26/2 - 09

2009-02-26
19:16:28
Jobbet sög i dag, kände mig konstig och yr...
Men jag fick sluta tidigare i alla fall, det var ju skönt :)
Jag tog mig ett härligt bad när jag kom hem, och plötsligt kände jag mig så mycket bättre....Men jag fick hjälpa Jimpo med tvätten och det var mindre kul >__< seriöst 15 kilo tvätt :S Men det är tur att han bokade tvätttid i af...och han fixade dessutom min scanner, that rocks!

Men sen kom morsan och stämningen blev mindre kul...min bror blev nämligen hittvingad och han var trött och slut.
Men nu när de äntligen åkt hem så har vi hängt upp tvätten, och nu är det Simpsons, hade väl egentligen tänkt att rita i kväll, men jag orkar nog inte. Det blir i helgen ^__^

Det är helg snart!! YAAAY!






               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget



Samurai Deeper Kyo

2009-02-25
19:25:13


Samurai deeper Kyo var den apsolut första "seriösa" anime jag såg.

 Innan hade jag naturligtvis sett de anime som var från 80-talet(Silverfang, Sandybell) och naturligtvis anime som Digimon och Pokémon.

 Men skillnaden i den här serien var att det var inte alls riktat till barn. Det var skämt om sex, det var våld och blod.Jag älskade det naturligtvis. Jag älskar nämligen ALLT som är tecknat, men att det faktiskt skulle finnas tecknat som var inriktat till någon som var lite äldre, trodde jag inte att man skulle få tag i.

 

Men serien var i alla fall nedladdad av en kompis som tog den till mig. Och redan vid första anblicken blev jag förälskad.

Animationen var så härlig, och det här var nog första gången jag hörde det japanska språket  på riktigt!Den var som tur var textad, på engelska dock. Men eftersom jag var 16 år hade jag inga problem med det.

 

 Serien handlar i alla fall om att "Demon Eyes Kyo" är efterlyst och ska avrättas för hans brott mot mänskligheten. Han är en storslagen samurai och en ond man. Det är många som letar efter honom, och då bland annat prisjägarinnan Shiina Yuya.

Hon tror att hon äntligen har hittat honom, och lurar honom. Men då visar sig att det bara är en vanlig ung medicinman, vid namn Kyoshiro. En klumpig sådan, och han verkar inte alls vara någon duktig Samurai.

 Det är fler som spårar "Demon Eyes Kyo" till Kyoshiro. Bland annat en orm-man har kommit för att utmana honom.Han sätter Yuya i fara, och när Kysoshiro vill beskydda henne, så börjar hans ögon lysa röda och hans röst förändras.

Plötsligt är han inte en klumpig medicinman längre....

 

 Jag tror ni fattar vinkeln....

Vill inte avslöja allt för mycket i fall någon (mot all förmodan) skulle bli intresserad och se den.

 Ibörjan när jag började se serien tyckte jag att den var helt fantastisk. Karaktärerna, animationen, spänningen... Men det varade i ca 5 avsnitt... Mycket p.g.a serien var så enformig."Ett följde, som gick till ett ställe, mötte ett monster, slaktade honom, gick vidare"...i varje avsnitt. Mer spännande än så blev inte.

 Jag förväntade mig lite mer karaktärsutveckling, och gärna utveckling mellan karaktärer. Men så var det inte. Slutet var dessutom lite tvärt, hade gärna velat se mer.

 Men jag tycker ändå att serien är klart godkänd. Men det är för att karaktärerna och animationen är så bra!

Intromusiken är sjukt dålig, likaså slutmusiken. Då tyckte jag inte att japanska var ett vackert språk att sjunga på(Vad fel man kan ha)

 Slutbetyget för denna serie är

6 av 10

 






25/2 - 09

2009-02-25
19:20:52
Yahooo! It's payday! Och jag fick mer pengar än vad jag trodde.
Och efter att alla räkningar nu är betalda är det lite grann över också!
Unbeliveble!

Jag som var på så bra humör i morse p.g.a det.
Men nu är jag irriterad, jag har jobbat till 18.00 kom hem kl 19.00...
Har ont i magen och rygg, skällde ut Jimpo för att han hällt taco-krydda i chili con carnen och inte bokat ngn tvätttid(som jag påmint honom om de senaste 5 veckorna(!) Jag har f*n inga underkläder kvar......

