Min utklädnad på Haloween och varföfr jag ej kan visa upp den i efterhand...

2011-10-30
23:56:42
Ja, och å lite parodi på Stimorol mystery Gum dårå ;P





               k o m m e n t e r a
               Video blogg | Länka inlägget



Jimmys utklädnad i fredags :3

2011-10-30
13:58:15





30/10 - 11 - Hes. Hesare. Hesast

2011-10-30
13:49:21
Oj då...


EGENTLIGEN skulle jag/borde jag ha tagit det lugnt en helg som denna då jag på fredagmorgon blev förkyld....
Och under dagen blev jag sakta men säkert mer och mer hes. Och så for jag ut på maskeradfest på kvällen. Det var jättekul...! Men ingen fattade vad jag var utklädd till xD

Jag var ute till 02.00 sen for jag hem till Björn och skulle sova där. Jag blev mer och mer hes hemma hos Björn och det var som värst där vid 04.00.

Och när jag vaknade dagen efter var jag också tok-hes - drack te och ugglade hos björn fram till 14.00 ungefär sen gick vi på systemet eftersom att vi skulle festa på kvällen igen(!)

Vi hade fest hos oss, och ärligt kände jag då  att "Fan det här kommer jag inte att palla, jag är typ jättesjuk" Menmen, efter lite cider var jag på topp igen :) Jättemysigt hemma hos oss!

Men krogen var en annan femma mest bara yngre som var ute som man inte kände. Jag var dessutom nykter på krogen...haha :3 Men vi fick skjuts av SÖ/Sandra och Frida så vi kom hemn tryggt och säkert :3

Och i dag är jag hesare än ngonsin. Bara att ta det lugnt med andra ord. Ska köpa glass tror jag hehe :P



Japp - försökte klä ut mig till Rouge i X-men...




28/10 - 11 - Sjuk igen? O__o

2011-10-28
08:53:38
No way!! Jag var ju sjuk för mindre än två veckor sen!! GAAAH! WHEN IS IT GOING TO END??


Vaknade i af i morse(vid 06.00) av att jag var tät i näsan och ont i halsen som f*n. Sen fick jag magkatarr på det av ngn j*vla anledning. Så jag steg upp, kunde ändå inte somna om(Även om jag var trött) Så nu sitter jag här och väntar på att få fara på jobbet - om ca 2 timmar....

suck...





27/10 - 11 - jag blir ju så förbannat trött..

2011-10-27
12:19:32
Tyvärr men det räcker faktiskt inte med 8 timmar sömn för mig...


Jag brukar sova ungefär 10 - 11 timmar per natt. Och när jag väl gjort det så är jag pigg och glad resten av dagen.

Jimmy tyckte det var en bra idé att va vaken till 03.30 i natt för jag skulle ju minsann ha sovmorgon för jag börjar ju inte förrän 13.30. Jag steg upp 12.15 och känner mig nu as-trött samt att jag är stressad. Måste fixa middag till i kväll samt att jag måste duscha. På 45 minuter. Jag börjar trots allt gå hemifrån 13.00 annars är det stor risk att jag blir försenad.

Jag är såå trött.. :(




26/10 - 11 - my poor back

2011-10-26
23:24:29
Med typ 2000 knutar samt kotor som inte ligger på sin plats kan man bara förvänta sig att dagen ska gå segt...



Jag svettas och mår dåligt, det är som att jag inte får syre upp till hjäran för min kapacitet ligger aksnek på 50 % just nu. Och så har det varit hela dagen...och jag får ju huvudvärk/nackvärk så det bara dånar om det...

Jag måste fan fixa ryggen snart allså...




25/10 - 11 - Jättekonstigt

2011-10-25
08:22:33
Hmm, jag sov till 17.30 igår...


Därför tog jag för givet att jag skulle få det jättesvårt att vända dygnet igen, alltså att jag skulle va vaken till typ 03.00 på natten...men det underliga va, att mina batterier slocknade vid 23.00 igen(!)

På tal om batterier så skulle vi sätta igång datorn igår - och den vägrade gå igång. Vi undersökte skiten för att se vad som det var fel på: datorn, strömkabeln eller batteriet. Tommy min bror hade lånat datorn under helgen men han berättade att det inte hade gått att ladda datorn efter att de stoppat in strömkablen i lastbilen...

Så vi vet inte varför men det verkar ju som att det blitt ngn slags kortslutning eller ngt.

Vi surfade runt på nätet för att se vad felet kan ha varit, och då var det ngn annan som hade haft ett liknande problem. Han hade fått tipset att ta ut batteriet och bara sätta in kablen. Jag fattade ingenting "Ofta datorn fungerar utan batteri?"

Men vi provade, och viola, datorn fungerade(!?) Så batteriet måste det juu vara då...

Jag är inte så deppad över det, jag har ändå alltid i strömkablen så...men vi lär väl köpa ett nytt batteri ngn dag, men inte nu i af, behövs inte känner jag. Hellre att batteriet dött än självaste datorn.

Aja, att jag är vaken nu är ju helt skumt egentligen,brukar inte stiga upp förrän kanske vid 10.00? Men jag var pigg när Jimmy for till jobbet i morse och har inte kunnat somna sen dess. Dock har Jimpo kommit hem igen, för han har feber stackarn :/ Vi som skulle på stan och allt! Aja, det blir en tväris i alla fall, för Jimmy måste köpa medicin. Men det blir inte lika mycket dejt som jag faktiskt sett framemot..suck.

Shit vad långt inlägg allså..nu ska vi ligga i soffan och se film samt dricka te och äta mackor. Byebye!








24/10 - 11 - Oooh f*ck.,,

2011-10-24
17:38:23
Shit vad trött man är allså...


Jag kunde inte somna förrän 11.00 i morse tack vare en viss katt...(!) Jimmy väckte mig nu 17.15 och tyckte att jag skulle kliva upp, och han har ju faktiskt rätt. Jag och han har en dejt i kv, samt i morgon.

