30/11 - 11 - Jag längtar så j*vla mycket!!!

2011-11-30
21:06:46
Nu har jag suttit hemma ganska mycket tycker jag...


Suttit hemma eller suttit på jobbet. Samma gamla visa. Dock så är mitt Decemberschema en skänk från ovan: På fredag lämnar vi lägenheten i 3 dagar - vi åker till Vännäs. Det var så himla länge sen sist jag var där och det ska bli så kul att träffa familjen igen :) Det är Jimmys sida av familjen, men det är ändå min familj också...så känns det i af :) Jimmy är ju min familj.

Sen är ännu en resa inplanerad ett senare datum. Mellan 12 - 16 Dec åker jag till Villemina! Jag åker till min syster och stannar i ca 4 dagar! Känns helt underbart! Kommer att bli en lång resa dit och hem men det är värt det. Jag och min syster är lediga samtidigt :D Vi tog beslutet igår kväll och hon berättade idag för mig att hon inte kunde somna på kvällen för att hon legat och tänkt på allt roligt som vi ska hitta på.

Snart är det dessutom jul och nyår och jag ska bara få göra saker jag själv vill!

Så underbart!



Min syster har precis klippt sig - :) Hon är världens finaste!

               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget



29/11 - 11 - Nu börjar jag bli less!

2011-11-29
16:26:22
Jag måste alltid jobba 20.00 - 08.00 när jag jobbar natt - och i veckan händer det otroliga - jag jobbar i stället bara 22.00  -07.00! hur glad är inte jag?




Men...då ska naturligtvis någon j*vel vara sjuk och de ville att jag skulle komma in redan klockan 20.00 i kväll...aldrig i livet skrek jag till min chef för jag hade faktiskt inte tid att åka dit tidigare. Men jag får ju naturligtvis dåligt samvete så här i efterhand. Men va faaan någon måtta får det väl ändå vara tycker jag...Jeesus...






28/11 - 11 - Most.awesome.day.EVER

2011-11-28
23:08:11
När jag vaknade i morse(ehum...) klockan 13.00 kände jag otrolig lycka i kroppen!


Lägenheten var så otroligt mysig. Vi hade julgrejerna uppsatta, fint hemma, julgott kvar på bordet i vardagsrummet och bortdiskat i köket. Jag tog lite mackor till lunch, låg och såg på massa film och bara levde livet. Sen kom Jimpo hem och vi fortsatte myset med film, och jag gjorde middag sen! Ingen stres - inga orosmoln - ingenting! Jag älskar julen! Jag älskar snön som kommit och ljust upp tillvaron och jag älskar mitt Decemberschema cause it kicks ass!!

Jag jobbar natt nu hela veckan and I have a good feeling :D




Perfection

2011-11-28
12:34:17
I'm not perfect since I tend to make the wrong desicions
I'm not perfect since I tend to say the wrong things
I'm not perfect since i tend to be a bit selfish

But remember this:

Perfection is not who you are supposed to be.
Perfection is everything your are...
Perfection is...you.






27/11 - 11 - Första advent

2011-11-27
19:04:05
Idag har det snöat dagen till ära...


Mysigt, stillsamt och fluffigt snöande - julstämningen är på topp! För ikväll är det tända ljus, julpynt framme samt julfika på bordet  - och vi väntar 4 julgäster :3 De kommer vilken minut som helst. vi ska dricka glögg, julmust och ha det allmänt mys!

Jag är dock lite smått sliten i dag - var ut igår och dansade och mina fötter värker :P så gåre när man tar klackeskorna som man knappat kan gå i  -men dansa kan man tydligen göra-  very strange. Men kul hade jag minsann ^^

det här är verkligen ett perfekt avslut på den här kvällen. ska jobba natt nu i veckan, men fredag, lördag, söndag är jag ledig och då ska vi till Vännäs. Livet leker!



Bilden är googlad




26/11 - 11 - Kaos...

2011-11-26
09:47:18
....still waiting...

Update:

Mamma åkte in på akuten i natt då hon ramlat i trappen...Bror ringde mig när hon åkt in på rönken.
Idag fick jag veta att det blev ett revben som brutits, och det måste då läka av sig självt.

Jag har nojjat mig hela morgonen och inte riktigt vetat när jag borde ringa...skickade ett sms till Tommy. Han hade varit där hela natten och även följt henne hem. Nu är hon hemma och mår ändå bra trots omständigheterna.

