Oops....

2011-01-31
23:15:35
I couldn't care less or more about my hair....


..................I know that you will say FAIL, when I say it's AWESOME!....

................................and don't worry I will fix it....







               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



31/1 - 11 - Trött

2011-01-31
21:57:44
Man kan ju säga att helgen inte direkt varit lugn...

Men det har varit fantastiskt roligt!! Ska sammanfatta helgen så kort som möjligt!
Fredag: Jobbade till 20.00. Ewe och Joel kom till oss efter det. Vi drack vin, käkade kex/ost, spelade tv-spel och hade det allmänt mysigt! 

Lördag: Jimmys familj kom hit, vi gick på satan, åt god mat och tårta. På kvällen Åkte jag iväg till Emelie och var med henne och Evelyn. Vi drack vin och åt ost där också ;) Följade med Evelyn hem och sov hos henne.

Söndag: Jag, Evelyn och Björn tog bilen och körde till Bygdsiljum. Jag var tok-nervös då jag lovat att jag skulle åka slalom. Jag åkte slalom för ca 7 år sen senast...så jag var helt säker på att det skulle gå åt h-vete...men det gick faktiskt riktigt bra! Och det var såå roligt =) Måste göras igen snart! Vi åkte hem till Evelyn igen vid 16.00-tiden, och for till Björn på kvällen för att spela sällskapsspel, se lite film och äta popcorn!

Måndag:
Idag har jag haft lite ont i huvudet, men det gick över efter ett tag. Jag gick på stan och mötte upp jimpo när han slutade. Gud vad jag skanat honom! Vi åkte hem, städade lite och ordnade i sovrummet. Kent skulle komma på kvällen och hjälpa oss med spackling och slipning i sovrummet. Jag gjorde våfflor till pojkarna till middag, och nu är spacklandet över. Så i morgon så blir det tapetserat så troligtvis blir dewt klart i morgon också!
Annars är Andre, Johannes, Sandra och tvillingarna också här i kväll och vi ser film =)

Jag är så glad! =)





Helgen har ju bara börjat...

2011-01-29
00:50:27
..och jag är på fantastiskt humör!

Tyvärr har tiden runnit alldeles för snabbt, men det blir ju så när man har riktigt kul!!
Har haft toppenbesök av Ewe och Joel. Vi har spelat Wii, ätit kex och ost(och chips och ost), druckit lite vin och öl och jag har pratat, och pratat, och pratat....jag önskar verkligen att man hade mer tid. Men det har varit riktigt myyyyys!!

Nu är min 9-dagars vecka över och nu väntar på bara roliga saker framöver. Så underbart!!
Jimpo köpte ett nyss Wii-spel i dag - Muramasa - fy f'n va vi ha längtat efter det spelet!
Så vi ska spela det nu innan vi går och lägger oss, vi har en lång dag att se framemot i morgon =)

God natt!!


Ewe <3 =)




Peppar peppar...

2011-01-27
23:10:50
Haft tok-ont i kroppen idag - speciellt i ryggen. Har väl suttit konstigt antar jag.

Nu är i af hela helgen bokad... Både på gott och ont. Det blir nästa helg som jag och Jimmy bara ska ta det lugnt-
Visserligen känns det som att jag säger det inför varje helg och så blir det inte riktigt så haha.

Nu i veckan blir det tapetsering i alla fall, gu så skönt! Och oj så fint det kommer att bli =)

Peppar för i helgen!!






27/1 -11 - Duktiga jag!

2011-01-27
11:53:09
Yes steg upp så tidigt som 09.00 i morse ;)

Jag for till Solbacken och handlade haha och allt gick på ett kick. Blev inte borta alltför länge heler har ju t.o.m tid att chilla en stund här hemma! längtar såå mycket efter helgen - nu är det ju snart bara en dag kvar =D








Det här med....