Längtar som f*n vi får lön och det betyder shoppingtdag :3 Ska kolla skor, jackor, julklappar, kläder och annat smått och gott! Fy va kul! ^__^




Jag kommenterar sällan...

2011-10-24
01:26:27
Jag kan faktiskt sitta och tänka "Hmm, damn vilken cool tröja/frisyr/jacka hon/han har" utan att faktiskt påpeka det. Sen när dom frågar:

"Märker du ngt nytt på mig?"

Då får jag panik. "I'm the worst friend ever, varför påpekade jag inte frisyren DIREKT för, för man GILLAR ju att höra sånt!!"

Och så börjar jag med "Oj, jag satt faktiskt och tänkte på det, men jag glömde säga hoho, sorry..det var ascoolt/snyggt7passar dig/såg skön ut..." o.s.v

Men jag tror att det finns en anledning till varför jag inte kommenterar direkt...för JAG kan ibland känna mig lite obekväm när folk kommenterar mitt utseende på ett speciellt sätt.

Men det är INTE för att jag inte gillar komplimanger om mitt utseende, för tyvärr så är vi alla brydda om utseendet i dagens j*vla samhälle. 

*Men jag tycker inte om att folk säger att jag är "fin" när jag gjort något med utseendet. För jag börjar alltid överanalysera situationen "Jaha dög jag inte INNAN också?"(För det är ju så himla viktigt att va just fin...

*Och känslan av att vara utstuderad är jobbig. "Shit, hon/han märkte allså att jag gått ner 2 kilo? Då märker hon/han ju när jag går upp 2 kilo också!"

*Eller när man har på sig en ny tröja och INGEN kommenterar blir det som en rebound. "Jaha, dom tyckte inte DEN HÄR var fin på mig då..." För när man väl fått EN komlimang vill man ha MER. Det blir som en drog.

*Samt att när någon säger att jag är fin tror jag inte på det, eftersom att jag "vet" att jag inte är vacker/snygg/fin. Det är lixom inte jag, därför ser jag det bara som en slags "lögn" eller att dom säger det för att dom känner att dom måste. Jag säger ju det, Ö-V-E-R-A-N-A-L-S-E-R-A eller vad? Haha(I know I have issues)




Dock känner mina underbara vänner mig har jag märkt :) De säger alltid, utan undantag:
"Åh, Anna ny tröja? Så cool, den var verkligen DU!"

För ja, jag FISKAR faktiskt efter såna kommentarer. "Kolla jag har färgat håret igen vad tycks!?"
"Läckert, det är såå du!"

SÅÅÅ JAG. Sååå MIN personlighet!

För om det är något jag är stolt över så är det JAG. Den jag ÄR. Min PERSONLIGHET. Min STIL.
Jag känner mig sällan som en vacker/fin/snygg person.

Jag vill inte att utseende ska vara viktigt. Utseendet är bara ett skal,  det som är viktigt är DU.
Men jag är ledsen att jag inte kommenterar när jag tycker att ni är fina, jag gör det inte med flit.

Jag ska bli bättre på det, jag lovar. Och när jag säger att jag tycker att ni är fina,
handlar det inte bara om skalet utan allt som är ni, mina fina vänner <3









23/10 - 11 - en bra natt i natt också...

2011-10-23
15:25:29
Men jag var förbannat trött dock...


Hade inte sovit speceillt mycket tack vare att vi var hos mamma och pappa igår. Det var jättemysigt :3
underbart att få träffa syrran igen :) Det är så sällan som jag träffar henne. Dock kände jag mig stressad hela kvällen eftersom att jag visste att jag skulle bli tvungen att fara igen vid 19.30 p.g.a jobbet...det är det som är baksidan med att jobba natt tycker jag. Men annars passar det mig utmärkt!

Idag är jag ganska trött - trodde jag skulle få sova längre. Jimmy ville t.o.m att jag skulle stuga upp 14.30, men då sa jag att han skulle väcka mig vid middagstid.

Han väckte mig när maten var klar och jag käkade. Sen tittade jag på klockan. Det var bara 15.00(!) Det är ju inte middagstid...Oh well, antar att han bara vill vara med mig helt enkelt :3






Det är alltid jag som har makten...

2011-10-23
00:07:20
"Anna du jobbar med telefonförsäljning va?"

Ehh? Excuse me? O__O I can't say that I do.

Jag är handläggare samt telefonist. Det är en J-Ä-V-L-A skillnad.
Hursomhelst, när man arbetar inom telefoni tänker folk snabbt att det måste va ett j*vla skitarbete...Man måste TA skit dagarna i ända o.s.v. Hmmm, f*ck you säger jag bara...

Eller ja, vissa dagar är man lite trött i huvet efter man har suttit och fått dryga, dumma människor i telefonen nån gång sådär men...jag TAR fortfarande ingen skit. Man kan fortsätta bräka på hur mycket man vill, jag kommer inte att tillgodose dina önskemål på det viset.

Let's do this the hard way eller the easy way är mitt motto. Om man ringer till mig/min kundtjänst/växel och verkligen går inför att tjura, så kommer jag att tjura tillbaka(med ett leende på läpparna och en ljuv stämma naturligtvis) för jag är alltid trevlig och proffsionell oavsätt.

Men om man är trevlig mot mig så kanske jag anstränger mig lite extra(och otrevlig? Motsatt effekt, jag anstränger mig nog lite mindre)

Spelar INGEN roll hur mäktig du än anser att du själv är (Läkare, advokat, VD, kungen) så kommer jag ALLTID att ha den slutgitiga makten.

Så bråkar du?  "Koppla mig dit, annars j*vlar" så blir det helt enkelt: "Tyvärr, men jag kan ta ett meddelande ^__^" "KOPPLA MIG NU FÖR FAN!" "Tyvärr har jag inte möjlighet, men jag tar ett meddelande ^__^"

Så...ägd med andra ord.

Tänk på det nästa gång du ringer in till en handläggare, och tror att personen inte har någon makt, tänk om. Sköter du det snyggt så kommer hen nog att hjälpa dig lite extra. Om inte - ja då kommer samtalet att avslutas med att du är mer irriterad än innan.






