Och vem försökte jag lura?

2011-04-30
18:51:36
Om typ en halvtimme måste jag fara o jobba så mycket till valborgsfirande blev det ju inte...
Men jag vet inte om jag hade varit speciellt trevlig heller...

               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget



30/4 - 11 - Är seriöst sämst!

2011-04-30
13:58:17
Oooh har sovit mellan 08.30 - 13.30 i dag - tror inte det är tillräckligt många timmar...

Men skit samma det är valborgs idag och jag har inte tänkt at sitta och spela Sims tills jag börjar jobba igen, icket. Ska först in till stan och ta en kopp kaffe...sen blire Tuvan för att grilla och leka lekar.

Snart går bussen och måste skynda mig känner jag..

Fan va jag är dålig på att höra av mig till folk som jag dessutom saknar jättemycket...skärpning!






Familjen är bäst-

2011-04-29
17:27:35
Hade tomt i kylen och så ringer mamma som en räddande ängel och vi båda åkte till Solbakcen och jag handlade mat och sånt för typ 2000 kr =) sen följde hon mig hem och medan jag rengjorde i köket samt lagade mat så dammsög hon. Det var länge sen jag såg mamma och pappa. Och min syster. Jag ringde henne för någon dag sen och frågade när hon skulle komma hit. Hon visste inte. Men jag hoppas att det blir snart!

Saknar min finaste syster!






Diagnos någon?

2011-04-29
11:38:50
Idag känns det mycket bättre. Jimmy hittade mig sittandes i fotöljen halvt vaken halft sovandes och han bad mig gå och sova i sovrummet. Han frågade vad som hänt och jag sa bara att det var lite ångest. Som vanligt.
Inget att oroa sig för. Det går över. För det gör det ju efter ett tag. Men  Jimmy sa att jag fick gråta, och då gjorde jag det. Grät mig till sömns. Att gråta är bra för då får man ur sig allt. Dock förstod Jimmy hur jag kände.

För han känner precis likadant.

Och det har jag ju faktiskt listat ut. Men det spelar ingen roll hur många gånger jag frågat hur han mått.
Han säger inget. Gråter inte. Och det handlar inte om att han inte kan gråta för att han är kille för att han grät ju i går. Men han grät för att han såg MIG så ledsen. Han grät inte för sin egen skull. Sin EGEN ångest.

Han påstod helt enkelt att han var van...van att ha ångest. Typ som att det var en del av honom och hans personlighet. Att det inte skulle gå att ta bort...

Frågan är ju dock VAD man lider av. Är det borderline? Asberger? manodepressiv?
För NÅGOT är det ju? För varför beter jag mig så konstigt ibland? Varför är jag så himla trög?
Och varför slutar det med att folk kan bli så sjukt irriterad på mig? Och så går det runt sådär i en härlig karusell...

Eller är jag helt enkelt en av många vanliga Svenssons som lider av ångest - HELT UTAN ANLEDNING?










Och så kommer den krypandes...

2011-04-29
01:35:14
..sådär 01.00 på natten när man ska sova...ångesten med stort Å. Great....

Det var ju länge sen sist nu tycker jag, som jag haft svårt för att sova p.g.a ångest. Men jag vet att det började lite smått förra helgen. Den där känslan i magen som säger att allt egentligen inte är som det ska.

Tankar som virvlar runt i huvudet som gör att ALLT är kaos. Duger mitt liv? Duger JAG?
Är det inte lite fel på mig ändå? Jag är ju trots allt inte ens kul att umgås med.
Jag kanske bara duger för att jag har pengar? Jag är ju inte speciellt rolig. Jag är väldigt irriterande. Jag fattar inte skämt. Inte ens mina egna....och ingen annan fattar dem heller.

Inte vill väl någon höra när JAG pratar?. Jag är ganska ointressant. Så varför babblar jag så? Varför har jag den här känslan i magen medan jag pratar? Jag förstår inte heller vad jag babblar om och varför jag inte kan vara tyst i en sekund. Och varför måste jag ha KONSTANT bekräftelse och uppmärksamhet? Och om jag inte får det vad händet då? Allt kollapsar och jag känner mig ensammast i värden. Ensam och olycklig.

Och om jag skulle försöka förklara, skulle man lyssna? Skulle nog bara bli tjatigt och tråkigt...
När jag har så många underbara vänner omkring. En familj som alltid ställer upp. En underbar pojkvän samt ett stabilt liv. Varför kommer den då?

Ångesten....






29/4 - 11 - Bidde icket så mycket skönhetskväll..

2011-04-29
00:05:09
Jag glömde bort att vi skulle få besök och jag öppnade dörrn när jag hade på mig ett par strumpisar, en ful t-shirt och håret höll jag på att färga...Alle stod utanför och väntade på att få komma in.

Lägenheten var sprängd och jag tror att Jimpo va lite irriterad för att jag inte hade städat något...men skit samma ingen dog ju ;) Björn och Sandra kom och så for vi och köpte snacks.
Vi såg typ halva Hercules och snackade. Klockan blev 22.00 och folk som skulle upp till skola och jobb for och jag har nu pratat med Mirre =) Lyckad kväll med andra ord.

Det blir att städa och fortsätta min skönhetsdag på dagen i stället.

Go natt!








Jag och plånkan har varit på äventyr idag...

2011-04-28
17:45:29
I kväll blire inga större äventyr än det som kan tänkas hända här hemma.
Jag ska ha "Skönhetskväll" hehe.

Har varit och shoppat loss för att jag skunna ha denna "skönhetskväll".

