Waiting

2012-05-17
14:08:10
Sitter just nu och väntar på att mina päron ska komma med min splitternya cykel :D
Synd bara att det är dåligt väder, så det blir nog inte att testköra den i dag.
Igår var det däremot grymt väder! Började dagen med att fara och träna, sen förstöra alltihop genom att fara och lyxluncha med finaste Marisol<3 Vi käkade lunch-buffé på Tatung.
Senare drog jag och Jimmy hem till Tobias och grillade tillsammans med honom, Anton, Marcus och Veronica.
Det var sjukt trevligt samt att det blev efterrätt och sällskapsspel. Vi var nog inte hemma förrän 23.30 typ.
.


               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



Hemma från Stockholm

2012-05-16
09:21:32
Kom hem på måndagkväll!

Jag tog mig en ordentlig sovmorgon igår bara för att jag visste att jag inte hade så mkt inplanerat.
Sov alltså till klockan 12.00(!) Men det var behövligt med tanke på hur hängig jag varit.

När jag steg upp var jag faktiskt ganska pigg så jag for och tränade, och mötte sen upp Jimmy när han slutat.
Dock blev det direkt till Moröhöjden affären då Jimmy äntligen fått sitt Diablo 3...som en exalterad liten pojke på julafton ungefär.

När vi kom hem satte han igång och installerade och jag...satte mig ner i soffan för att ja...ta det lite lugnt. Några timmar senare vaknade jag. Hade somnat i soffan och jag märkte hur godomligt skönt det var också! Så inte fy skam.

När jag och Jimmy hade varit och handlat hade vi desutom inhandlat gofika till oss. Butterbulla och cookies!
Så det blev fika och film. En bra avslutning på kvällen. Sen vart jag trött igen så vi gick och la oss.

Det märks idag att jag fick ordentligt med sömn igår...med tanke på att jag är vaken nu...klockan 09.00! Inget jag är van vid direkt. Men jag ska snart fara och träna och klockan 13.00 ska jag träffa Marisol. Vi ska gå och käka lunch. Sen blir det att tträffa Jimmy utanför hans jobb för att fara och grilla i Bureå på kvällen. Haha...har rätt mycket att göra med andra ord.













Fattiga riddare rider över ängarna...

2012-05-13
11:00:23
Just nu håller tjejerna på att göra fattiga riddare...jag sitter fortfarande i pyamas och det är härligt väder ute. Jag tvivlar inte på att den här dagen kommer att bli riktigt bra :)




@ Stockholm

2012-05-12
20:20:50
Om jag sa att jag inte var sliten skulle jag ljuga...men lite piggare efter dusch, lite mat och lite vin ;)




Mår bättre än vad jag förutspådde...

2012-05-11
13:13:04
Jag kan andas i alla fall :D Tack Sinova you are awesome :)

Sitter just nu och väntar på att syrran ska komma. ! :) Hon ska hjälpa mig att färga håret sen skjutsar hon mig och Emelie till flygplatsen. Syrran är världens bästa <3 Har i princip packat klart bara smågrejerna som ska i.

Trots min förkylning ska jag verkligen vara positiv till den här resan. Elisabets mamma har bokat bord för oss i kväll på en fin restaurang. Det börjar bra må jag säga ;)

Min packning: sinova, näsdukar och näsdroppar kommer att vara det viktigaste :P






Så gåre när man börjar träna för att må bra...

2012-05-10
22:44:41
...så blir man sjuk i stället.

Sitter just nu med feber och en dunderförkylning :/ Och jag ska till Stockholm i morgon..."Yaaay!"

Tyckte jag kände mig hängig nu i veckan...trodde ju att min trötthet BARA berodde på min dåliga kondis och för att jag tränat...men icket. Har haft slemhosta och nu tokrinner det från näsan. Mina bihåler blir alltid drabbade när jag får förkylning. :(

Aja, klart jag åker till sthlm ändå men...jag komemr att vara trött, slut och troligtvis lite grinig. blir att knapra ipren, vara redo med nässprayen samt alltid ha näsdukarna till hands. man kan ju försöka vara lite positiv och tänka att jag blir frisk i morgon...men ja, ska jag vara realistisk så vet jag att det här kommer bara vara början tyvärr.

Blir att bita ihop och inte gnälla allt för mycket. Nu ska jag ta mig en lång natts sömn och hoppas på att man sover ihjäl febern eller ngt!












Stockholm i morgon då!

2012-05-10
10:24:13
I morgon drar jag till Stockholm...? en Stockholmsresa som har hamnat lite i skymundan känner jag. Det var så länge sen det blev planerat att det alltid kändes långt borta.

Jag ska dit för att umgås med mina vänner, Emelie och Elisabet. Och för att gå på sci-Fi butiken också förstås ;)
Så nu är det bara en dag kvar av träning samt jobb sen får jag njuta av helgen! Grymt underbart!