22/10 - 11 - Best.night.ever.

2011-10-22
14:29:16
Omg så underbar natt jag hade!!


Jag hade ingen ångtest, ingen stress, inga jobbiga samtal  -INGENTING! Och natten gick snabbt! Otroligt snabbt. och jag blev inte trött förrän vid 06.00 och då skulle jag ju ändå fara hem snart. Ljuvligt!

Är ganska trött nu dock, men väldigt glad Syrran ska snart komma och plocka upp oss så ska vi fara till mamma och pappa och ha mys<3






Allså Spotify x(...

2011-10-21
15:26:55
Jag har länge bojkottat Spotify, men nu har jag då  skaffat...

MEN, jag har inte hittat mycket låtar som jag lyssnar på där inte...gaah!!  Spotify sucks...






21/10 - 11 - Måste städa...

2011-10-21
13:48:37
Japp, idag är det dags igen...


Den dgliga städningen. Jag ska egentligen städa bort, rensa kattlåda, duscha samt fixa lunch innan jag sätter mig vid datorn. Men nu kom datorn i första hand- IGEN...

Darnit!






Jag är sällan uttråkad...

2011-10-20
23:31:38
Om jag har det jag vill göra nära till hands brukar jag aldrig ha problem med att inte har ngt att göra. Det är en skön känsla.

Exempel på roliga saker:


* Sova(Allså det är så j*vla skönt!)
* Skriva berättelser(Min hjärna är full av dom...get them out of me!!)
* Rita(Ungefär som skrivandet)
* Se på anime(tur det finns mycket :3)
* Läsa manga(Som ovan)
* Spela tv-spel!
* Festa!(Det är roligt!:D, dock är det inget man vill göra FÖR ofta, då man vill längta till det. Och när man jobbar så pass mycket helg som jag gör, så blir det oftast kul och efterlängtat :)
* Vara med Jimmy(Det är bland det bästa, speciellt när vi spelar tv-spel tillsammans, bara pratar, ser på serier, eller tar en sovmorgon tillsammans. Finns inget bättre :3)

Så med andra ord är jag grymt lätt-road, dock ställer detta till med saker och ting.
Jag hör av mig väldigt sällan till en kompis :( planerar inte heller in saker med kompisar, som att fara och resa o.s.v.

Jag är så förbannat bekväm av mig som har så mycket nöjde framför näsan på mig att jag glömmer bort att göra ANDRA saker också som är minst lika kul, men som kanske tar lite extra tid/planering att göra. Det går t.e.x fortare att sätta igång datorn än att slå en plingeling till en vän och sen hoppa på en buss. Jag tycker nämligen att det är jobbigt att inte  få komma komma iväg till det där roliga PÅ EN GÅNG.

Sitta på en buss i 20 minuter.
Jag ser det som stulen tid.

I want my 20 minutes of waiting back!


Så det jag ville säga med det här inlägget är allså att jag menar inte att va en dålig vän och jag ÄLSKAR att va me mina vänner, men jag glömmer alltid att höra av mig för jag är alldeles för...lat? Det är nog ordet.

Nope, skärpning från min sida!




Tro det eller ej men jag har faktiskt vänner :) Emelies bild :)






Datum att längta till:

2011-10-20
14:13:46
22/10 - 11: Ska få träffa syrran :D

25/10 - 11: LÖN! förmodligen lite shopping också med Jimpo ;)

28/10 - 11: Halloweenfest! :D

29/10 - 11: Helg!

02/11 - 11 - Biopremiär av Lånaren Arrietty :D Jag och Jimpo ska se ^^

12/11 - 11 - Dildoparty ;)

26/11 - 11- Personalfest! :D






20/10 - 11 - YES!!!

2011-10-20
14:03:40
Hoho!


Idag kom bekräftelsen från Comhem att vår ånger-rätt hade gått igenom :D Så nu slipper man oroa sig över det ^__^

Har dessutom köpt färgpatron och hittat kabeln till skrivaren. Och min Halloween-outfit är klar :D
Ska skriva ut min manga nu och skicka iväg den men det var tamefan lättare sagt än gjort O__o

Skrivar-helvetet strular sig varannan gång och jag har lyckats skriva ut EN(!) vettig sida av 20 och det har gått snart 2 timmar....va fan.

Plus att jag inte vet om storleken är korrekt. Men det tänker jag skita i nu, jag tänker skicka den sådär, och om den är i fel storlek, whatever, det är ju inte direkt så jag tänkt att vinna skiten i alla fall.
Men jag tänker inte försöka skriva ut nå mera idag - jag är cp-less. Plus att jag måste köpa ett kuvert att lägga sidorna i, annars knövlar dom säkert, går sönder os.v. Därför känns det inte värt förrän jag har ett kuvert.

Menmen, jag är betydligt mindre stressad idag, städa gjorde vi i går så jag slipper idag. Ska fixa lite mat, sen klä mig och när Jimpo kommer hem ska vi mysa!

Kunde sova som en Gud i natt dessutom, sov mellan 00.00 - 12.00 O__o Jag hade ändå inget för mig och sova kommer jag ju inte få göra i helgen, för jag jobbar natt, och syrran min är här i helgen så he ger bara att kliva upp då xD








19/10 - 11 - Sitter med mamma vid köksbordet..

2011-10-19
12:41:22
Vi sitter vid varsin dator - väldigt trevligt indeed haha


Jag ska snart hoppa in i duschen, och vara lite trevligare. Har sovit som en gudinna i natt, jättekonstigt, jag har inte kunnat sova på flera nätter hemma i lägenheten. Haft så mkt att tänka på...men jag vet inte varför jag kunde släppa saker och ting här hemma hos mamma och pappa.

I lägenheten har vi så mkt saker att det gör mig grå-hårig. Igår var jag upprörd för att jag inte kunde hitta kabeln till skrivaren, den MÅSTE jag hitta idag så jag kan skriva ut det som jag ska skriva ut så jag kan släppa det sen. :/ Hatar att känna stress över ngt, och just nu är det mangan och min halloween-utstyrsel, och fråga mig inte varför då det är typ 1 vecka till halloween, och två mån kvar till mangan ska va klar hahaha...

ja fy fan mina problem allså...