Jag vill inte ens föreställa mig om vad som hade kunnat hända...brytit benen, nacken, ryggen...ja fy f*n ...

Lite mer lättad nu.









Forever and ever!

2011-11-24
11:20:26
I will carry you forever...I'm everything you will ever need!








24/11 - 11 - underbart!

2011-11-24
09:06:26
Hmm..från att ha stigit upp ca 14.00 igår...


Stiger man upp 08.30 idag...jag får det dock inte att gå ihop men skönt känns det i af. Ingen stress idag med andra ord :3 Sitter just nu vid datorn med en kopp te och ett paket hallon :D Och livet känns riktigt underbart!






23/11 - 11 - nu hinner jag ju inte ens det

2011-11-23
14:00:25
Efterssom att jag bara fått 4 timmar söm natten innan jag gick jag och la mig trött och sömning samtidigt som Jimpo vid 00.00 och lyckades somna på stört...


Det var väl bra? Eller...? För av ngn j'vla anledning lyckades jag förbannat sova till 13.30  idag(!) SÅ OM JAG BÖRJAT 13.30  IDAG HADE JAG BANNE MIG LYCKATS FÖRSOVA MIG...Jag är ju inte den mest lyckaste ibland. Jag har ju massor att göra...bland annat vika ihop tvätten som jag lovat. Diska bort - fixa käk, slö-se på filmer i soffan. Nu hinner jag ju inte ens det.

Ibland är jag ju sämst...








22/11 - 11 - as if she would anderstand...

2011-11-22
11:19:18
Ugh...


vad bra det gick att somna i natt...eller hur var det nu? :/ Somnade kanske vid 06.00 i morse men eftersom att jag visste att Björn skulle ringa la jag mobilen vid mig - och mycket riktigt han ringde ca 4 timmar senare....Vi ska på stan i dag nämligen och det var väl ngt jag såg framemot - även om jag är helt gaaalet trött...

Någon kvart senare ringer dessutom min chef...jag skulle inte ha svarat xD måste jobba i kv...börjar 16.00 - slutar 22.00..skulle egentligen varit ledig...
Egentligen hade jag ju inget planerat därför blev det svårt att säga nej. Men jag och jimmy skulle ju ha varit hemma samtidigt ikv...
Man kanske inte tänker på det men mina sena kvällar och hans tidiga mornar tär ju lite...men det vill jag ju inte säga till chefen "Njaa, jag ska va med min pojkvän..." as if she would anderstand...

Aja nu äter jag lunch sen ska jag fara...






Vår nya soffa :3

2011-11-21
21:02:43
Vi har beställt den i liiite ljusare grått och den kommer i slutet på december  -början på januari. Längtar!

Soffan





21/11 - 11 - låta levern vila lite

2011-11-21
18:32:20
Inte blev jag speciellt nöjd när jag kom  hem i morse inte...


Tvätten fortfarande liggandes i tvättkorgen ute i hallen. Disk fulla diskhon. Odiskad stekpanna...oh well, jag gick och satte mig vid datrn en stund och käkade mackor innan jag gick och la mig. Jag var så hungrig. Hade bara käkat lite mandariner under natten.

Natten var toppen i af, som vanligt. Lite drygt i morse bara. Men samtidigt fick jag en varm, bubblig känlsa i morse när alla började komma in. Alla sa God morgon till varandra och jag kände mig så delaktig på något sätt. Som så hemma "This is my place" Och när jag skulle lämna lokalen vinkade alla hejdå till mig, sa åt mig att sova gott. Jag trivs verkligen på jobbet och det jag gör där. Klart det kan va drygt ibland - men i det stora hela är jag väldigt nöjd.

Får i princip välja mina egna arbetstider själv. visst det blir mycket helg och så, men är ledig på veckorna i stället. Och på helgerna festar man ju bara så det kanske är lika bra ;) Låta levern vila lite! 

Jimmy lät mig sova till 17.00 i dag -eller ja, han försökte väcka mig en timme tidigare men förgäves.
Jimmy är så kramsjuk nu för tiden. Typ som ett litet barn. Det är hyffsat frustrerande eftersom att effekten funkar negativt på mig. Jag blir sur och stöter bort i stället...så ska det väl inte vara? :/








20/11 - 11 - 3 nätter det handlar om

2011-11-20
19:07:27
Har sovit j*vla bra i dag allså!