Men jag ska bara lugna ner mig lite sen blir det nog bra igen...får vi hoppas....









Spel & sån't

2009-02-24
22:52:58



Spel och sånt är alltså en ny kategori här på bloggen. Och då kommer jag att prata om alla slags spel.
Och då pratar vi allt från Tv-spel till sällskapsspel(Eller kanske inte sällskapsspel, för att ingen vill ändå spela sånt med mig)

Oftast kommer det nog att bli recensioner av spel, eller också bara mina egna synpunkter om olika konsoler och liknande.
Skojj blir det i alla fall ^__^







24/2-09

2009-02-24
21:01:49
Idag började dagen med att jag försov mig lite grann. Jag hade inte ställt klockan(!) Men som tur var vaknade jag självmant bara 5 mínuter efter den tid jag brukar stiga upp...så världens längsta försovning var det ju inte direkt :P

Jobbet var typ som vanligt, förtutom att dom bjöd på semlor(!) Fettisdag, anyone? Och det var ju mindre bra, för att jag åt upp 2(!) Min och Linneas(som inte ville ha sin) Dom där bullarna gör sina grejer....

Hade ont i magen t.o.m när jag kom hem, och middag ville jag därför inte ha. Jimpo som hade slitit så med maten, blev naturligtvis besviken...

Oron sitter kvar verkar det som. Jag tänker för mkt. Men bara en vecka till och jag får veta, om jag varit orolig helt i onödan...Bara en vecka till. Jag och Jimpo tog oss i af ett skönt bad.

Och vi har sett Simpsons och sen har Jimpo suttit och spelat något spel, och jag har suttit tätt intill honom och ritat lite(det går inge bra, inspiration = 0! )

Om ca 4 minuter är det Mythbusters, det bästa på hela kvällen, och eftersom att det är sovmorgon i morrn så ska jag vara uppe lite längre, Yay!

Jag har dessutom glömt att berätta att min bardomsvän och kusin, Cissi fick sig en liten pojke i Fredas. :) GRATTIS!! (Om hon nu läser här vill säga) Jag önskar henne och Patrik all lycka med deras hjärtegryn ^__^
Få se när det är dags för mig då? ;) Inte än , för att jag har nu fixat mig en P-ring! det blir nog bra. HATA piller!
Åh 2 minuter kvar till Mythbusters!!

Byebye!





23/2 - 09

2009-02-23
18:00:46
It's not over yet...men jag känner mig ändå lyckligare....och gladare.

Det var underbart att äntligen få hem Jimpo i går efter en dag av bakissmälla och saknad...
Han kom hem så sent som elva, men jag tvingade mig själv att vara vaken så att jag kunde krama om honom.

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Den har gått fort tack vare att jag for till läkaren kl 13.00. Besöket gick bra. Det var inget som var synligt på ultraljudet i af. Men Det blev några prover och nästa vecka kommer svaren. Läkaren lät väldigt positiv och tur det i af. Tror att jag oroar mig mindre nu.  Det som kanske var lite jobbigt var att hon inte heller hade några svar....

Men när proven kommer så får jag ett slutgiltigt besked i af...

Jag är så lycklig med Jimmy. Det är honom jag har valt att leva mitt liv med. Och även om vi har det stramt om pengar så klarar vi det så länge vi stöttar varandra. Och förhoppningsvis ska jag sluta vara så grinig när allt det här är över.
Och JImpo är min stöttepelare. Det finns nog ingen lika underbar människa som han. Han behandlar mig aldrig illa.
Vi har det ju så bra. jag älskar att bo med honom, utan han kan jag inte andas. Utan honom skulle allt vara...ett oändligt mörker.

Vi har ingen kris när det gäller vårt förhållande. Ekonomin må då vara....

Ikväll blir det myspys med Jimmy och katterna. Vi ska se film och dricka varm chokla. Jag känner mig...lyckligare än på länge. :)






Skip Beat!

2009-02-22
18:40:56


Mogami Kyoko,
en till synes helt vanlig tjej.

Skillnaden är att hon hoppat av gymnasiet för att följa med sin barndomsvän och stora kärlek, Fuwa Sho till Tokyo, så han kan uppfylla sina drömmar om att bli en av Japans stora stjärnor.