I'm a horrible girlfriend...

2011-10-19
01:43:04
Idag tvingade jag Jimmy laga maten trots att jag varit ledig hela dagen. Jag satt vid datorn och tjurade när han kom med maten TILL mig. Jag tog emot maten, men snubblade, och all mat hamnade på golvet. Jag skrek, svor och slog i dörrar!

Jimmy tog upp maten från golvet, samt gjorde ny mat åt mig och jag skrek åt Jimmy och frågade varför han bar in maten till mig från första början och fick allt att låta som att det var hans fel...

Fy fan va äcklig man kan bli ibland...




18/10 - 11 - Hmm, lika bra att fara iväg...

2011-10-18
12:16:36
Jag kunde inte somna i natt heller
Låg och tänkte på en massa saker och mitt hjärta dunkade jättesnabbt. Jag tänkte på serier, på halloween, på att jag ska fara och shoppa idag o.s.v...varför kan man inte bara släppa??

Idag ska jag i af på stan och köpa färgpatroner till min skrivare. Sen ska jag kolla om jag kan hitta grejer till min halloween-outfit :)

Och i kväll ska jag fara till mamma och pappa :D ska sova där i natt också, det var länge sen jag var hos dom.
de har ju tapetserat om hemma och så, det har jag ju inte ens sett. Dock är det värsta att de tagit bort Tai.

Tai är min gamla katt som jag haft länge :( Men han blev plötsligt sjuk och kissade blod så de ringde mig för ca 3 veckor sen och sa att de skulle bli tvugna att ta bort honom...känns inte som att jag riktigt fattat det än...





Katterna här hemma i lägenheten...





Aftonhoran...

2011-10-18
02:06:33





MEN...om vi fick bestämma....

2011-10-18
01:31:46
Skulle våra framtida barn få ha på sig sånt här:(oavsätt om de är pojke/flicka)



Några kläder är från HM/Nelly. Men favoriterna finns HÄR: Gå in och kika om ni tyckte barnkläderna var fina :)






Det här med...kläder

2011-10-18
01:12:12




Jimmys syster Sara har barn :3 Hon skrev ett inlägg om att Jonah nu som 3-åring(snart 4) utvecklar sin egen stil i kläder :D och det måste vara jättekul att se.

Själv kommer jag inte ihåg om jag någoinsin valde mina egna kläder själv när jag var yngre än typ 11? Jag vet att mamma köpte kläder åt mig, hon beställde dem faktiskt. Och jag vet att det var ofta som jag inte tyckte om kläderna...

Jag har alltid gillat starka färger med tryck, så de populära Disney-kläderna som jag hade och Alfons Åberg tyckte jag om. Jag tyckte om rött, blått, rosa, svart och grönt. Hatade brunt, och tighta, åtsittande kläder som man knappt kunde röra sig i, som koftor t.e.x.

Jag tyckte om klänningar som man kunde röra sig fritt i, inga puffärmar och grejer de var ju bara i vägen. Jag hade en mörk-blå klänning som var som en lång t-shirt, den älskade jag! Och jag ärvde mycket kläder från min stora syster, och från grannar/kusiner o.s.v. Hade ett par mjuka byxor med en massa frukt på de tyckte jag om.

Det var lite jobbigt när mamma såg att jag använde mina ärvda kläder mer än de som hon faktiskt köpt åt mig.

När jag blev äldre tyckte jag att det enda som fanns var konstiga kläder med skumma tryck. "Supergirl" kunde det stå o.s.v. Och u-ringat! U-ringat till en 12-råing! Min mamma var tvungen att sy igen alla tröjer med v-ringningar/u-ringningar! Och byxorna var alltid tighta!

Tillslut gav jag upp och tog på mig "pojk-kläder" i stället, och folk uppfattade det som att jag inte var intresserad av kläder alls. Stora militär-byxor, stora tröjor o.s.v. 

Upp i gymnasiet fick jag tillbaka lite av mitt kläd-intresse, då jag var ofta i stan då jag gick skola där. Och på den vägen har det gått.

Nu har jag på mig de där starka färgerna, t-shirtarna med roliga tryck samt klänningar och kjolar som går att röra sig i. Tighta jeans har jag t.e.x aldrig, då har jag hellre tights och någon kjol, skönare så!.

Så, så klart vill jag att mina barn ska ha detsamma :3

Men jag kommer inte att göra som min mamma, jag kommer att låta mina barn bestämma själva vad de vill ha när de är tillräckligt gamla, precis som Sara gör. Så får man helt enkelt se om man har påverkat dem eller inte från när de var små.




Min Kingdom Hearts-tröja - en favorit :)



x-men t-shirt - en annan favorit :)



Och blå huvtröja med svartvit klänning under - samt de ubersnygga(men opraktiska) skorna till det :D




17/10 - 11 - Nu vet jag varför!!

2011-10-17
17:42:10
Igår var inte nådigt...


Jag var så slut och trött - och jag är inte van det. Brukar oftast vara pigg och glad. Jag tänkte att det var förmodligen för att jag jobbade dag-helg för det suger ganska hårt att jobba dag-helg.

Men att va hos Ewe och Mirre var jättemysigt, vi satt och kikade på hennes USA-bilder, fy f*n va sugen man blev på att åka till NEW YORK<3.. hon hade dessutom med sig lite preseter till både mig och Ewe :D

I natt mådde jag inte så bra hade ont i magen som fan - i natt vid 02.00 gick jag och kräktes.

Men i morse förstod jag - dels varför jag varit så slut och varför jag hade ont i magen. Röda veckan kom på besök så klart :( Så  idag så hade jag ingen lust till att göra ngt alls, så jag la mig i sängen igen - och sov till 15.00! Tur jag är ledig i veckan i af.

Presenterna jag fick av Mirre. Fick dessutom en söt isbjörn som jag ska lägga upp sen :3










16/11 - 11 - My chicas!