Vi har sett på film och ätit middag - ungefär det jag hinner göra när jag jobbar natt :P Kanske inte så värt...men jag trivs så bra med att jobba natt - + att det är ju bara 3 nätter det handlar om :) sen är jag ju ledig igen ;)








19/11 - 11 - j*vligt hungrig!

2011-11-19
16:04:11
Huvva - toppennatt i natt allså!


Har varit picgg och allert och hunnit massor - och inte så (många) dryga samtal heller! Thumbs up!
Dock var jag hungrig - typ HELA natten...

Misstaget att inte ha med mig ngt på natten gör jag inte om. Steg upp vid 15.30 i dag och har nyss klätt mig. Jimmy håller på att göra fika åt mig - äggmackor och te:3 Min mage kurrar! Sen ska vi på Morön och handla. Ska tamefan handla upp hela butiken!



Bilden är googlad




18/11 - 11- se film i soffan

2011-11-18
19:09:26
Typ som helg i går...


Jag lurade i brorsan att först hjälpa mig att städa här hemma och sedan möblera om. sen plocka upp jimpo för att fara land och rike för att hitta den perfekta soffan. Och det hittade vi så den är beställd nu :3 Kommer i Januari någon gång.

På vägen hem plockade vi upp lite Kina-mat och hemma fixade vi klart resten av möbleringen. Blev superfint här hemma :3 Sen satt vi och spelade Wii, både SÖ och Jennifer gjorde oss sällskap en stund. Sen kom även Sandra en stund och vi såg lite tecknad film :3

Bror min sov över, och jag vaknade av att jag var själv här hemma och att klockan var 15.00! Aja lika bra då jag ska jobba natt i natt. Har ätit upp resten kina-maten och om en halvtimme ska jag börja gå mot jobbet.

Hade helst velat vara hemma och ligga och se film i soffan...



Vi såg Ferngully - den va sämre än vad jag kom ihåg...







My body is not here for you!!!

2011-11-16
23:47:11
När man talar om missnöjde över sin egen kropp får man alltid någon slags uppmuntrande kommentar:

"Ahmen killar gillar faktiskt former på tjejer" Eller "KIllar gillar faktiskt nätta tjejer" "KIllar gillar faktiskt stora bröst/de gillar små bröst.." and the list is endless.

Hur kommer det sig egentligen att det alltid handlar om vad KILLARNA tycker om VÅRA kroppar?
Varför ska jag trivas mer med min kropp om en KILLE tycker att den är läcker?

Jag vill trivas med MIN kropp för MIN egen skull. När jag t.e.x är missnöjd över min kropp går jag inte tänker "Nej, killarna kanske tycker att min kropp är ful nu?!"

Kroppen är min och bara min och den är fullomlig. Jag ska älska min kropp för vad den är, och inte för att någon annan tycker att den är "fin" Den är j*vligt behändig, I'll tell you that!

My body is here for ME and that's why I'm gonna(try to
) love it and cherish it for the rest of my life!








16/11 - 11 - Soffan drar åt sig hår..

2011-11-16
13:10:10
Jimmy städade igår...


Så jag slipåper idag :D Bara soffan som ska dammsugas och lite disk som ska diskas bort. Så därför ska jag överraska Jimpo me lite gomaaat ^__^

Inte mycket andra planer idag med andra ord och jag gillare starkt!! Jag är så glad, glad, glad!!



Vår soffa som drar åt sig förbannat mkt hår :(...funderar starkt på att köpa en ny...




15/11 - 11 - Ny frippa kanske?

2011-11-15
22:04:11
Idag har det varit en toppendag!!


Dagen har gått fort och inte blir det sämre av att man är ledig i morgon och på torsdag ;) Ska passa på att vila lite hade jag tänkt innan natt-helgen som just nu också ser ganska fin och orörd ut just nu :D Yay, slippa stressa!

Dock hatar jag på mitt hår lite just nu och försöker därför fixa en klipp-tid för mig på attityd. det går inge vidare, programmet svarar inte när jag ska boka..oh well, hoppas det funkar någon dag för jag måste klippa mig, det är typ akut...

<---- Den frisyren igen ja tack!






14/11 - 11 - Kanske en macka också?

2011-11-14
21:41:19
Ännu en jobbardag...