2011-01-27
10:03:47


Vi är inne på 2011-talet och genus-debatten är större än någonsin.
Är det ok för pojkar att ha rosa? Är det ok för flickar att inte få klänningar?

Mammorna fostrar sina barn efter sina egna värderingar, människor får utbrott överallt, och tycker att barnen ska få bestämma själva. Och vad är det är fel på att låta kvinnor vara kvinnor och män få vara män?

Men frågan är ju samtidigt? Om man är t.e.x en man, så är man ju man - oavsätt vilka kläder, intressen, musik man har? Eller är det inte så?

Jag är själv uppvuxen i en familj där männen förväntas vara starka, orka lyfta, kunna laga bilar, ordna på gården, sätta upphyllor os.v. Och sönerna skulle genast propsas på med att bilar är bra och att leka med dockor är förbjudet för då bli man bög. Kvinnan ska vara duktig på att städa, hjälpa till hemma, vara skötsam, plocka blommor på ängen, leka med Barbie och My little pony som barn. Så redan som spädbarn har man redan vissa förväntningar/krav på sig.

Men när man sen inte riktigt gör det man förväntas att göra blir det genast besvikenhet.
Sonen är känslig, kan i många fall fälla en tår. Han kallas för en "sissy" Sonen skäms och mår dåligt.

Ungdomstjejen som gått ut skolan förväntas nu skaffa ett jobb. Hon vägrar söka jobb inom hemtjänsten/vården och annat kvinnodominerat yrke för att det helt enkelt inte är rätt för henne. Men hur kan det inte vara rätt? Hon är ju kvinna?

Sen ska man skaffa pojkvän. Pojkvän förväntas kunna hjälpa sin svärfar med att meka med bilar, hjälpa till att sätta ihop hyllor, kunna tapetsera och annat händigt.

Men när dottern då plockar hem en kille som inte ens har körkort? Han äger inga verktyg, och han tycker att katter är sötast i världen. Vad ska mamma och pappa säga? Vågar man plocka hem honom?

Nu så här 5 år senare sitter kvinnan lyckligt lottad med sin sambo. Hennes sambo är av manligt kön. När de har sysslor att göra hjälps de åt. I vått och torrt. Och om de då inte klarar av vissa saker, får man helt enkelt be andra om hjälp då alla är bra på något men inte allt. Och i detta fall råkar det vara att installera en diskmaskin.

Mannen är intresserad av musik, spel, film, bio, djur m.m.
Kvinnan är intresserad av musik, spel, film, bio, djur m.m.

De har samma intressen. Trots olika kön.
De är induvider. De är inte saker och ting för deras kön, utan för deras personligheter.


Mannen och kvinnan tycker att det är en självklarhet att barnen ska få växa som induvider utan krav och förväntningar på sig bara för att de tillhör ett visst kön.







sova tidigt?

2011-01-26
22:54:49
Ja, jag borde ju gå och lägga mig tidigt i kväll egentligen....

Jag är helt slut - det har varit galet mycket på jobbet idag - inte en lugn stund. Mina kinder är alldeles röda(de blir så när jag är slut och trött) Och jag har hunnit få 50 stressknutar baki ryggen. Men samtidigt har stressen känns hyffsat positivt också. Jag är ganska harmonisk nu, inte alls sur eller irriterad. Men jag har hunnit mycket, så jag antar att jag är lite stolt?

Men helgen stressar jag lite inför då den känns så fruktansvärt kort...Men jag har ju i princip varit okontaktbar de senaste 9 dagarna då jag jobbat dessa dagar, så det är inte så konstigt att jag vill hinna hitta på saker i helgen med folk.