2011-10-16
18:06:17
Haft en dryg dag i dag - allså jag hatar att jobba dag-helg det är ju tamef*n mord!!!


Men nu är jag ledig och det ska firas med bruuudzen :D Väntar på att Ewe ska komma och plocka upp mig sen ska vi vidare till Mirjam och fika gofika ;P Jag har personligen önskat mig choklaabollar ^__^

Det var ju ett tag sen jag träffade dem :( Saknat dem <3






KLAR!!!

2011-10-15
22:43:13
Nu ska mangan bara skrivas ut och skickas - för den är helt klar nu :3

Måste köpa bläckpatroner till skrivarn, men det ska jag väl hinna innan första december tycker ni inte? ;)

Före:


Efter:





15/10 - 11 - Snart så!

2011-10-15
19:37:58
Ouva - jobbig dag på jobbet


Jag vill bara hem, hem! En dag till sen har jag lång helg :) I kväll blirdet väl mys med Jimpo och tv-spel som vanligt ^__^

Update: DEt blev INTE mys med Jimpo då han for och festade xD Aja då får väl jag roa mig med min manga i stället då :) Hoppas att Jimpo får skojj ^__^




14/10 - 11 - Och så var det det här med julen...

2011-10-14
21:02:42
Det ständiga problemet...


Men jag och min jobbarkompis har pratat ihop oss så det ser ut som att jag slipper julafton i af :D dock kan det bli svårt att åka bort till vännäs t.e.x, så Jimmy kommer att åka dit medan jag firar hemma med mamma/pappa och syskonen. Men jag och Jimpo får ha en egen julafton kvällen före eller ngt sånt :)

Jag är i af supernöjd med November schemat :D Mycket natt -precis som det ska va ;)




Jag har alltid varit rädd..

2011-10-13
23:15:05
Jag var ett ängsligt barn. Det mesta skrämde mig. Jag var kraftigt rädd för höga ljud, höga höjder, nya människor o.s.v.

Så fort jag t.e.x SÅG ngt jag visste skulle låta blev jag rädd. En traktor? En bil? En skoter?
Jag blir fortfarande lite skakis när någon frågar om jag vill t.e.x åka skoter.
När jag var yngre blev jag ofta ifrågasatt varför jag hatade att åka skoter. Det som var så roligt!!

"Kom igen nu, Anna, nu gör vi det här!" Jag vet inte hur många gånger jag åkte skoter fast jag hatade det. För mina kompisars skull. Men så här i efterhand, VARFÖR skulle jag tvinga mig själv till det, när jag verkligen hatade det? Så nu för tiden säger jag blankt nej. Jag orkar inte genomlida något för någon annans skull. Jag tycker inte att jag missar världens grej bara för att jag säger nej till skoter.

Nya utmaningar var inget för mig. När jag skulle göra något nytt så överrumplades jag ofta av ångest.
"Vad är det här? Klarar jag det här?"

Av någon anledning har jag alltid känt mig värdelös, spelade ingen roll vad jag skulle göra/gjorde. "Det här kommer att gå åt helvete, för att jag är JAG" var mina tankar, och de tankarna har jag haft så länge jag kan minnas.

Därför var jag ständigt orolig, denna ständiga ångest så fort det var något nytt. Jag gav upp helt enkelt.
Jag var därför inte speciellt duktig i skolan heller, jag sket i det hela. "Äh, jag kommer inte lära mig någonting i af"

Missförstå mig inte, jag var i skolan varje dag, men koncentrerade mig, gjorde jag ju inte. Och läxor? plugga? Hah! No way. Jag satt alltid på mitt rum och ritade i stället. Och när internet kom/samt anime-serier Kent fixat åt mig satt jag och såg på sånt. Drömde mig bort.

Jag behövde inte längre vara kvar där. Känna mig som den där värdelösa Anna som aldrig skulle kunna fixa någonting. Den där Anna som hellre dör än att gå till tandläkaren, för det kommer hon inte att fixa. Slippa övningsköra, för att ta körkortet kommer Anna minsann inte heller kunna ta. För Anna kan ingenting.

Det blir lixom en rundgång för mig. Eftersom att jag från början tror att jag inte kommer att lyckas, blir jag rädd - och när jag blir rädd, lyckas jag inte heller.

Sen jag började på mitt jobb för 3 år sedan har jag vuxit mig starkare än någonsin. Jag klarar saker och ting, jag känner mig duktig. Jag känner mig inte värdelös på mitt arbete.

Men jag har fortfrande lång väg att gå. Ångesten griper tag i mig när jag minst anar det. Och inför varje ny utmaning tvekar jag. Men jag ska kämpa - kämpa till den dagen då jag VET att jag inte alls är värdelös...










13/10 - Nu funkar internet!!!

2011-10-13
21:43:25
Det har legat nere hela dagen i dag och det var väl lika bra...


Har jobbat med min manga hela dagen idag, och den är typ snart klart :D Lite små finjusteringar sen är det!
Ska försöka lägga mig i tid i kväll också, har ju blivit frisk nu så då är det ju bara att pallra sig till jobbet i morgon dårå :) Ska bli skönt.


Sitter nu med färg i håret då jag håller på att färga utväxten så jag har längtat :D



Texten ska ngn annan få göra sen. Om det är ngt jag suger k*k på så är det att skriva O__o




12/10 - 11 - Skumt

2011-10-12
17:25:06
I natt kunde jag inte gå och lägga mig...


Jag satt uppe fram till 06.00 i morse för jag visste att jag ändå inte skulle kunna sova...Jag var visserligen trött, men jag hade så förbannat ont i halsen :( Skakis och kallsvettig. Jag är hemma idag från jobbet med andra ord. Får se hur det ser ut i morgon, just nu är jag hyffsat pigg men det är på kvällarna som det smyger sig på en.

Ont i halsen är inte att rekommendera när man sitter i telefonen större delen av tiden...






Är det sjukt att bli kär i sin egen karaktär :3

2011-10-12
05:06:46


(OBS! Det ÄR EN KILLE) Aja I just had to. Hans japanska namn är Yamato och hans svenska(engelska) namn är Vincent.  :3




11/10 - 11 - den här dagen rann också iväg...