Vaknade klockan 11.00 av att Xzakt ringde och ville att jag skulle byta pass, och därmed börja tidigare - en timme tidigare. Say what?? Jag var ju nyvaken och allt - och så vill de att jag skulle komma in en timme tidigare. Jag lät som ett ilsket äckel och bara gormade över stackarn som ringde "Men nu blir det ju stressigt, j*vla h-vete, buhubu!!"

Vad är det att gnälla om egentligen? Fick dessutom tid över till att sitta och googla på Christina Hendricks och fasas över äckel inne på Flashback... O__o

Jag har i alla fall en sån där "tjockis-dag" idag då jag känner mig allt annat än smal och vacker. Tjock, äkcklig och illaluktande. Jag ska ta mig ur mina kläder nu, ligga i pýamas framför tv-spelet och ta mig en kopp te  och kanske en macka också O__O






13/11 - 11 - Fullt upp

2011-11-13
14:39:46
Igår var det en händelserik dag!


Ganska stressad under dagen, fick för mig att jag skulle handla, storstäda o.s.v innan jag skulle fara på festen.  Och jag skulle dessutom fara på ett dildoparty, men tror ni att jag pallrade mig dit då? Nej just det... :/

For på Kalles på kvällen med lite folk sen for jag hem till Björn och drack en kopp te.

Sov hos Björn och vaknade vid 11.00 av att jag var jättebakis. tog bussen 12.45 hem och nu sitter jag iförd morgonrock och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta oss. Det är ju Fars dag i dag så vi ska ut och äta vi i familjen. Det ser jag fram emot är hungrig som ett djur!

<3 Pappa




11/11 - 11 - OMG!!

2011-11-11
20:50:57
11/11-11<------------kolla in numret? O__o Pretty cool huh?


Aja...igår var jag hois brorsan efter jobbet - satt hos han och spelade monkey Island 3 till 00.30 xD Fan va kung det spelet är!
Och i morse tvingade jag mig upp klockan 09.00 för att hinna rensa här hemma innan jag skulle duscha, fixa käk samt äta lunch. Kom nyss hem och snart ska vi fara på affärn och köpa nå götta till i kväll sen ska vi städa härhemma. Uppbäddat för en myskväll med andra ord, det var då f*n länge sen!

Är ju ledig i helgen :D



EPIC!






10/11 - 11 - katterna driver mig till vansinne

2011-11-10
12:46:51
Ryggont, mensvärk, trött...


Och katterna ville inte att jag skulle få sova idag så klart. Mjaua, och klösa, och j*vlas - lyssna gör de ju inte heller...suck.

Aja snaaart helg, jag längtar såå!






Hösten 2011

2011-11-09
11:11:39
Hittade lite foton på mobilen ;)














9/11 - 11 - Måste städa först....

2011-11-09
09:49:37
Har ändå lyckats vända på dygnet hyffsat bra tycker jag....


Måndags= Somnar 08.30 - Stiger upp 17.00
Tisdags  = Somnar 06.00 - Stiger upp 13.00
Igår      = Somnar 00.00 - Stiger upp 09.30

Haha lite märkligt men ja - var as-trött igår kväll i af. Har dessutom mensvärk PLUS magkatarr -SAMTIDIGT.
That is fun. NOT.

Idag blir det att jobba igen, och jag är glad att jag steg upp i någonlunda tid så jag slipper stressa. Lägenheten är inte så fin just nu så duscha, laga middag och äta lunch ska jag göra. Men jag ska sträda först hade jag tänkt...suck...







8/11 -11 - Kunde inte somna

2011-11-08
14:53:31
Inte lätt att ställa om dygnet... :/


Kanske somnade vid 06.00 i morse? Och vaknade idag i panik klockan 13.00 - och jag var så trött att jag trodde klockan var 08.00 på morgonen. Det var katterna som väckte mig.

Då jag visste att jag skulle träffa Jimmy inne i stan vid 14.30 fick jag paniken och började leta mobilen. Hittade den icket.

Jag var riktigt j*vla arg, och trodde jag hade tappat den någonstans då den ej låg i väskan. Gick in på Facebook för att se om ngn var online. Och det var det - Jag frågade Lollo om hon kunde ringa min mobil och det gjorde hon. Så - jag hittade den, låg i soffan :3 Och efter det ringde Jimpo - och då insåg jag ju att vi inte skulle ses förrän 15.30 - Lucky!

Nu sitter jag med en kopp te och ska strax gå och klä mig och fara. Dagen var inte lång i dag tyvärr...







Jag pallar faktiskt inte...