Kyokos liv blir dock inte lika glamoröst. Hennes uppgift är att ta hand om deras gemensamma hushåll, betala deras räkningar och laga maten. Därför har hon flera olika deltidsjobb för att klara detta.
Trots det är Sho nästan aldrig hemma och Kyoko saknar honom.

En dag bestämmer hon sig för att hälsa på honom på hans jobb, men råkar i misstag höra hur han pratar om Kyoko med en av hans kollegor. Han säger att han bara utnyttjar Kyoko som hans hemhjälp och försörjare.

Kyokos onda andar kommer ut från asken, och hon svär att hon en dag ska hämnas genom att bli en störra stjärna än vad Shou någonsinkunnat bli.
Och resten är historia.

Skip Beat är en Shojo(En manga som är inriktad till tjejer) som både finns som manga och anime.
Anledningen till att jag väljer att recensera animen först är för att jag började se den innan jag började läsa mangan.

Hur som helst måste jag säga att denna serie är bland det bästa som går att se just nu i anime-form. Mycket tack vare vår bisarra huvudkaraktär Kyoko.
Hon har varit med om mycket och har fått utstå så mycket smärta, men ändå har hon alltid satta alla andra framför sig själv.
Hon var alltid trevlig väluppfostrad och naiv. Men nu är hon så fokuserad på hämd att den gamla Kyoko är ett minne blott.
Hon tar hjälp av bland annat Woodoo-dockor, pratar med sig själv och hennes onda andar är fullt synliga.
Jag har skrattat och gråtit till serien. Men mest skrattat, för att den är så rolig. Och jag älskar miljön den utspelar sig i. Nöjesbranchen. Kyoko lär även känna andra superstjärnor som Trsruga Ren, Shous rival. Från början gillar han inte Kyokos motivation för att bli känd.
Men Kyoko hinner även lära sig att hämnd inte längre är en anledning till varför hon vill vara kvar.

Musikmässigt är serien bara ok. Animationen är fullt godkänd, men story och underhållning är det en fullpoängare. Men eftersom att serien inte är färdig ännu så får den betygsmässigt:
9 av 10







22/2 - 09

2009-02-22
11:54:08
Nu sitter jag framför datorn, och jag är bakis som ett ägg....det enda jag lyckas trycka i mig är några äppelklyftor och ett glas saft......Vart kanske lite mycket igår? men skojj var det iaf.
Jag sitter dessutom med Facebook nu och det går sjukt segt! det finns en anledning till varför jag typ aldrig är där inne...
Aja, jag tänkte att jag kanske skulle summera helgen?

I fredas satt jag på jobbet(Duh?) och rullade tummarna. Jag ville sluta så jag skulle få helg nån gång. det som vart lite jobbigt var att jag mitt i allt ihop insåg att jag inte skulle få träffa Jimpo på hela helgen. Han åkte nämligen till Vännäs i fredas för att umgås med vänner och familj.

Aja efter jobbet for jag in till stan för att träffa Emelie för att vi skulle gå på Kåffe in för att sitta och prata. Vi ville även dricka varm choklad.
Så när vi kom in så frågade Emelie tjejjen som stod i kassan "Har ni varm chokla?" Hon bara stirrade på oss och efter ett tag sa hon: "ehm, ja, ehm..joo det har vi." Inte typ: "Jamen självklart! har vi varm choklad" Redan där kände man sig inte speciellt välkommen(Plus att chokladen kostade 30 j*vla spänn!!) ett j*vla oboy-glas uppvärmt i micro. Inge grädde lr något sånt. Men det värsta var det hon sa efter det:

"Om det kommer någon som vill äta, så får ni flytta på er!"
Va f*n är de för service. KÅFFE-INI skellefteå SUGER!!

Aja vi satt kvar ändå och sippade på vår choklad, glömde bort otrevligheten och satt och pratade.