2011-10-11
22:53:21
Jag är helt slut...


Känner mig lite piggare idag än vad jag gjorde igår, men det är ju alltid värst på kvällen. Men jag har haft tillräckligt med energi för att städa bort lite. Så nu ser det lite finare ut.

Till middag åt vi corn och FRUKT(!) Vi har massa frukt hemma, men ingen har ätit upp det, och det skulle ju va synd om vi va tvungen att slänga. Man kanske inte direkt äter frukt till middag men vi hade ju inga grönsaker, de tåt vi upp i går.

Vi måste verkligen fara och storhandla snart O__o




Jag blir så trött....

2011-10-11
12:30:11
Även om jag är en riktig tv-spels/manga/anime-fangirl så blir jag faktiskt riktigt j*vla less.

Hur mkt jag än söker och letar så är det svårt att hitta en serie/spel med en vettig j*vla kvinnlig huvudkaraktär!
Icohförsig är det Japan vi talar om, och det spelar ingen roll hur moderniserat det landet är, deras kvinnosyn är verkligen inte den bästa...

Hur som helst finns det oftast tre(!) olika typer av hur kvinnliga huvudkaraktärer förväntas vara:

Typ 1(manga) :

The "goodie-goodie"-type.



Personligen HATAR jag the "goodie-goddie" type. Hon framställs ofta som svag, söt, den som huvudpersonen(killen) ska beskydda och rädda.

Hon älskar och tar hand om allt och alla runt omkring sig och oftas är hon tacksam för ALLT! hon vill gärna offra sig för att hjälpa andra, men blir räddad ändå så inte ens hjälte döden får hon gå igenom :/

Typ 2(manga) :

The "I'm bad-ass och naturligtvis sexig"-type.



För att en kvinnlig karaktär ska vara stark, så måste hon nästan alltid ha stora bröst eller utmanande klädsel.
Precis som att starkheten sitter i brösten O__o

Typ 3(manga) :


The "Jag skulle kunna va stark men jag låter mina känslor styra så jag blir hatad i stället"-type.



Den här kvinnliga karaktären kan vara väldigt stark. Men det slutar ALLTID med att hon måste bli räddad i slutändan, sen klagar hon på att hon är svag och gråter en skvätt. Och därför inte speceillt omtyckt heller eftersom att hon gjort så många besvikna...



Jag satt en gång och funderade på varför de flesta (starka) kvinnliga karaktärer alltid har utmanande klädsel på sig, när de gör ngt fysiskt. Först tänkte jag att det var för att det är lättare att röra sig i.

Men samtidigt, varför inte bara byxor och linne, det är väl lättare att röra sig i än en kort kjol/hotpants och bh typ? O__o Sen tänkte jag ju att killar har ju också utmanande kläder och överdrivna muskler.




MEN MUSKLER hjälper ju faktiskt en fighter en i själva fighten(som min jobbarkompis sa) medan bröst - kan man ju tycka bara ska vara i vägen O__o



Har svårt att förstå hur det här kan vara skönt att springa i? O__o






Yuna är ett exempel på två olika typer. Hon går från att vara "goodie-goodie"-typen till att bli stark sexig karaktär:





Personligen föredrar jag Typ 3. Dock blir man j*vligt irriterad på den här typen av karaktär. Och det blir även alla andra:



Så ge mig en vettig j*vla KVINNLIG karaktär som både är stark, smart och cool
UTAN att gråta samt vara ett j*vla bomb-nedslag  >___<







Jag har löst problemet med min manga! YES!!

2011-10-10
22:11:30


Det tar sig ;) Dock inte alls färdig!





LOL XD

2011-10-10
21:20:02
Allså det här med Comhem...Jag och Jimmy känner oss som fån nu i efterhand, men vi började tänka lite.

Vi sitter nu ännu en kväll BARA vid tv-spelet/datorn. Vi ser INTE på tv. Och frågan är ju - kommer vi verkligen att BÖRJA se på tv bara för att vi får andra kanaler? Jag tycker personligen att det är jobbigt med tv - man sappar i princip bara. Om det är ngt program/film man vill se, ja då kan man ju lätt fixa det via datorn.

Sen började vi kika lite på vad vi EGENTLIGEN hade beställt. Vi insåg att allting skulle bli lite dyrare än vad vi trodde från början. Eller ja, MYCKET dyrare faktiskt.

Så vi har redan fyllt i ånger-lappen och den ska vi skicka i morgon xD När den är skickad och upprsägningen är gjord kommer jag att bli nöjd och glad :3 Däremot ska vi säga upp vårt bredband i morgon - för det är åt h-vete för dyrt. Vi får 100 mb/s får mindre kostnad i ett annat bolag, än det vi har nu.

Helt galet. Så jag ska ringa i morgon!!






10/10 - 11 - Soffläge nu

2011-10-10
18:32:09
Har kurat ner mig i soffan bredvid Jimpo som spelar tv-spel.


Har nyss käkat avokado, gurka, paprika-chan samt cornfärs till det, men jag garanterar att jag egentligen inte har ngn matlust trot att det var ca 20 h sen jag åt sist O__o Jag mår sämre idag än vad jag gjort tidigare i helgen men det är nog för att jag tillåter mig själv att vara sjuk i stället för att vara inställd på att jobba.

Nu gäller det att samla kraft och bli frisk! Viktigt, viktigt!






Comhem - vi börjar ooom igen!

