Tiden går fort när man har roligt...?

2012-10-15
23:24:35
Allså tiden går så förbannat fort...när man jobbar. Det har snart gått ännu ett år - it goes fast as hell!
 
Jag skyller på jobbet. Man gör samma saker dag ut och dag in och väntar på helgerna, julen och semestern.
Om jag hade fått vara konstant ledig hade tiden kanske gått segare? Aja, jag vet inte - men det skrämmer skiten ur mig i af..


               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



Dagens Figur!

2012-10-09
22:26:00
 Edwards barndomsvän
 Blir senare hans mekaniker när han förlorar sina lemmar
 Blir vid vuxens ålder Edwards fru
 
 
 
Nu är hon äntligen min! Min alldeles egna, Winry Rockbell i lagom storlek.
dock tyckte jag att figuren blev väldigt - objektifierande i sin pose...väldigt tråkigt tycker jag då jag aldrig sett Winry som en anime/manga-karaktär som man valt att objektifiera. Hon har tvärtemot alltid porträtterats som en stark kvinnlig karaktär.
 
Magen t.e.x - hon porträtteras inte så där smal varken i mangan/animen utan allmänt kurvig. Suck - jag säger då det - att vara feminist och samtidigt vara manga/anime-nörd är ju lite som att skjuta sig själv i foten...
 
Aja - så här ser hon ut i af :
 
 
 





Värt?

2012-10-04
16:05:00
 
 
Japp - jag och Jimmy konsumerar...saker som förmodligen resten av världen finner otroooligt ondödigt! Jag menar...en handkontroll till en uråldrig spel-kontroll, format som en handske samt plastfigurer från Japan...för typ flera hundra spänn(!) "How could you! Tänk på barnen i Afrika!" Men det är ju så - folk spenderar pengar - på olika saker. 
Vissa lägger kanske flera tusentals pengar på mat - medan andra lägger pengar på kläder...och jag och Jimmy lägger pengar på samlarsaker. Egentligen har man ju ingen rätt att komma och peka finger och säga VAD man ska lägga pengar på. Ens egen tjänade lön är ens egen ensak tycker jag. "JAG har f*n arbetat in dom här pengarna, låt mig bränna upp dem om jag nu vill det!"
 
Det som dock är tur är ju att jag och Jimmy har gemensamma intressen. När Jimmy vill köpa gamla Nintendospel för flera hundra så uppmuntrar jag honom. Det är roligt att ha! Och mitt samlade av japanska figurer tycker han är roligt och han har köpt figurer till mig och överraskat mig med dom.
Jag tror att det hade varit värre om ngn av oss avskydde vad den ena gjorde. Tänk om jag skulle sucka tungt varje gång han fått ett paket från posten...eller att han hotar med att göra slut om ännu en japansk figur kommer in i hemmet! För det påverkar ju. Spel och japanska figurer är ju inte direkt ngt man bara vill gömma i en låda om man väl har det intresset.
Därför tycker jag att det är så himla bra att vi har mycket gemensamt, jag och Jimmy. Nu är det ju mycket debatt om att "kvinnor och män är ju olikaaaa och sååå ska det ju varaaaaa" Det lustiga är ju att jag har mer gemensamt med Jimmy än någon av mina vänninor. Och jag är ju kvinna och ingen j*vla pojkflicka som vissa tycker att jag är (!)Jag har inte både en penis och en vagina mellan benen! Jag är 100 % kvinna. Samma sak med Jimmy - han är 100 % man.
 
Att vi båda är lika tycker jag bara är positivt och det är få människor jag har så roligt med som Jimmy - och ja - jag är attraherad av Jimmy fast vissa påstår att kvinnor och män MÅSTE vara olika annars finns det ingen attraktion...peh...
 
Vi är inne på vårt sjunde år tillsammans-  och fler kommer det bli :)
 
 
 
En final Final Fantasy figur som jag fick av Jimmy :3
 
 
                                                               





JAG VANN!!!

2012-10-02
14:21:00
Yeah!! Jag är typ aldrig med i tävlingar för att jag inte orkar...dock smög Sara in en tävling till mig på Fejjan och tyckte att den tävlingen skulle passa mig. Och det gjorde det ju ondekligen - vinnaren skulle få ett exemplar av Resident Evil 6, och som Resident Evil fan så läser man ju vidare - man skulle göra ngn slags "konstnärlig" tolknining av ngt i Resident Evil genren - eller ja - det var typ att man skulle göra i princip vadsomhelst så länge det hade ngt med Resident Evil att göra...
 
så jag tänkte att "What the hell?" Hursom helst blir det ju j*vligt kul! Men icket tålmodig som jag är gjorde jag en enkel seriestrip och färgla den i Photoshop ungefär lika dåligt som om det hade varit i Paint och hela "projektet" tog typ en timma...
 
När jag tittade på resultatet funderade man ju på varför jag inte bara la ner lite tid(eller varför inte försöka lära sig Photoshop på riktigt?) Oh well...jag skickade in kladdet i af...jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle vinna.
 
Och ni som inte spelat spelen fattar nog inte ett SKIT av seriestrippen men här är den i af:
 
 
 
Aja hela grejen är att jag alltid funderat över att hjältarna i serien aldrig blivit zombies när de blivit bitna - de äter bara lite "örter" sen läker de igen... Ja...så jag gjorde en egen tolkning av det helt enkelt.
 
 
Men hursomhelst  -igår fick jag ett mail:
 
 
 
 
WOHOOO! Jag är en av två vinnare i tävlingen och får mitt Resident Evil skickat med posten och det kommer på fredag :D Lucky me!