Jag förstår inte...

2012-09-28
07:04:00
hur lyckas vissa människor stiga upp och sen jobba 08.00 - 16.30...i resten av sitt liv O__o Jag kan inte stiga upp på morgonen - jag är en zombie! Aja - sista dagen i dag - sen har jag helg :D

Då blir det att sova!



               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



lite färg piggar alltid upp :D

2012-09-26
20:15:00
 
 
 
Svaret är nej - jag är inte på väg att suga kuk...jag vet bara inte hur man ser normal ut på foto ^____^





Den här dagen började riktigt bra

2012-09-20
14:07:00
Har suttit och lyssna på lite musik på Youtube. Han är min ya gud:

 





Sen när blev skinka och bacon vegetariskt?

2012-09-19
23:08:00
I menyn på den lokala pizzerian i Malå:


 
 
 
Den här bilden föll mig i smaken: en lycklig och fyllig kvinna som vägrar be om ursäkt för att hon njuter av livets goda:
 





Jag lever!

2012-09-18
13:12:00
Efter lite jobb i helgen så tog jag bussen mot Malå på dagen och sitter nu på "stadens" bibliotek ;) Finaste Emelie har fått jobb här så jag håller henne sällis de första dagarna. Plus att jag ville se hur det ser ut här, har jag aldrig varit här förr. Dock fanns det inte så mycket att se :P En konsum, en ica, ett fik, en pizzeria och ett bibliotek haha :P

Tyvärr hade jag inte riktigt koll på datumet känner jag. Mamma ringde mig idag och frågade vilken dag det var. "Ehhh...tisdag?" "Det är den artonde september..."
Ouch! Mammas födelsedag! O__O Jag är sämsta dottern ever...åker hem i morgon och då hoppas jag att ska lyckas gottgöra det på något sätt...





Så här mår jag idag:

2012-09-16
18:31:00
 
 
 
Haha...men tur man har världens bästa pojkvän som kommer med mat till en när man vaknar :3
 
 
 
Eller tappar upp ett rosa skönt bad åt en ;)
 





The walk of shame

2012-09-15
15:21:00
Haha...i morse efter jag slutat var jag sjukt j*vla trött alltså. Och jag skulle ju gå hem..som alltid. Vanligtvis brukar det inte vara ngt problem...men i morse kändes det som att jag skulle kunna däcka mitt på vägen, så j*vla trött kände jag mig...
Och när jag började tänka på hur jag såg ut när jag gick där fnissade jag lite för mig själv...Jag måste ha sett ut som ett riktigt fjortisfyllo som kom stapplandes hem från en vild natt ute - typ "The walk of shame". Fortfarande lite småfull och som bara går framåt p.g.a den lilla fungerande reptilhjärnan...om polisen hade sett mig hade de troligtvis stoppat mig. "Hej, du ser inte så pigg ut? Du kanske ska följa med till stationen och sova ruset av dig?" "Eh...sova behöver jag men...jag har bara jobbat natt?" "Mmm...säkert den har jag hört förr...hoppa in i polisbilen utan tjaffs så nyktrar du till fortare"

*Hoppar in i polisbilen bara för att få en möjlighet till att få sova*

Okej, jag har faktiskt ingen aning om hur poliserna gör när de beslutar att plocka in någon på fyllecell men..jag antar att de kollar promillehalten så det skulle ju bli ganska pinsamt för polisen när de inser att jag faktiskt inte hade en enda promille i blodet..

Även om det lätt kändes som att jag halsat en sjua eller två. Kunde knappt prata när jag kom hem.






Jag saknar mina syskon...

2012-09-13
12:37:00
Jag sitter just nu framför datorn, dunderförkyld och avnjuter ett glas o'boy. Jag brukar egentligen inte dricka o'boy...men när jag såg att vi faktiskt hade en mjölk-liter hemma som inte gått ut, tänkte jag att "What the hell?" Och när jag drack min första klunk fick jag förnimmelser...av syrran.

Okej...fine...jag var hos henne för typ 3...eller var det 4 veckor sen? Men hon bor i Vilhelmina så jag vet faktiskt inte när nästa gång det blir att vi träffas...men hursomhelst så när jag väl var där drack jag ALLTID o'boy. Och åt rostade mackor(något vi heller aldrig äter här hemma...) Och det var så mysigt, och man kände sig som hemma fast man var så långt borta...

Hemma är det ju också bra...men tyvärr varvas ju "hemma" med jobb...och man har haft ont i magen i flera veckor...och så en dunderförkylning på det. Ganska less. Så även om t.ex har brorsan nära så har jag inte haft tid eller möjlighet att träffa honom heller.

Just nu skulle jag bara vilja åka tillbaka...till Vilhelmina och dricka o'boy och äta rostat. Och gärna ha brorsan med mig så vi kan umgås allihopa...Och få känna sig lite som ett barn igen.

I morgon jobbar jag ju helgen igen...och nästa helg...och ja...det är bara att bita i hårdbrödet i stället och drömma sig bort.

Mina syskon är bland det viktigaste man kan ha. I alla fall jag.
 





Jag erkänner...jag 25-årskrisar!

2012-09-12
15:06:00
Jag är halvvägs till 50...eller rättare sagt MER än halvvägs till 50.O__O Jag är ju snart 26 FFS! Jag känner mig megastressad. TYVÄRR har jag nån psykiskt åkomma som gör att jag hela mitt liv måste jämföra mig själv med ANDRA. Typ mina päron t.e.x. De hade barn när morsan var 24. Skaffade hus när hon var ju 27. Hade fast jobb sedan länge och har sen jobbat med det resten av sitt liv.

Det är inte det att jag inte gillar mitt jobb - dock VET jag att jag inte jobbar där för evigt. Försöker ju under årens gång hitta på vad jag vill bli när jag blir "vuxen" Men f*n också...vuxen blev jag ju förlänge sen? Snart är jag medelålders...?

Samtidigt känner jag mig för ung för att vara vuxen. Jag är i högsta grad omogen och gör inte riktigt vad "andra vuxna" "ska" göra. (och det jag menar med "ska" omfattar de fördomar jag har kring  att vara vuxen) Jag VET ju att människor får bete sig och göra som dom vill.

Men jag är jätteduktig på analysera saker och ting och får ofta obekväma känslor när jag umgås med andra och kan i stället för att rocka loss börjar fundera på vad folket omkring anser om mig. Typ"Oj jag är 25...jag får inte bete mig såhär" eller..."Oj...jag missade min ungdom...alla tycker jag är lastgammal" Men egentligen tycker ju inte folket så. De har egna bekymmer att tänka på xD

Enda gången jag egentligen känner mig helt hemma i åldern är när jag sitter hemma. För då har jag ingen ålder överhuvudtaget. Då är jag jag.