Kl 21.00 tog jag bussen till Brönstjärn för att sova hos mamma och pappa. And so I did. På lördagen for vi till Marknanden i Burträsk. Det var kallt och typ snöstorm :S Men jag köpte sockar i af, och gardiner.
sen ville jag fixa skjuts så jag skulle komma mig hem till skelleftehamn för att duscha, byta om och ge katterna mat. så jag pröjsade 200 spänn för att kunna få skjuts både dit och hem i natt. Vid sju-tiden var vi hemma hos emelie och party is on!
Jag drack upp min vinflaska, tyckte ändå inte att jag var såå onykter. när vi gick ut på krogen så köpte jag en massa drinkar(Det blev en dyr kväll för mig) och jag snackade med Björn om en massa allvarliga saker. Det var ändå skojj,

Och nu sitter jag här, ensam i en lägenhet som inte ser så fin ut just nu. Men så fort min huvudvärk har lugnat ner sig så ska jag ta tag i det ^^






19/2 - 09

2009-02-19
19:24:43
Idag har det hänt en massa nya spännande saker på jobbet :P
Jag började morgonen med att nån j*vel hade låst datorn som jag brukar sitta vid. Så jag låste upp den men det tog ca 7 minuter att starta om och skit, så jag blev naturligtvis försenad.

 Fick veta mitt schema för mars(ser inte bra ut)

Fick en ny utbildning i dag...kommer inte ihåg något alls :/ Och det blir ny utbildning nu till veckan.
och detta för att jag ska bli ny offeciell "Helg-och kvällsjobbare" Hujedamej! Men bara pengarna kommer in och jag får vara ledig OFTARE....då blir jag glad :D

Annars är jag vill inte på topp direkt. Gråter omvartannat, och jag är så dålig på att ta hand om mig själv. Jag skjuter på det hela tiden. Jag väntar på "den bra perioden" så att säga....
När ska den komma?

Aja, för att byta samtalsämne så är det kallt. Jag har insett att jag inte har tillräckligt med vinterkläder(inga tjocktröjor, bara tunna, tunn byxor, inga långkallingar, ingen mössa. Vantarna jag har är "för fina" för att ha, för att jag är rädd att tappa bort dem...Blöööh



Jag vill inte vara fattig.....







Manga & Anime

2009-02-19
18:03:07



Yay!


Den första kommer att ta upp ett ämne som ganska ofta förekommer i min blogg. Nämligen anime/manga.

Jag kan ju börja med att förklara skillnaden mellan anime och manga. (I fall man skulle bli förvirrad i framtiden.)Manga är ett japanskt ord för vårt "serieteckning" För att översätta det korrekt betyder det "Fria bilder" Så manga är alltså det man läser eller ritar.

Medan anime är rörliga bilder. Ordet "anime" kommer från det franska ordet för animation. Så filmer och serier  som man "ser på" är animé.

Jag har alltid varit omedvetandes intresserad av anime, ända sen jag var liten.

Jag såg naturligtvis på de riktigt gamla "anime" som kom ut i Sverige på 80-talet så som "Silverfang", "Starzinger", "SandyBell" "Grottpojken" "Candy Candy" "Peter Pan" you name it.

När jag var kring 15 år började jag bli seriös med anime och såg väldigt mycket på det. Jag kunde sträckse flera avsnitt utan att bli less.

Idag ser jag inte alls lika mycket på anime. Anledningen till detta är för att jag sett de mesta, och när jag tänker efter kommer jag knappt ihåg hälften av vad jag sett. Jag kommer nog bara att ta upp de anime och manga som är minnesvärda i bloggen

Men det finns begrepp inom manga/anime som jag tänkte jag skulle förklara lite mer:

När det är inriktat till en speciell målgrupp brukar det även användas som genre:

 

Josei - Vuxna kvinnor(18 & uppåt)

Seinen - Vuxna män(18 & Uppåt

Kodomo - Barn(Upp till 12 år)

Shojo - Flickor(Upp till 18 år)

Shonen - pojkar(Upp till 18 år)

 

Personligen föredrar jag ,ålgrupperna Shojo och Shonen. Joesei och Seinen känns alldeles för vuxet för mig.

Så klart kan tjejer läsa Shonen och tvärtom. Story och karaktärer kan dock skilja sig lite åt, som det brukar göra i de flesta "vanliga" filmer, när man inriktar sig till olika kön eller ålder.

Men när vi kommer till genre som brukar animeoch manga innehålla de vanliga termerna inom genre, men det finns dock de som behöver en förklaring som t.e.x:

 

Hentai - Pornografisk manga/Anime(Från 18 år och uppåt)

Ecchi - Naket, anspelningar på sex(Rekomenderas från 15 år och uppåt)

Guro - Pornografisk manga med extremt våld och/eller groteska saker.(Rekomenderas ej för nån ;P)

Maho Shojo - Inriktad till tjejer. oftast flickor med magiska krafter(Exempel Sailor Moon)

Mecha - Stora robotar

Shonen Ai/Yaoi - kärlek mellan manliga karaktärer

Shojo Ai/Yuri - Kärlek mellan kvinnliga karaktärer

 

När det gäller genre i animé föredrar jag romantik, äventyr, mecha och komedi.