2011-11-08
00:42:48
Allså - jag är en överdrivet, äckligt känslig person(Det kan nog de flesta i min närhet intyga)
Och det står jag för - helt klart. This is me, lixom! Och jag har massor med vänner och familj runtomkring som accepterar det också.

Dock vet jag inte hur jobbigt det är att "hålla igen" för de runtomkring mig.  Om de ständigt tänker på vad de säger/gör o.s.v. för att inte göra mig ledsen. För i så fall blir det ju bara jobbigt.
För ja, jag vet knappt själv VAD som gör mig ledsen. Men när det kommer en kommentar och det lixom sticker till i hjärtat, då vet jag ju att det är något som känns fel.

Ett exempel:

För ca 2 år sen på en personalfest var det en glad jobbarkompis som kom fram till mig och ville dela med sig.
"Allså Anna förrut när jag inte kände dig så trodde jag att du var helt dum i huvudet! Men nu har jag ju förstått att du är en himla rolig och cool tjej!"

Och det är ju då som jag ska vara glad, tacka, ta emot och krama om och bli bästisar. Men nej, i denna situation springer jag på toaletten, låser in mig där och tok-flännar i typ en halvtimme. (och det var ju jättesmart då alla inne på toan hörde det och det blev ett j*vla liv)

Hursom helst var jag inte arg på tjejen i fråga alls, det jag hakade upp mig på var" Shit, är det den bilden man får av mig från början? Att jag är dum i huvudet?"

För det här med dum i huvudet har jag hört av folk att jag är ända sen jag var liten. Att jag saknar logiskt tänkande, så det är en ganska känslig grej för mig. Sen finns det även en rad andra grejer man skulle kunna säga till mig som får mitt hjärta att värka. Och nej, folk säger inte direkt till mig "Anna, du är ful! Anna du är dum!" (inte nu förtiden i af) o.s.v. Utan det är ofta de här välmenande kommentarerna som blir åt h-vete.

Och det finns ju en rad människor där ute som har såna här välmenande kommentarer på hög och som bara väller ut ibland. Och naturligtvis utan med mening  att göra någon illa. Men jag tar illa vid mig. Det sticker i hjärtat, i hela kroppen på mig. Och jag vet inte vad jag säga/göra. Min energi blir totalt utsugen.

Och de gånger jag försökt försvara mig har det blivit "Men va fan, Anna du är alldeles för känslig. Problemet ligger hos DIG o.s.v."

Och det VET jag ju. Problemet ligger hos mig. Men jag väljer ju samtidigt. "Ska jag umgås med människor som får mig att må bra? Eller ska jag vara med människor som får mig att må dåligt?" Svaret är ju ganska enkelt.

För även om problemet ligger hos mig så har jag fortfarande människor runtomkring mig som får mig att må bra.

Och man behöver faktiskt inte umgås med alla människor i hela världen....













6/11 - 11 - jag vill åka bort!

2011-11-06
21:46:32
Allså jag vill fara någonstans!!


Antingen att bara jag åker någonstans eller att jag och Jimpo åker någonstans. Det var länge sen bara han och jag gjorde något. Sist var på vår 5-årsdag och det är ju snart ett år sen O__o Då åkte vi till Luleå och bodde på Hotel.
Jag ÄLSKAR Luleå - det är en jättemysig stad :)

Men annars längtar jag redan tillbaka till Skåne. Det var så himla underbart där...jag vill verkligen dit igen! Och Stockholm vill jag åka till. Men egentligen skulle det duga med en enkel resa till Vännäs. det var så länge sen sist.

Det är så svårt för oss att åka iväg nu för tiden. Dels för att jag bara får veta mitt schema månad för månad, och för att jag jobbar så konstiga tider. Antingen börjar jag 20.00 på en fredag och jobbar en hel helg - eller också slutar jag 20.00 på en fredag och då är det också knivigt att fara iväg :/ Plus att mina helger hinner alltid bli planerade precis när mitt schema kommer. Så utrymme för spontana resor finns inte. Jag visste att jag skulle vara ledig två helger den här månaden och redan när schemat kom ut så var de två helgerna redan bokade tyvärr.

December har jag förhoppningar på - jag vet att jag kommer att va lite ledig vid julen - rättare sagt mellan 21 - 25 december. Så där finns det ju utrymme att t.e.x åka till Vännäs. Dock vet vi ju inte hur Jimmy jobbar tyvärr. Om han jobbar fram till dagen för julafton så kan ju inte jag åka med till Vännäs eftersom att jag ska fira jul i Brönstjän på lördagen.