Men full rulle har jag räknat med. Hela lördagen är i alla fall bokad för då kommer Jimmys familj hit och när de väl är här så är de här så länge som möjligt! Känns riktigt kul!
Jag ska upp i morgon för att fara tidigt till Solbacken och handlas det som vi ska ha. Vi ska ju fira Jimmys födelsedag (igen) med tårta och mat=)

Fredagen och söndagen är fortfarande öppna, dock slutar jag så sent som 20.00 på fredagkväll så det är ju frågan om folk vill träffas så sent? Sen söndagen var det prat om att kanske åka slalom i Bygdsiljum(Fast jag kan ju inte direkt påstå att jag är sugen på slalom, jag känner redan nu hur mina fötter kommer att värka) Men någon slags av uteaktivitet blir det nog. Måndagen är jag ledig men även den dagen är bokad.

Haha jag känner mig som en levande kalender =P Inte underligt att man är lite hipisig nu såhär mitten av veckan.



I helgen blir det finbesök av Jimmys mamma med familj. Vi längtar, då detta besök inte infaller så ofta =)





26/1 -1 - Känner mig inte ett dugg stressad

2011-01-26
11:44:10
Sitter fortfarande i pyamas - och kollar runt lite på internet.

Då jag inte ska duscha, välja kläder och fixa matlåda är det ju bara att klä sig och fara sen ;) Det onda i axeln har gått över, och irritationen likaså. Efter idag har jag bara två dagar kvar av min nio-daqgars vecka =D Yeah!!






25/1 - 11 - Yosha!

2011-01-25
23:31:25
Haft en kanoners dag i dag

Innan jobbet var jag och lunchade med Evelyn och det är bland det bästa jag gjort på länge. Vi surrade om allt möjligt och det är så kul att uppdatera varandra. Har även köpt mig nya hörlurar, och lyckades komma 10 min försent till jobbet i morse. sen satt jag på jobbet och småpratade med en jobbarkompis - riktigt bra!

Dock fick jag ont i axel/nacke så fort jag kom hem. Sen ville jag planera inför lördagen med mat och annat.
Har frågat Jimmy hela veckan om hur han tycker vi ska göra och vad vi ska köpa, men har inte fått något vettigt svar.
Så då har jag bestämt själv.

Men någon måste ju handla också och då jag jobbar kväll måste ju Jimmy.
Men han började genast reta upp mig genom att ifrågasätta allt. T.e.x maten som jag själv varit tvungen att planera för att Jimmy inte verkar bry sig trots att det är han vi ska fira...Brist på engagemang kan göra mig vansinnig.

Jag får helt enkelt göra in inköpslista åt honom och han får handla...Åh jag har så ont i nacken/axeln just nu att jag dör =(
Hoppas det går över snart - mitt humör som var så bra tidigare idag...



Finaste Evelyn




24/1 - 11 - Nu har de kommit!!

2011-01-24
11:43:41
Tapeterna alltså =D Underbart

Dock jobbar jag hela veckan till 22.00, och vi måste köpa tapetklister och annat verktyg - så frågan är ju om vi måste skjuta upp tapetseringen till i feberuari...menmen så länge det blir gjort. Men det är skönt att tapeterna är kirrade i af.
Det jobbigaste är förarbetet - självaste tapterseringen går fort =) både Kent och Tommy har lovat att hjälpa till så det blir nog bra!!






23/1 - 11 - För mycket av det goda

2011-01-23
21:19:47
Hehe, Jimmy var lite skottskadad inatt och i morse ;)

Han fick i sig lite för mycket av det goda om man säger så igår...så pass mycket att jag beslutade mig för att sova på soffan i natt då jag förstod att jag inte skulle få den sömn jag behövde annars.
Jimpo mådde dock väldigt dåligt i morse  - och han hade väldigt mycket ångest samt minnesluckor stackarn =(
Men det är bara något vi skrattar åt såhär i efterhand =) Jag har jobbat och Jimmy har haft besök av brorsan, Anna, Kent och Johannes som även var med i går kväll.

Det har gått hyffsat bra att jobba. Har kommit hem och var ganska hungrig. Har gjort egna våfflor med ett bättre recept a la LCHF tror jag? Gillar faktiskt det här med GI/Lchf bättre än t.e.x räkna kalorier...
Då jag gillar att äta mat =P våfflorna består i af av följande:

1. solrosfrön
2. turkisk yougurt
3. ägg
4. ost
5. salt och lite bakpulver.