Jag avskyr allt som har med Hentai eller Ecchi att göra, så när jag spanar efter en ny manga att läsa eller anime att se på, så går alla anime som innehåller något av de ovannämnda bort i min lista.

Jag har blivit väldigt kräsen nu för tiden, om jag ens ska orka se på något eller läsa ska det verka väldigt bra och falla mig precis i smaken.

Jag har tyvärr sett mycket skit i mina dagar.

Jag läser mest manga nu för tiden och det läser jag online. Det finns mer utbud av det att få tag på i alla fall :)

 

 






18/2-09

2009-02-18
20:28:50
Yes, i dag är det vår 3-års dag och jag hade tagit ledigt från jobbet :)
Så jag tog en välförtjänt sovmorgon i morse(klockan 11.00 steg jag upp) Sedan väckte jag Jimpo och gjorde en romantisk "frunch".(Det var ostsmörgosar och te) :P Men jag tände faktiskt ett ljus.

 Sen tog vi oss ett bad i badkaret. Vi låg i badet så länge att vi missade bussen som vi skulle åka med :/ så vi tog nästa, och kom in till stan hyfsat sent.(14.45)

Vi skulle gå till försäkringskassan för att få vår bostadsbridags-skuld förklarad men då var det bara öppet Måndagar och Torsdagar av nån j*vla anledning O__o

Sen gick vi till banken för att växla in våra sparade slantar(rättare sagt 450 spänn i mynt) Som vi skulle använda för att fira vår 3-årsdag.

Så vid halv fyra-tiden gick vi på Tatung(Kinesisk restuarang) Vi käkade friterad kyckling(för ovanlighetens skull) Och så tog vi efterätt(Friterad banan) Jag ångrar det djupt >__< Är fortfarande mätt....
Men maten var god, och allt gick på 300 spänn sammanlagt!!! O__o( Men det gjorde ju inget, eftersom att vi använde ju de sparade pengarna ^__^)

Och så tjollrade vi runt lite mer på stan(Vi köpte ljus, lampor, tändare och en laserpekare till katterna) vid 18.20 for vi hem.

Vi var hemma kl 19.00 så jag har varit hemma i ca en timme. Har ont i magen fortfarande, och ska jobba i morrn....
Men snart börjar Mythbusters, så vår romantiska dag är inte slut ännu... :)











16/2-09

2009-02-16
19:29:41
I morse när jag for till jobbet, insåg jag att jag skulle bli sen. Jag börjar ju kl 07.45, och klockan var 07.50 när jag satte mig framför datorn. Men när jag loggade in mig i tid så fick jag ett meddelande som löd:

"Du har inte börjat ännu, vill du logga in ändå?" H-vete tänkte jag, och så kollade jag schemat. 09.30!!! Började jag egentligen. Fan, fan fan! Jag hade ju kunnat ha sovmorgon! Men jag fick jobba över iaf, tur var väl det. Ville ju inte sitta på jobbet och inte göra någon nytta alls....

Så jag jobbade från 07.45 till 18.15...men sista halvtimmen där började jag må illa...och det gör jag fortfarande....en av mina chefer såg att jag fick kvälvningar(heter det så? O__o) Han kanske blir arg och jag åker på jobbet imorrn....Mehe..

Men jag har inte spytt än i af, och det känner jag inte för heller. så vi får väl se vad detta kan bero på. Men det ääär illamående, och inte typ magkatarrs-illamående(skillnad)

Igår var jag på alerten i af, när min brorsa kom hit. Vi började genast dona och rensa i mitt förråd. Slängde i princip ALLT, så nu är det tomt där inne. Himla skönt faktiskt, att få det bortgjort :)

Nu ska jag bara vila, och hoppas att illamåendet går över...

Annars är jag inte riktigt nöjd med min blogg. Det finns så mkt mer jag kan berätta om EGENTLIGEN....Men jag är besviken över att min blogg inte är så fin som jag vill ha den. Vet inte heller hur jag lägger upp bilder och sånt, och jag antar att det inte finns ork för att ta reda på det heller ..............

onsdag är jag ledig JAA!!