Nä jag hoppas att han får veta snart så man kan planera lite!




5/11 - 11 - F*n va skönt...

2011-11-05
15:38:41
Hmm, jag vet inte vad jag ska säga om natten...


Det var några dryga samtal, I'll tell you that. Men det gick ändå ganska bra. Man kan ju inte tycka att det ska ringa så mkt på självaste All-Helgona...

Jag blir f*n förvirrad av Halloween/All-Helgona...vad är lixom DEN riktiga utklädningshelgen? För mig är ju All-Helgona en svensk högtid, stillsam och fridfull. Och det är ju så - därför tycker jag att det är konstigt att vi klär ut oss ÄVEN All-helgona precis som vi gjorde på Halloween helgen innan.  Typ Halloweeen två helger i rad(!)

Halloween är iochförsig också All-helgona, men härstammar från keltiskt mytologi. Halloween kommer från ordet "Hallows Eve" Hallow=helgon. Eve=Afton.  I gammal Keltisk mytologi trodde man att "dörrarna" mellan vår värld och ande-världen var tunn vid just denna tid(31 Oktober).  Därför hedrade man sina bortgångna förfäder samt att man gjorde saker för att jaga bort de kusliga andarna.

Irland blev kristet på samma dag som de hade just den här högtiden och man döpte om Kelternas högtid till "Hallow's Eve"


Jag tycker att man kan fira Helloween när t.e.x Amerika firar den genom att klä ut o.s.v men jag vill ha kvar All-helggona som en betydligt lugnare helg.




4/11 - 11 - Det finns inge värre än att vakna kissnödig O__o

2011-11-04
11:42:05
Jag ska jobba natt i natt - känns ju som sådär...


sitter med min Spotify lista som jag ska ha igång sen när jag sätter gång och städar. Det är planen i dag i af...




3/11 - 11 - "Helgen" har gått fort...

2011-11-03
21:05:13
Åhh, idag har jag haft en toppendag med Finaste Emelie i Umeå :3


Jag har shoppat loss som en galning, men mest julklappar...kan ju kännas stört eftersom att det är typ 2 månader kvar? ;P Men...jag hade grymt flow idag kände jag haha. Och det är skönt att få det bortgjort - och det är ju roligt också :3

Så i december har jag en massa pengar att göra annat för. Nu sitter jag och äter - var ganska hungrig. Käkade lite mellis vid 16.00-.tiden i Umeå, men jösses vad jag peppade för maten. Så nu ska vi bara ta det lugnt och invänta kvällen. Måste va vaken extra länge idag då jag ska jobba natt i helgen...




Jag gråter alltid en liten skvätt när jag hör den...

2011-11-02
23:36:11


Den är så stark...







2/11 - 11 - Fortfarande hes i halsen

2011-11-02
12:21:49
Igår var det en lugn dag på jobbet...


Slapp sitta i telefonen för det lät verkligen förj*vligt... :P Så det var ju nice.
Idag är jag ledig och ska fix LITE HÄR HEMMA. Städa, fixa kattlåda samt laga middag till oss eftersom att vi ska på banken efter jimmy slutat sen ska vi och simma. så efter det så ska vi äta här hemma :)

Det blir nog en bra dag i dag...




Lyxfällan, alltså allvarligt...

2011-11-01
23:29:14
Jag hade typ kunnat köra min ekonomi i botten BARA för att få träffa Magnus och Patrik...



Hehe...nämen kanske inte, men dom är ju hur awesome som helst. Jag och jimmy har börjat titta på programmet på internet, och man blir lixom aldrig less. Och man får många olika ekonomiska tankeställare.

Man skrattar ju typ åt folk som köper på kredit även om dom inte har råd, gråter över tv-spelen när de måste säljas o.s.v.
Men...man får sig en tankeställare. Normalt funtade människor handlar det ju faktiskt om som helt enkelt prioriterat fel. Och när man tänker efter VAD man lägger pengar på blir man lite mörkrädd.

I morgon ska jag och Jimpo på banken och öppna ännu ett sparkonto, där vi dessutom inte kan röra pengarna i fråga...Bra va?






1/11 - 11 - Känner mig tom

2011-11-01
11:16:13
Jag är ganska hängig nu för tiden.


Ingen gnista. Ingenting.