Jag ÄR lat...

2012-05-09
22:35:25
Fy F*n..varför utsätter man sig själv och sin kropp för plåga...?

Men ja, det måste man ju, om man nu inte vill dö i förtid. Seriöst, min kropp håller på att förfalla och jag är 25 år(!) 25 år gammal...har inte ens fött barn. "Nu får det fan vara nog!" tänkte jag och klurade samtidigt ut en plan om hur jag skulle offra all mina härliga sovtid och fritid mot...träning. Ewww!! Det där fasansfulla ordet jag så mycket föraktar!

Men samtidigt, inte underligt att man mår kasst både psykiskt och fysiskt när man inte gör annat än att sitter på sitt arsle eller sover hela dagarna.

Hursomhelst har det ju inte direkt blivit sämre av att min älskade mamma sms:ade mig när jag kommit till Edda-hallen igår: "Pappa är i Umeå nu och köper en ny cykel till dig" Say what? Är mina föräldrar awesome eller vad?
För utan en cykel så är det som svårt att få sig iväg att träna. Och min Rosa cykel är knappast ngt att hänga i julgranen då den lyckas gå sönder siså där varje månad...

Aja har i alla fall försökt skapa mig själv ngn slags rutin nu och jag ska då f*n se till så att det håller i sig! Även om jag måste stiga upp klockan 10(!) på morgonen...och inge mer slösurfande framför datorn eller ligga i badet i 2 timmar innan jag far mot jobbet.

Nope, jag hoppas verkligen att allt mitt uppoffrande blir värt det i slutändan...även om det inte riktigt känns så just nu ;)

Jag vet jag ÄR lat...


Ungefär så här känner jag mig just nu:







Pinsamt...

2012-05-07
11:54:39
Hade en grymt trevlig söndag ändå sådär på slutet igår :) Vi satt och spelade X-box och grillade! Stannade kring 21.30 ungefär då jag fick skjuts hem med min kära kusin, André...

Jag hade pratat med Marcus och Jimmy på telefon och tydligen hade de roat sig idag med att STORSTÄDA lägenheten(!) WTF?! Sånt gillas i alla fall, och därför följade jag med André in på affärn för jag tänkte överraska grabsen med lite smått och gott som tack för hjälpen.

Köpte ölkorv, juice, pucko och chips. Och när jag står för att betala står det att "Köpet medges ej"
"EHHH??? VAD FAN HAR JAG GJORT MED MINA PENGAR???"

Okej fine, jag var på Ikea i lördags samt att jag "råkade" köpa en tröja för 400 spänn igår. Men ja lite chock fick man ju. André fick snällt plocka fram sitt kort för att betala mina grejer. Pinsamt värre.

Aja André följade med mig hem sen för att se vad som egentligen var fel på cykeln - och han konstaterade felet: Det var hål i båda slangarna? Vi hade varit lite för hårdhänta när vi satt på slangarna - båda gångerna. Så Jimmy ska fara och köpa nya slangar idag...och ta det j*vligt lugnt när han sätter dit dom.

Jag behöver min cykel...typ NU!

Nää nu ska jag dricka upp mnitt te och sen gå och städa lite i köket hade jag tänkt. Snart blir det att gå på jobbet.













Den här dagen har inte riktigt varit min...

2012-05-06
17:19:07
Jag hade en dejt med finaste Emelie idag - inplanerad klockan 13.00 med lunch och grejer...
Just ja - bussarna har börjat sluta gå nu p.g.a det blivit "sommartid"...
Cykeln fungerar ej...
"Jimmy vi måste fixa cykeln!"
"Jomen jag fixar det på 10 min!"
En timme senare...
"S*TANS J*VLA K*KCYKEL!!!"
Cykeln går ej att pumpa trots byte av 2(!) slangar...
Bara att ändra planerna då. Lunch byttes ut mot fika. 13.00 byttes ut till 14.00(eller vänta nu...14.15 för att vara mer exakt)
Cykel byttes ut mot ben. Det blev att traska in till stan då. Man var något stressad.
Eller ja, vädret var inte så pjåkigt(lite småregn och en vattenpöl mitt i vägen annars funkade det ju bra. Men fortfarande grinig.)


Men det var trevligt att fika med Emelie. Peppa inför Stockholmsresan i helgen - plus dricka jättegott te!
Sen gå på stan lite och köpa en dyr tröja ;)
Nu sitter jag hos brorsan, nyduschad och vi ska nog grilla i kväll. Grabbarna grus är hemma och städar(tror jag?)
Så man kan ju säga att slutet gott - allting gott då rå ;) Men jag får nog lov att köpa helt nya däck..,är grymt less på punka nu :/





Huvva

2012-05-03
23:51:51
Jag hurrar inte många gånger för denna dagen.