14/2 - 09 Alla <3-dag ^__^

2009-02-14
17:37:08
Som det står ovan...enligt min mening är det bara ett påhitt av affärer som får oss att konsumera mer. Men med blommor, choklad och allt mysande sitter det kanske inte helt fel? ;)

När jag var yngre( när jag var mellan 13-17) så HATADE jag Alla hjärtans dag...men det var ju bara för att man inte hade nån att dela den med :P Hehe....

Men ironiskt nog blev jag tillsammans med världens finaste kille 4 dagar efter Alla Hjärtans Dag. Så vår 3-års dag(som är på onsdag) kommer vi att fira mycket mer. Jag har dessutom tagit ledigt just för den dagen ^__^

I går var det Fredagen 13:nde. Det kände jag inte av så mkt, förutom att jag var tvungen att jobba(som alla andra dagar) På kvällen for vi hem till mamma och pappa, och morsan klippte min lugg. Och så käkade vi semlor. På kvällen kom Björn och vi satt och snacka skit från kl 21.00 till 23.00....sen for han hem. Vi sov över hos mamma och pappa, sen for vi till stan vid 13.00. Sen har jag och Jimpo valsat runt på stan fram till kl 15.40 då bussen gick.

Men jag fick en Manga-bok av Jimpo. SKIP BEAT, världens bästa manga har seriöst kommit ut i Skellefteå(Happy)
Kattleksaker och kattgodis så klart. Köpte tacosgrejer till i kväll också.

Nu har jag ont i ryggen. Har stått och lagat gomiddag(tacos) och sen ska vi väl mysa och se på nån film :)

Hoppas du har en trevlig Alla Hjärtans - dag ^^







11/2 - 09

2009-02-11
18:47:19
Idag mår Jimpo illa. Han skyller på för mycket salt i maten :S Och jag vet inte vad jag ska göra. Har erbjudit honom vatten, ipren, vila och t.o.m blåbärspaj(det sistnämnda ville han verkligen inte ha) O__o

Själv är jag full av energi. Vill baka den där pajen jag tjatat om...men eftersom Jimpo inte vill ha paj så blir de nog inget. Om inte min bror kommer i kväll och så äter vi paj förstås?

ska dessutom tvinga brorsan att skjutsa migg till Myrorna så vi kan släppa av typ 4 säckar med kläder hehe...ser fram emot det..

Jobbet har varit som vanligt. Jag har nu hittat en ny favoritplats där, det känns bra. Men nån hade snott mitt headset i morse...nån hade haft mage att seriöst öppna mitt skåp och sno mitt headset? O__o Hade visserligen inte låst, men wtf...sno nåns ur ett SKÅP?? Så bara för det, snodde jag nån annans som låg framme(det låg ju ändå inte I SKÅPET) Moahahahaha.....

Det är skit på tv, i af därför passar jag på att skriva...väntar just nu på att Simpsons ska börja, på att brorsan ska komma, och så är ju Top model-finalen i kväll(Grinar seriöst om Sam vinner, har hatat henne sen starten) Hon är ju sååå ful! >__< GOOOO Analeigh!!

Har dessutom hunnit prata med Mirre lite grann :) Vi ska hitta på ngt nån dag! Känns som att jag äntligen börjar få tillbaka kontakten med mina kompisar. Men i helgen blir det familjen på fredag och Alla <3-dag på Lördag :D Få se vad vi hittar på, vi har ju 3  - årsdagen 4 dagar efter O__o Den känns liiite viktigare...det är på en onsdag så jag har t.o.m tagit ledigt den dagen :D Yaaay!! Trodde aldrig att jag skulle få ledigt.

Puh!...nu ska jag gå på toa, och sen ska jag ta hand om Jimpo(och möjligen baka paj ^__^)




10!2 - 09

2009-02-10
21:04:35
Crap...

Såg just klart Top Model...I can't say I'm too pleased.

Marjorie tog ju lätt dom bästa bilderna.....och Sam sucks! I HATE HER! låt henne åka fort som f*n i morrn, så jag får se Analeigh vinna hela skiten. That's right! Analeigh vinner, om annat skulle det vara en skräll. visst Meckey tar snygga bilder...But I just don't like her....aja Marjorie var iofs inte så bra denna gång. Typ söp en massa....