2011-10-10
00:28:06
Lägenheten har förfallit under helgen. Skitigt överallt - men who can blame me! Helt själv i lägenheten, sjuk som fan och arbetar dessutom ca 36 timmar på 3 dagar!! Dessutom lockade min vän datorn betydligt mer ;)

Det dumma var att på kvällen när vi satt i soffan mitt i allt h-vete, knackar snubbar från Comhem på O__o
De vill komma in och prata med oss i 5 min. annars hade tvingat oss att boka tid ngn annan dag. Fine tänkte jag då, men då glömde jag ju naturligtvis bort att lägenheten var sprängd och själv stod jag där nyvaken, äcklig, fläck på vit t-shirt och hål i brallerna. Jag tänkte direkt" Åh nej nu tror dom att vi är nå j*vla hobos som inte duschar/städar eller har på sig vettiga kläder"

Så jag hade ångest över det när de började försöka övertala oss att använda comhems internet samt tv...
Och jag och Jimmy faller alltid för säljare så nu ska vi tydligen ha 8-favoriter, ett nytt modem, rubb och stubb O__O  Jag får lite smått ångest för det här, det kommer säkert att bli nå tjaffs sen också, för det blir det ALLTID för oss...Vi är lättlurade j*vlar.

Fast jag och Jimmy har pratat om det här tidigare. Just nu har vi typ inga bra kanaler och det är anledningen till att vi aldrig ser på tv. Men 8 favoriter är ju bra för då får man ju ha vilka kanaler vi vill! Det vi saknar är ju t.e.x Discovery channel och Tv4 Fucked up(fakta). Och så vill ju jag ha Disney channel :3 vi skulle dessutom få högre hastighet på internet - och det behöver vi för vi använder internet GRYMT mycket...
''
Internet is kinda my hubby. Jag fixar min anime därifrån, min manga, fixar musik(Fuck Spotify!) Fejjan, forum, bloggar, min egen blogg, vänner med liknande intressen o.s.v.

Aja det blir säkert bra hoppas jag!  Gahh...ångest




9/10 - 11 - en natt kvar

2011-10-09
18:13:40
Sen är jag fri(sk)!


Eller ja, jag lär väl bara bli sjukare eftersom att jag inte tar hand om mig själv...menmen. Sånt man får ta.
Hade svårt att sova under dagen tack vare katt-fan som skulle buffa i en hela j*vla morgonen! GAAAH!

Jimmy ringde mig klockan 13.00 och frågade varför jag fortfarande låg och sov och jag röt åt honom för jag kände mig så j*vla trött och slut, och hade knappt fått sova. Han är visserligen van att jag brukar stiga upp vid den tiden när jag jobbat natt...Men det var sjukt onödigt att ryta åt honom speciellt nu när jag längtat efter honom så mycket.

Jag steg upp i samma veva som han kom hem, 15.30, och nu sitter jag vid datorn(trevligt?) Men jag och datorn är Best pals, vad kan jag göra? :P






OMG!!

2011-10-09
18:09:05
Den närmsta tiden kommer det att gå 2(!) Miyazaki-filmer på bio :D

28/10 - 11 kommer Mononke Hime att visas på Svenska biografer :D Den filmen är från 97 dock så den är ju hyffsat gammal, men aldrig tidigare har den haft svensk bio-premiär här :) Dock vågar jag inte svara på om den kommer att engelsk eller svensk text, men talet är japanskt i af. Trailer och info finns här


2/11 - 11 kommer Miyazakis nyaste film att gå på bio, nämligen Lånaren Arrietty! Jag peppar som f*n, senast det kom en ny Miyazaki-film var 2008. Dock är det inte han som är regissör, utan manusförfattare. Han har skrivit den efter originalboken "Lånarna" av Mary Norton.






Jag ryser.....

2011-10-08
19:01:46
En låt från den nyaste Myazaki-filmen Lånaren Arrietty som kommer på bio nu i November här i Sverige.

Sångerskan är Cecil Corbel och hon är ursprungligen från Frankrike men har sjungit in den här låten "Arriettys låt" på flera olika språk, bland annat japanska, engelska, franska och tyska.

Just den här är på japanska:



Det här är den engelska versionen den är nästan ännu mer fantastisk, hittade dock ingen video på den:

Ni MÅSTE åtminstone lyssna på den här :D







Den franska har ni här :)










Jag gör bara i ordning en julklapps-önskelista åt mig själv, okej? :P

2011-10-08
18:09:24







8/10 - 11 - going strong

2011-10-08
15:41:27
Sitter och är sjuk och jobbar på min manga som jag håller på att bli lite smått galen på...


Ska snart fara å jobba igen och det känns ju som sådär. Jimmy är inte hemma, och tur för han för jag hade inte varit nå vidare bra sällskap som sitter och muttrar vid datorn. Men jag saknar min lilla Pluppis, men han kommer snart hem igen, i morgon :) Typ när jag vaknar i morgon kommer han att kanske va hemma :D

Han är med sin familj i Vännäs, då han blev ditbjuden av sin mamma. Hans syter Sara har nämligen fyllt år nyligen, så de firar henne. Det var synd att jag inte kunde åka, men det är ju sådär när man jobbar 3 helger av 4 - vad är chansen lixom? :/

Sitter å väntar på mail från Wasabi-press då jag stött på lite tekniska problem med min manga. Man får då fanimej aldrig ta genvägar för då går det åt pipan. Jag är verkligen inte teknisk lagd när det gäller photoshop, skriva ut, os.v. Men jag hoppas att det löser sig, annars kan jag inte va med i tävlingen. Men ja, jag ska nog göra min manga i af, skulle vara kul att se om jag klarar av det. :)



Miss you!




"ALLA SVORDOMAR JAG KAN TÄNKAS KOMMA PÅ!"

2011-10-08
05:07:09
Jag har så förbannat ont, precis i svaljet. Det känns som tandvärk, fast det sitter precis vid hals-mandlarna - kan det vara en bra smärt-beskrivning tro? Jag har så ont att jag har svårt att svälja mitt eget saliv(Det går men det gör helsickes ont allså) Och prata är ju rena döden...Har varit och kikat mig själv i munnen, och jag tycker minsann att mina hals-mandlar ser enorma ut(jag kollar visserligen inte på mina halsmandlar särskilt ofta så det kan ju va så att de är rätt stora i vanliga fall också)

Aja, enligt Dr Google har jag i alla fall...cancer, eller körtelfeber xD Hypokondriker-Anna sätter fart igen ;)
Nämen det är nog inget att oroa sig för men det gör så förbannat ont :( :( :(
Jag dör typ...




