Strong is the new sexy!!

2013-09-17
11:30:00
 
 Häftiga kvinnor det finns :D
Man kanske borde börja träna....? Efter att bebis är född allså...


               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



Det är få ord som äcklar mig så mycket som ordet "Friendzoned"

2013-09-13
13:39:32
På internet finns det oerhört mycket "mems" och skämt kring det här med "Friendzoned"
 
Att den stackars killen gör allt för tjejen han gillar/vill ligga med men hon vill bara vara vänner...och killen blir sur.
 
"Här har man kommit och ställt upp i vått och torrt och så får man inte ens en avsugning som tack för hjälpen? Va f*n! Nää tjejer gillar ju tydligen bara BAD BOYS JAG HOPPAS HON BLIR MISSHANDLAD OCH MÖRDAD!"  
 
Men allså seriöst, om man som kille umgås med en tjej och är "snäll" mot henne och samtidigt FÖRVÄNTAR sig att han ska få sig ett nyp för att han varit så snäll...då är han ju f*n i mig ett j*vla psykfall?
 
Själv har jag massor med killkompisar som jag haft i flera år som alltid ställt upp för mig och varit där men inte i h-vetet har de haft tankar på att få omkull mig bara för det...kvinnor och män KAN bara vara vänner utan att de ska behöva ligga med varandra, varför finns det ens folk som inte tror det?
 
Sen kanske man gillar ngn extra mycket och försöker vara personen till lags, men uppstår det ingen attraktion/tycke, ja då blir man i bästa fall kompisar och då ska man då va glad över det i alla fall. Man blir inte kär i ngn/attraherad av ngn bara för att en person är lite schysst/trevlig mot en. Det funkar inte riktigt så.
 
Så alla stackars "friendzonade" killar där ute, ni ska va glada att ni har vänner överhuvudtaget för era baktankar är ÄCKLIGA!
 
 





När man är van...

2013-09-06
13:58:50
....med att leva på en viss peng i månaden och så plötsligt halveras den blir jag mkt fundersam...
 
Hur f*n ska vi leva? xD Nej men allvarligt jag satt och skickade in mina uppgifter till försäkringskassan nu för att se hur mkt pengar jag kommer att få i föräldrapenning...Om man jämför med den lön jag är van vid så blev det en ordentlig skillnad. Jag visste inte att jag bara får 50 % av lönen...kan det verkligen stämma? O__O
 
Jag är nervös att jag gjort ngt fel. Men jag ringde runt till alla mina nära och kära som fått barn som säger att de fått ungefär samma siffror. Jaha bara att va glad att man får pengar överhuvudtaget då. :P
För ja, vi kommer att klara oss. Men att det skulle va sån stor skillnad gjorde mig mest...förvånad.
 
Tur man ha köpt spjälsängen i af...synd bara att en viss katt tror att han äger den...
 
 





Det bästa som finns...

2013-09-04
00:01:29
...Är att krypa ner i samma säng som min man ligger i...