Aja, life goes on. Jag mår bättre idag. Jag o jimpo var på prommis till affärn för att köpa blåbär, så jag skulle göra blåbärspaj. Men det blev ingen paj ikväll...var inte sugen längre.

Sen har jag bara legat framför tv:n sen jag kom hem...först Cops, sen Simpsons och Top Model..Nu är det för övrigt Mythbusters, så det ska jag se strax....

i still feel pain....

And disapointment......På många saker. (eller många kanske man ska säga)


men jag är inte lika grinig i dag----och jag älskar Jimmy. Min besvikelse på honom är aldrig lång. den är dessutom ärlig och befintlig! Tack för det! :)

Annars äre jobb i morrn. Längtar gärnet till fredag(dels är det helg) och för att träffa min familj. ^__^




9/1 - 09

2009-02-09
18:42:37
Idag är det en k*kens j*vla f*tt - dag!!

Jag har haft helg - och i dag är det måndag. Helgen var helt ok. Fredag låg jag och Jimpo och såg på en japansk serie - Lördag for vi och handlade, och senare for jag till Therese. Vi satt och fikade och snackade skit :P På kvällen kom Tommy(My brother)  och hans kompisar på besök. Vi hade stormiddag och käkade stekt kött med rotfruktsgratäng(jag gjorde marinaden, Tommy stekte och gratängen var köpt) sen såg vi Bolt. Efter det såg jag och Jimpo star ship troopers, men efter halva filmen började den dampa sig, så vi fick inte se klart den....

Söndag blev städardagen och sen låg vi och såg på film - det hemska vädret gjorde en typ handikappad. Men jag var irriterad, och det är värre idag.

Jag har typ ont överallt (ryggen, huvet) Jag går runt och tänker på en massa skit. Typ pengar, sjukhusbesök, körkort och - återigen pengar! det som vi har så lite av.

P.g.a detta försöker jag jobba över så mycket jag bara kan....och jag HATAR att jobba över...idag bland annat...och jag var döhungrig, grinig och ont överallt(seovan) och längtade hem efter MAAAAT!! men då hade Jimpo missförstått och trodde jag skulle va hemma sju...när jag sa kl sex(!) Så nu sitter jag här, flänning, arg och irrierad, och Jimpo slavar i köket. Han är nog ganska stressad och vill få maten klar.

Jag är inte rolig att ha att göra med när jag är hungrig!!

Men jag håller på att lugna ner mig....





4/2-09

2009-02-04
21:17:35
Idag har jag jobbar från 07.45 till 20.00 på kvällen - med ett litet break mellan 14.30 till 16.30 :P Hehe...Jag var nämligen på läkarbesök, och det enda dom gjorde var att ge mig en ny tid >__< ska dit igen 23/2 - 09 och det är ju ett tag kvar. Men jag antar att jag inte är lika orolig längre...Sköterskan var då lugn och tyckte verkligen inte jag behövde nån akuttid. Hon bokade bara tiden för att jag skulle sluta vara orolig(That's what she said....) Men ja, i guess it worked.

Jimpo följde mig dit :D Han är så snäll som vill följa(Inte för att han hade ngt bättre för sig) Det är skönt att ha ett stöd med sig. Och eftersom jag hade varit så duktig hos läkaren fick jag köpa lite godis o dricka att ha med mig på jobbet(Jag som skulle banta, va bra de går??! >__<) Men de va lyxgodis i af, och bjöd typ bort en massa åt mina trevliga jobbarkompis som satt och pinades med mig fram till kl 20.00

På jobbet har jag annars bara flummat. Suttit och tjuvlyssnat på en comhemmare. Vilket h-vete de har, som sitter på com hem...Huuva.

Jag satt på assa-utringande, men i stället för att sitta o snacka om låset, pratade jag och en kund en halvtimme om hur det är att hoppa fallskärm...Det var trevligt :) Fan va dyrt det är hoppa :S typ 8000 spänn gick de för han i af O__o

Jag missade nästan hela top model när jag kom hem....såg slutet - Och Marjorie åkte inte! YATTA!! :D Jag var så säker på att hon skulle åka - men icke. Elina åkte - FINALLY!!! Moahahaha...

