig redan från början. Jag vill redan efter första avsnittet veta vad som kommer att hända Re-l Mayer och Vincent Law.

Jag lyckas hänga med ganska bra i början av serien(trots den kompelxa storyn) - tills det efter ett tag börjar hända saker jag inte kunde begripa. De hamnade på ställen som jag inte förstod något av. Sen får man veta att allt kan ha varit en dröm.

Serien lyckades förvirra mig så att jag började ifrågasätta allting som hände i serien.
Det gick undan också - helt plötsligt var jag redan vid sista avsnittet - och jag hade så mycket frågor.
Och även här - kanske inte helt oväntat - fick jag ett slut jag inte var helt nöjd med.

Jag vill ha en fortsättning - tyvärr finns det inte.

Betyg:
3/5







2/12 - 10 - Lucka nr 2

2010-12-02
12:18:03
Steg upp 11.0 i dag för att se resterande avsnitt av Ergo Proxy...

Nu är det klart och nu gäller det för mig att försöka klä mig och städa här hemma.
Dagens planer vet jag inte riktigt vad det är, men jag gissar på att en tripp till Solbacken  kommer att sitta fint.

Sen har jag även öppnat paket nr 2 av min julkalender =)
Tror det är ett underlägg av ngt slag, väldigt fint och passar perfekt i mitt sovrum =)
På Jimmys sida då han alltid har ett glas vatten ståendes på sitt nattduksbord.








"kiri" by MONORAL

2010-12-01
22:12:57
Favoritlåten just nu:



You complete my fate
The world unwinds inside of me
You complete my fate
The halo crawls away
You repeat my fate
Rewinding all we can

You refill my place
You refill my place

Come and save me
Come and save me

You complete my fate
The heavens stroll inside of me
You repeat my fate
Revealing who we are

You refill my place
You refill my place

Come and save me


Believe in me
Drink the wine
Take my hand
Fill me up
Believe in me
Drink the wine
Take my hand
Let me follow





1/12 - 10 - Julkalendern begins

2010-12-01
20:18:36
idag har jag haft en trevlig dag på stan

Dels med Emelie på Waynes och dels med Jimpo då vi köpt lite julklappisar ^^

Mamma har varit här en stund, ätit middag med oss och sett på när vi spelat Wii....

Och idag har jag öppnat mitt första paket av mina 23 som jag fick av Ewe och Mirre.
då fick jag en - choklaaakalender!! så nu har jag två kalendrar att följa - dels öppna paket, dels äta choklaa - kan det bli bättre? =D

Tack Ewe och Mirre!!