7/10 - 10 - Svärdslukerskan har svalt åt h-vete!

2011-10-07
13:00:59
Jahapp - jag som trodde jag var duktig och sov i hjäl sjukan med hjälp av 12 timmars sömn i går - men icket.


Nu är den här och härjar vilt i halsen, näsan och ont i kroppen har jag också :/ Feber med stort F! Det drygaste av allt är att jag jobbar i natt. Men eftersom att det är natt-jobb äre ju som svårt att sjukskriva sig - det är bara att hålla ut!

Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra - om jag ska ringa till bossen och säga "Ehm, bara så att du vet.." eller så, eller bara go with the flow. Vad tycker ni?







Puh - 20 sidor av min manga klart....eller ja

2011-10-06
23:16:28
Jag ska ju som sagt var vara med i en manga tävling...det ska vara 20 sidor. Manset har varit klart ett tag - och nu även "the rough scetches" Nu ser det ut som ngt katten har släpat in - men jag är hur nöjd som helst som har kommit så långt på bara några dagar :D Det är nu det roliga börjar - och naturligtvis det jobbiga - finpoleringen.



Det ska inte se ut så här sen xD




6/10 - 11 - Man blir tyvär inte friskare...

2011-10-06
12:19:42
Haha, somnade vid 00.00 i går>(!)


Och steg upp vid 12.00 idag! Har haft djupsömn hela vägen typ - förbannat så skönt. Dock gör min hals ondare...mn fortsätter jag sova kanske sjukan aldrig hinner bryta ut helt ;) jag vill helst inte bli sjuk nu då jag ska jobba natt i helgen och allt! Jag tänker då inte sjukskriva mig hur somhelst eftersom att jag förlorar 40 (h) arbetstid, so no thanks!!

Idag sdka jag och Jimpo på bio i af, vi ska äntligen se Jägarna 2 :D Fy fan att va ledig mitt i veckan har sina fördelar ;)

Nu ska jag käka tacos-reser från  igår och försöka göra min manga innan jag åker in till stan!




Folk vill ha tv-apparater, åka på resor, nya mobiler, jag vill ha...

2011-10-06
00:19:53
Haha, jag vet, somebody stop me xD Jag är nörd, so sue me, och när jag väl hittat något jag verkligen vill ha, så vill jag verkligen ha det!

Ännu en figur - men don't be fooled, detta är ingen karaktär från ett spel eller japansk anime. Det är Emma frost i egen hög person som ligger högt på min lista av favorit X-men/superskurkar!!




Skulle inte heller tacka nej till Rouge :3










Nu är hon äntligen här!!!!

2011-10-05
15:19:48
Efter mycket väntan så har hon äntligen kommit, och nu står hon snyggt och prydligt på vår nördhylla!! Hon är mycket kraftigare och längre än Edward så nu får Chibi-Edward verkligen leva upp till sitt namn :3

Yuna från Final Fantasy X-2 :D












5/10 - 11 - Ljuvligt!!

2011-10-05
14:09:29
Ooh, jImmy är fortfarande sjuk med sin ögoninfektion och jag är ledig i dag!!


Så vi var uppe lite längre igår med ost och kex, och idag tog vi oss en j'vla sovmorgon. Jag är trött nu förtiden tack vare förkylning, och man är ju inte direkt heller pigg med ögoninfektion. Men ingen av oss är då stressade!

Vi ska strax till Ica för att hämta ut lite paket(exalterad) samt posta lite brev så vi slipper tänka på det sen. Sen ska jag nog fortsätta jobba med min manga(puh)






4/10 - 11 - Irriterad...

2011-10-04
11:16:16
Det tokrinner från mina ögon och förmodligen håller jag väl på att bli smittad av Jimmy.



Trött som fan är jag också, och det rinner från näsan. Jag är hungrig och jag vill klara min manga, och jag ska snart fara och jobba - skönt att jag har lite helg sen i af :)




Jag har bestämt mig...

2011-10-03
23:46:00
Jag ska vara med i en mangatävling på -----> Wasabipress. Det handlar inte om att jag vill vinna egentligen, för jag vet innerst inne att jag inte kommer att ha en chans. Men jag vill prova - KAN jag göra en manga?

Jag har drömt om det så länge nu, så vi får helt enkelt se. Jag kom på att jag ville vara med igår och skrev klart manuset idag zD Mangan får bara vara 20 sidor långt så, det var ju inte direkt svårt :3

Min svaghet är ju att jag inte har något tålamod alls, därför slarvar jag alltid när jag ritar/målar/tecknar. Kommer att bli mycket att sitta vid datorn/Photoshop och försöka fixa och trixa tills det är klart! Håller på att scanna in nu bilderna som ska vara med. Jag blir nervös så fort jag tänker på det. Men nu j*vlar.

Jag har på mig till första december så det blir spännande! Wish me good luck :)


I'm gonna make it!!








3/10 - förkylning på ingång!!

2011-10-03
12:32:25
Oktober månad är här så det är ju bara att ta emot sjukan med öppna armar...


Det rinner ur näsan och ögon samt att jag är ovanligt trött...jag brukar stiga upp 10.00 när jag börjar 13.30 - men inte idag - steg upp 12.15 O__o Och fortfarande trött.

Jimmy har ögoninfektion och är hemma idag. inte bra att ha det på jobbet hans då smittorisken är för stor och han jobbar med mat. Så det lär jag väl också på då...

Menmen, jag jobbar bara dagtid nu i två dagar sen blir jag ledig i två, och går ut och jobbar natt på fredag-kväll och då gör det ju inte så mycket om man är förkyld.






2/10 - 11 - inte haft tid....

2011-10-02
13:51:53
Oj...sov till 13.45 idag...


Var ute igår...och det var jättekul! Dock blev det lite strul med en borttappad väska men vi hittade ju igen den :D
Sen har jag inte haft tid att skriva på bloggen. Har haft full rulle hela helgen och nu är det söndag igen O__o men helgen är inte slut än, jag ska strax fara och äta och gå på bio med finaste Emelie :3