Hoppas Sam åker nästa gång...sen bryr jag mig typ inte vem som vinner...men helst Marjorie(men hon vinner inte, mest bara för att hon är min favvo)

Bli medlem:
http://www.bidster.com/friend?ref_id=408784&set_country=swe




3/2-09

2009-02-03
21:56:51
Deppad >__< Känner mig inte alls i liv. I morgon blir det "The day of hell" ska först o främst till jobbet(duh?) sen kl 15.00 ska jag till läkarn...eller rättare sagt "Gyn" My greatest fear...ja det och:

1. blod
2. sjukdomar
3. köra bil
4. Tandläkaren
5. Skelett
6. Döden

... O__o

Idag(rättare sagt hela 2 veckors tid) har jag bara varit irriterad, deppad och ledsen...
Jag ska dessutom fortsätta jobba när jag kommer tillbaka från GYN O__o till kl 20.00(!) Vilket betyder: JAG MISSAR TOP MODEL! Gaaaah! Typ det enda programmet jag ser på....

Jimmy måste ladda hem det avsnittet åt mig i morrn. Han måste bland annat även ringa sitt jobb, försäkringskassan, rensa kattlådan, boka tvätt-tid och städa(Kliniskt) om han inte har fyllt dessa kriterier när jag kommer hem i morrn...då blire stryyyyyk(Om jag är på dåligt humor vill säga, det avgörs ju i morgon)

Annars har det inte hänt mkt idag...Har legat och legat i koma i min soffa. Har dessutom grinat i badkaret  ----___----

Har dessutom tänkt på en massa i bussen på vägen hem. Som t.e.x varför alla tjejer ska gnälla på alla andra tjejer?
Varför ska vi gnälla så mycket på våra medsystrar? Vi ska ju stötta varandra. We are all cursed! ....pah---

Kom dessutom på hur mkt jag sknar mina gamla klasskamrater från Gymnasiet. även de jag inte umgicks så mycket på fritiden.

Det känns som att det blev flum av detta inlägg..Uppdaterar i morrn om hur jag mår då ^__^Ciao!





2/1 - 09

2009-02-02
17:26:49
Igår såg jag "The Holiday" F*n vad mys den är :D jag älskar den ^__^Ett pefekt avslut på en annars jobbig söndag...

Idag är det måndag. Fick veta av Alex att vi är tvugna att jobba över en massa nu...känns ju...halvkul? :/ Jag jobbar helst inte över, jag jobbar helst inte kvällar och speciellt inte helger. När jag tänker efter jobbar jag helst inte alls :P

Aja på onsdag blkir det att fara på undersökning...kulkul? O__O Men man kanske kan sluta oroa sig efter att man fått lite svar då?

I kväll vill jag spela Soul Calibur 4...och även se filmen Bolt ;) Helpeppad :D






1/2 - 09

2009-02-01
13:49:39
Igår steg jag upp kl 12.00. Hade redan bestämt mig för att sova ut, och så blev det. Jag var peppad på att få rensa och fixa hemma. så jag började rensa ut en massa skit från sovrummet, förrådet, städskåpet och i bokyllorna. Efter att en hel sopsäck var fylld var jag ganska slut, men det var mycket som skulle fixas hemma. Typ disk, dammsugning och klädrensning. jag var på fortfarande inne på att det skulle fixas denna dag. Jag bad Jimmy att hjälpa mig, men han satt där och spelade sitt j*vla spel...Han spelade det från kl 12.00 till 16.00 och lyfte inte ett finger. Jag bad honom dammsuga - det kunde han tydligen inte p.g.a Tommy låg och sov ? Och jag menar kl var 16.00 - det var dags för tommy att stiga upp ändå. så jag vart i princip hysterisk. Jag började skrika och gråta och kastade grejer omkring mig. Jimmy behöll lugnet, och lyckades även lugna ner mig. det blev inget gjort dock, vi sköt upp allt - väckte Tommy och for och käkade pizza. jag orkade ändå inte laga ngn mat.

Käkade pizza sen for vi på ica Maxi för att köpa dricka. Sen for vi hem, och som tur va, var green Mile på tv. Så vi såg den och mysade. Och jag blev på bra humör igen :)

Idag är det Söndag, vi har just rensat kläderna och lagt in i garderoben. Ännu en klädersäck full - som vi måste lämna på myrorna snart. Det börjar bli fullt i förrådet...
Vi ska även dammsuga och göra klart. sen blir det väl att gå en prommis, och förhoppningsvis se ngn film. Känner för att hitta på ngt idag.

:)