Inget mjöl alltså! Yummie!!

Fast om man då inte är en anhängare av fett så rekommenderas inte mina våfflor!
Man kan naturligtvis byta ut solrosfröna mot t.e.x mandel, turkisk yoghurt mot grädde och man behöver inte ha ost(men jag gillar ost ;)

Jag har längtat efter Jimpo hela dagen i dag och trots att han varit bakis har han städat i lägenheten, och nu ska vi mysa med film och äta solrusfrön =) Inte illa!!







Another day at work

2011-01-22
18:44:58
Men kvällen kommer att kännas som en lörda iaf - =p Som alla andra vardagskvällar!




22/1 - 11 - Ändå bra

2011-01-22
00:28:26
Nu har jag bara kvar 7 dagar av 9 av min långa arbetsvecka

Men det känns faktiskt helt ok =) det är skönt att jhobba ibland - det går int så mycket pengar och man håller sig borta från onyttigheter! Plus att jag har ett killer-schema att se framemot i febrari =) Det gillas!

I kväll ha ja vari på bio med Jimpo, Kent och Johannes. Nu blir det en kopp te, är törstig som stryk!!

Gonatt sen då!!






19/1 - 11 - Grattis Jimpo =)

2011-01-19
21:41:38
Stressig dag kan man lätt säga - men det var ju lätt värt det =)

Mamma har varit super idag. Hon följde mig så jag kunde fara och handla allting till i kväll. Vi köpte blommor, och mamma köpte presenter till Jimmy. sen följde hon med mig hem och hjälpte mig att städa medans jag lagade mat och bakade tårta =)

Jimmy fick en tjocktröja, en t-shirt, blommor och en hatt av mamma och pappa.
Av mig fick han två spel, Okami, Donky Kong till Wii. Även två små Super Mario-figurer, en katt-bok, en speltidning och en spikmatta =)

Av Mirre, Joel och Ewe fick Jimpo gelekulor, en godispåse och ett presentkort på 200 spänn(!) på Teknikmagasinet...
Bortskämd eller vaddå?

"Bästa födelsedagen nånsin" "Tårtan ser ut som Roadkill" Är två trevliga kommentarer jag fått höra i kväll.
Gjorde två häftiga marängtårtor med smak av hallon, lakrits, grädde och colasås.

Synd bara att tårtorna smälte i kylen, och att pajerna vi gjorde var så mättande att ingen orkade tårta.
Brorsan och Benne har legat och halvsovit i soffan, medans jag, Mirre och Ewe hade girltalk.
Jimmy, Kent och Björn har bastat hela kvällen, och sen har de spelat Donky Kong.

En underbar kväll med andra ord =)







18/1 - 11 - uppstyrning

2011-01-18
12:28:16
Planen idag är att åka in till stan - igen

Städa måste jag också göra - det gjorde jag visserligen i går med, men efter kvällens trevligheter ser det lika grisigt ut igen =/ Menmen, inte att göra något åt. måste boka tvätt-tid också för att tvättkorgen är överfull O__o
What can i say? I've been busy ;)

Ska i af in till stan i dag för att styra upp det här med jimmys födelsedag i morgon =) ska handla lite ingredienser till tårta =D
Och paket så klart! Ska satsa på måpnga paket tror jag - han gillar ju att få det, men får tyvärr oftast väldigt lite paket när han fyller år. Men han är så förbannat svår att köpa till....
Tårtan kommer att bli speciell i af, I'll tell you that. Han tycker ju inte om standard-tårta, och när jag tänker efter gör ju jag typ inte det heller xD  sen ska vi ju beställa de resterande tapeterna - sen är det kirrat! På torsdag väntar 9 arbetsdagar i rad men det känns ju inte så hemskt faktiskt. Jag är alltid så lat när jag är ledig - har sovit till 12.00 i dag t.e.x. Nog för att det var j*vligt skönt, och behövligt då jag sovit dåligt. Drömt en massa mardrömmar O__o