Jag har varit grymt seg och känt mig äcklig. I morgon känner jag typ för att sjukanmäla mig...eller skjuta mig själv, vi får se ;P

Nämen det går ju inte...har ju lite att se fram emot i helgen!

Min lilla bebis - Chomper:








Vi är samlare...

2012-05-03
12:06:45
Det märks egentligen att vår lägenhet är alldeles för liten... Den är proppfull med olika saker och ändå har vi ju slängt och rensat här hemma...
Men tyvärr så hör samlandet till våra intressen(okej nu är vi ju inte såna som inte klarar av att slänga saker, vi samlar ju bara vissa typ av grejer. Spel t.e.x. Manga, anime, dataprylar, nördiga prylar o.s.v.)
Just nu har vi dessutom en massa grejer som SKA och MÅSTE säljas...då vi inskatffat de grejerna just i det syftet.
Tyvärr har det gått lite segt med det och skiten har legat i lådor och samlat damm plus stått i vårt "nörderi-skåp" där det knappast är värdiga att ligga...så saker ligger huller om buller.
Men nu så har vi äntligen fått en liten kick i arslet...saker och ting har börjat läggas på blocket och tradera. Ska bli skönt att bli av med samt att man får ju in lite cash också ;)





Wolverine and the Avengers

2012-05-02
23:02:28
Jag var ju som sagt grymt besviken över att Wolverine inte var med i filmen Avengers som går på bio just nu. Den var iochförsig helt awesome...utan Wolverine, men han råkar ju vara en favorit. Dock förstår jag såhär i efterhand varför det inte fungerar att ha med honom men jag vill inte spoila ;)


Hursomhelst älskar jag när Marvel mixar(Vilket de gör ganska ofta)
En av mina favvomoments från en av mina favoritserier är följande:

Man vet att Wolverine i princip är odödlig och åldras otroligt långsamt(man vet inte hur gammal han skulle kunna vara) därför är det fullt möjligt att Wolverine var aktiv under Andra värdskriget
Man vet att Captain America var en supersoldat verksam under Andra värdskriget
Man vet att Eric Lancher(Eller Magnus Maximoff) a.k.a Magneto var jude och att han satt i koncentrationsläger.


Därför älskar jag detta avsnitt:
Wolverine och Captain America räddar Magneto från koncentrationslägret när han var en liten pojke.

Titta och njut:






Jag är så förbannat slut...

2012-05-02
22:36:48
Jag var ju som inställd på att jag skulle få sova till 10.00 och sen ligga och snoooza till typ...11? 12?

Men nej...bror min ringer mig 09.30 och ger mig lite ångest: "Ehm...bovärden ringde och vi måste städa mera" Happ..bara att stiga upp, duscha och fara då. Men knappt att jag hinner lägga på så ringer bossen också "Hej Anna...det är kaos på jobbet kan du komma in tidigare...?" Tur som f*n att hon inte ringde och väckte mig då för då hade jag inte varit nöjd. Jag sa att jag skulle fara och städa en lägenhet...men jag skulle komma in så fort jag var klar.

Så hem till brorsan och putsa fönster, putsa spis, göra rent på listor..ja..igen. stressade som f*n var vi för vi båda hade jobb vi skulle åka till. Dock hann vi med en lunch på wok n Roll men ja det hade ju kunnat vara trevligare.

Men jag kan inte påstå att all stress var negativ. Har ändå känt mig pigg och "igång" under dagen...ja tills på kvällen. När klockan började närma sig 22.00 skönk jag ihop på stolen. Hela min kropp känns typ uppsvullen, ont i rygg nacke och huvud.

Nu ska jag ligga och lata mig framför tv:n och se på när grabbarna grus spelar tv-spel för jag orkar seriöst ingenting och jag är inte på bra humör.









Blod är tjockare än vatten

2012-05-01
21:49:41
När det gäller min familj kommer de alltid att komma i första hand - no matter what! Jag tror att det är många som resonerar så och borde förstå att man alltid väljer att stå vid familjens sida.
Min bror har alltid varit en klippa och ställt upp för mig när andra valt att inte göra det. Jag försöker att göra så gott jag kan för att återgälda honom det som han gör för mig. Mina syskon  är fantastiska<3
Idag har jag och Jimpo i alla fall varit duktiga(nåja) och hjälpt min bror städa ur hans gamla lägenhet :)
Det var ett tufft jobb men helt klart värt det(egentligen var det mest Tommy och Jimmy som städade medan jag tog lite kort höhö)

















Valborgs!!!

2012-05-01
15:15:03
Hmm...vi grillade i alla fall...dock ingen brasa :P

Joel in action



Ewe och Tommy :)




Finaste Ewe :)



Joel gräver bland smällarna ;)



Party :)




Brorsan :)



Jimmy på max