Oh well nu blir det att ta på sig kläderna innan man åker då =)






Do'h

2011-01-17
23:39:26
Yes - vi har hittat alla tapeter nu och i morrn ska vi beställa resten =)

Jag gjorde lyx-middag idag med confilé och potatisklyftor.
Jag lyfte ut maten ur ugnen och Jimmy sa: "Bränn dig inte nu!"
Jag: "Näädå!"

Jag ställer maten på spisen - tar av migg skyddsvantarna och av någon anledning lyfter jag på det heta locket.
Lyckat? Nu sitter man har med 3(!) blåsor på fingrarna =( Alltid jag.

Annars var dagen som en repris av igår. Vi har bastat, spelat tv-spel och jag och Sofia har sett film.
Jag är trött och ska nog sova strax =)






Schema/feberuari

2011-01-17
20:39:40

Wikström, Anna
tisdag
2011-02-01
D93
09:30 - 18:00
Lunch: 30 min
onsdag
2011-02-02
D93
09:30 - 18:00
Lunch: 30 min
torsdag
2011-02-03
D93
09:30 - 18:00
Lunch: 30 min
fredag
2011-02-04
D93
09:30 - 18:00
Lunch: 30 min
lördag
2011-02-05
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
söndag
2011-02-06
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
måndag
2011-02-07
H90
13:30 - 22:00
Lunch: 30 min
tisdag
2011-02-08
H90
13:30 - 22:00
Lunch: 30 min
onsdag
2011-02-09
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
torsdag
2011-02-10
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
fredag
2011-02-11
OHF
20:00 - 08:00
Lunch: 0 min
lördag
2011-02-12
OHL
20:00 - 08:00
Lunch: 0 min
söndag
2011-02-13
OHS
20:00 - 08:00
Lunch: 0 min
måndag
2011-02-14
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
tisdag
2011-02-15
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
onsdag
2011-02-16
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
torsdag
2011-02-17
G90
12:30 - 21:00
Lunch: 30 min
fredag
2011-02-18
E90
10:30 - 19:00
Lunch: 30 min
lördag
2011-02-19
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
söndag
2011-02-20
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
måndag
2011-02-21
H90
13:30 - 22:00
Lunch: 30 min
tisdag
2011-02-22
H90
13:30 - 22:00
Lunch: 30 min
onsdag
2011-02-23
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
torsdag
2011-02-24
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min
fredag
2011-02-25
OHF
20:00 - 08:00
Lunch: 0 min
lördag
2011-02-26
OHL
20:00 - 08:00
Lunch: 0 min
söndag
2011-02-27
OHS
20:00 - 08:00
Lunch: 0 min
måndag
2011-02-28
LD
00:00 - 00:00
Lunch: 0 min





17/1 - 11 - Hima(ledig)

2011-01-17
12:17:19
hoho, ledig i dag - awesome!

Steg upp för ca 45 min sen, skönt att få sova ut  - dock var det kallt som struk här hemma =/
Håller på att koka pasta för jag orkar inte fixa nån bättre lunch =/ Har blivit mycket kolhydrater i helgen vill jag lova och det kan man väl säga att jag har lite ångest över - menmen..det fixar jag =)

Ska åka in till stan io dag och kika om vi hittar några matchande tapeter till vår fondvägg. Men egentligen är jag typ inte sugenpå att fara nånstabs överhuvudtaget idag. Bara vara hemma och lsappa. men någon måste ju städa också, så jag åker nog till stan ändå ;) Så fort jag duschar och freschat till mig blir det bra.






awesome

2011-01-17
00:46:16







16/1 -11 - Trött och slut - snart söndan slut

2011-01-16
17:53:40
Nu har jag och Jimpo köpt klart tapeter till fondväggen =)

Vi hade mysigt igår, käkade lunch på Tatung och hade en allmänt trevlig dag på stan och på Solbacken.
Jag köpte massor med smink för mitt Make-Up-Store kort, en ny tröja, underkläder m.m. Jimmy fick en ryggkliare för 10 spänn XD Men det blir på onsdag då vi ska ha en riktig mys-dag =) Då fyller Jimpo år.

Jag var dock ute med kompisar i går kväll, det var riktigt kul. Idag har vi bokat bastu, och vi ska ha filmkväll med några kompisar.
Vi har nyss ätit pastasallad och livet är allmänt underbart =) Är ju ledig i morgon också, så ingen jobbångest här inte!






14/1 - 11 - Alltid så fittig

2011-01-14
21:10:52
Jag sa till mig själv på väg hem att jag absolut inte skulle bli sur och besviken när jag kom hem..

Men vad fel man kan ha. Inte den mat man ville ha - eller vänta nu, ingen mat överhuvudtaget? Jimmy tyckte att det inte gjorde något att jag bara ätit 3 äpplen i dag, och att jag sparat mig för en sen middag för att vi skulle äta något lyxigt och romantiskt i kväll tillsammans när jag kom hem.

Men jimmy var för lat för att fixa, och nu är jag för hungrig och grinig för att fixa så nu sitter jag här och äter upp nötterna som vi skulle äta till filmen i kväll. Lyckat? Nej..men det är en dag i morgon också...






13/1 - 11 - Det är sömnen jag vill åt

2011-01-13
11:41:16
Jag hade ställt klockan på 10.00 i morse för att det var något jag skulle göra idag

Men när jag gått igenom det mesta så inser jag att det är nog ingenting. Då somnade jag om igen.
Vaknade igen klockan 11.00 och inser - Fan, jag skulle ju ringa bovärden! Som har telefontid mellan 09.00 - 11.00! H-vete!
Jag MÅSTE komma ihåg det  i morgon annars skjuter jag mig själv...

Annars så är inte helgen långt borta - blir ledig hela 5 dagar sen. Det är bra då hinner jag lite grejer =)
Dock så jobbar jag ju 9 dagar i sträck sen med två helgdagar inräknat. Men jag har insett att jag inte dör. Utan jag börjar sent och slutar sent. Om det varit så att jag börjat t.e.x 08.00 9 dagar i sträck hade jag protesterat! Det är sömnen jag vill åt. Om jag inte får sova ut på 9 dagar så - ja vem vet vad som kan hända?






Jag ska bara...

2011-01-12
22:53:03
Hehe, Jimpo vill att vi ska spela det nya Ninja spelet jag fick av syrran..

Men först måste jag ju blogga lite ;) Har haft en kanoners dag i dag - känt mig fräsch och vacker. Det var länge sen sist tyvärr. Dock har jag varit tok-hungrig i kbäll trots min vitlöksblandning med grönsaker och 3 äpplen.

Jag hoppas verkligen att super-humöret håller i sig =)






12/1 - 11 - Har inte tid

2011-01-12
11:20:47
Har inte tid till något - knappt tid att jobba

Sitter mest och funderar på allt som ska ske här hemma. Nu har vi då äntligen möblerat om i hall och vardagsrum och jag är riktigt nöjd =) Vi ska storstäda i helgen och förhoppningsvis hitta oss några tapeter. Jag var själv och kollade i måndags men gu va dyrt de blev när jag hittade de ultimata tapeterna - 800 spänn rullen(!) Tror att jag klarar mig. J*vligt sneeky när dom inte har framme priserna...sen när man ångrar sig efter de ha sagt priset så vet man ju varför...

JObbar dock sämsta tiderna ever nu när vi ska göra om hemma. Jag och jimmy byter av varandra, så vi kan lixom inte planera något ihop. Jag längtar verkligen till i helgen då vi får umgås,
Vi har inte gjort det på ett tag nu - det har varit mycket jobb från min sida eller också har man helt enkelt festat med kompisarna. Så jag reserverar denna helg för oss! Så förutom planering blir det väl något mys också - kanske gå på bio? =)

Idag har jag då hinnit laga middag åt mig sjäv - ungsrostade grönsaker med aningens mycket vitlök O__o
Sitter fortfarande i pyamas och dricker te. Och tror det eller ej, men jag sitter faktiskt vid vår tv-bänk och skriver!!! Japp vi drog ut tv-bänken ur sovrummet för det såg förtaskigt ut - och ställde den i hallen. Är perfekt som skrivbord för mig. Kan sitta och nörda helt ostrört där jag sitter.

På tal om nörda så har jag faktiskt tänkt att skaffa mig en nördblogg - alltså ingen vardagsblogg utan 100% nördihgt - så slipper ni som läser min vardag ta del av min anime/manga/tv-spel o.s.v =) bra va? Frågan är ju när jag kommer att orka fixa den haha XD






10/1 - 11 - Papi fyller år idag

2011-01-10
23:52:47
...och jag har jobbat till 22.00

Lägenheten ser ut som ett bombnedslag - men Rom byggdes inte på en dag. De mesta av möblerna som ska flyttats - hr blivit flyttade. Bara lite smågrejer kvar att göra =) Känns jättebra!!

Grattis pappa!!




9/1 - 11 - Oj då

2011-01-10
00:10:47
Har inte riktigt haft tid att skriva...

Man kan lätt säga att helgen har varit fullsmockad med vänner, familj, drama och framtida roliga minnen =)
I morrm back to work  - ovh nu känns det äntligen som att vi har kommit igång med våra projekt =)






5/1 - 11 - Bara jag?

2011-01-05
19:33:11
I morgon är det en röd dag - det betyder ledig dag för de flesta...
utom mig förstås som jobbar. Hade gärna hinnat lite saker innan helgen för den är fullproppad vill jag lova.

Det var länge sen jag hade en hel helg som jag tillbringat här i skellefteå helt fri. men den är ju inte så fri längre, då jag tänkte att jag skulle hinna med både fester, lite stadsbesök, vänner och familj.

Har haft en dålig dag i dag - haft ont i huvet, ryggen, frusen trött och hängig. Nää nu blir det att krypa ner under täcket och njuta av spiderman 2 och 3.






4/1 - 11 Hata vintern

2011-01-04
19:22:11
Vintern gör mig så nere...

Man känner sig så instängd. Kallt å j'vligt ute som inne. Man vill bara lägga sig under tecket och se nå film fram tills man somnar och ska upp och jobba igen. Känns som att jag inte gör annat än att jobba =/

Längtar till sommaren!




3/1 - 11 - Wolverine is hot

2011-01-03
22:49:21
Har suttit och haft ett trevligt litet X-men-marathon. Började med Wolverine - avslutade med Last stand. en perfekt ledig dag med andra ord. Snart blir det 5 säsonger med X-men: the animated seris. Can't wait!!




2/1-11-Mobilen

2011-01-02
16:59:33
Skriver från mobilen. Värdelös mobil. Dåligt internet. Men spännande är det ju! Det är första gången jag surfar från mobileo. Sitter på jobbet och ruttnar. Längtar till i kväll då ska vi se film och serier! Way




01/1 - 11 - Efter party kommer...

2011-01-01
20:10:15
...baksmällan..

Har pendlat mellan köket och vardagsrummet idag. Sett film hela fagen samt lagat lite mat.
inte gjort något vettigt med andra ord, men det har varit skönt. Kommer att sova gott i natt och i morgon blir det jobb 12 timmar till - hu je da mej!






Nyår 2010 - Best f*cking Nyår EVER

2011-01-01
18:19:01
















Bilderna tillhör Emelie och Emil =)