Eller ja, det mesta ska jag ju ha fler gånger. Klänningen t.e.x:







Och så ha ja lyxat mig med nagellack - och en nagelfil. Nu j*vlar ska naglarna bli awesome:





Och så ansiktsmasker så klart hehe:



Och så ska ja färga min äckliga utväxt:








F*CK...

2011-04-28
13:37:18
Jag sitter fortfarande hemma å ja som ska in till stan å köpa ett awesome nagellack!




28/4 - 11 - Sväng in till stan

2011-04-28
12:20:49
Igår satt vi faktiskt hemma heeela kvällen...

Har varit ute så mycket och levt loppan hela veckan så en liten paus i går satt ganska bra. Men jag känner att EN hemmakväll i veckan räcker. Idag ska jag ut på äventyr igen, och det börjar med att jag åker in till stan och slösar pengar moahaha!
Jimpo slutar tidigt så det blir bra de =)

Dock har jag inte hunnit klä mig eller rensat kattlådan och jag sitter fortfarande vid datorn.

Men det är bra väder idag! Så jag ska UT! .....snart...








Del. 3. Inte ensam tjej...

2011-04-27
15:05:11
Haha inte så kul om man inte spelat spelet...







27/4 - 11 - Känner mig lite..ensam..

2011-04-27
14:54:46
Sitter och nördar vid datorn och läääängtar tills Jimpo kommer hem...

När jag tänker efter har vi haft väldigt lite ensamtid jag och han på sistone. Det har visserligen varit helt galet kul de senaste dagarna med familj, folk och vänner, men i dag känner jag att vi borde nog vara lite själva också.

Jag och Jimmy anpassar oss väldigt mycket efter sällskapet nämligen. Folk skulle nog bli väldigt förvånade om de såg hur vi är när andra inte är med. Vi tycker inte om att vara så där sjukt "Lovey-dovey" i andras sällskap, då vi själva är såna som stör oss på sånt. Då gör vi hellre tvärtom och retas med varandra och driver folk samt varandra till vansinne haha.

Men hemma, själva är vi faktiskt som vilket par som helst.
Vi pratar, myser, spelar spel, lagar mat, skrattar och är betydligt mer "Lovey Dovey" än när andra är med.

Just nu saknar jag väldigt mycket av just sånt, då det var ett tag sen sist. Dock vart Jimpo tvungen att jobba över och kommer inte hem så tidigt som jag trodde. Men jag ska då hinna göra mig fin, fixa mat, tända ljus och göra det mysigt då denna kväll är bäddad för bara oss två<3










Det här med....

2011-04-27
11:55:06


Huuuva, jag är 24 år gammal, bor i Norrland och har INGET körkort(!) Jisses Amalia fram med högafflarna och eldfacklorna!

Nämen allvarligt, jag försöker undvika ämnet så mycket som möjligt för jag får ju så mycket ångest så fort det kommr på tal. Känns som 1000 nålar rakt in i kroppen och så blir jag så där liten. Jag kommer med bortförklaringar, ursäkter och tillslut orkar jag knappt hålla tårarna tillbaka...

Jag har faktiskt övningskört sen ja va 16! Hör och häpna!
"Du måste ju köra, fattar du väl, så man får det in i ryggraden!"

Det fattar ju vem som helst! Så var det ju med att cykla också! Eller gå andra utbildningar som jag klarat av inom jobb t.e.x.  Men VARJE f*cking gång någon sa till mig att "Anna, nu kör du" så började mina knän skaka. 
Jag ville inte. Men jag satte mig ändå vid ratten.

Och varje gång så blev jag så nervös att jag skulle explodera och varje gång glömde jag bort vilket håll man skulle vrida nyckeln åt....och det tog typ 50 år innan jag klarat av att köra ner från vägen...

Men om man t.e.x skulle köra på en lång landsväg var jag lite lugnare. Då var det ju bara att trycka på gasen(fast jag tyckte det var jobbigt att trycka på gasen "lagom" för att hålla hastigheten...antingen körde jag för sakta eller för fort...)

Dock var det när jag kom till ett mindre samhälle som det blev mer jobbigt. Man skulle växla ned, försöka koppla samtidigt som man ska blinka, och titta i varje hörn för där kunde det lura en bil eller en barnfamilj.

.Jag såg bilar ÖVERALLT. Jag kunde inte begripa hur någon kunde sätta MIG i ett sånt farligt och stort fordon?
Jag failade så många gånger med motorstopp, ihopblandning av gas/broms och några gånger glömde jag helt bort att titta på vägen för att jag lätt blev distraherad. Det slutade oftast med ett utbrott, en panikattack, och sen att jag satt ensam i bilen och grät...

När jag blev 20 så bestämde jag mig för att ta körkortet för då jag var jag arbetslös och behövde ett jobb.
På arbetsförmedlingens platsbank så var kravet oftast "Körkort B".

Jag plockade ut mina fonder jag fått från morfar som var 6000 kr, och så lånade jag 4000 av mamma för att kunna gå en intensivkurs i Vindeln. Mer pengar än så hade jag inte då jag gick på soc, och jag hoppades i alla fall att jag kunde komma en god bit på väg i alla fall. Känna mig tryggare i bilen....

Jag hade så fel. 10 000 åt helvete. Mina trafiklärare sa ganska snabbt att jag borde satsa på automat-körkortet i stället...Men jag tog ju körkortet för att fåp jobb och hur lätt är det at få ett jobb med endast ett automat-körkort? Jag såg hur de andra i grupopen fick fara och göra avancerade övningar, och tillslut for de även på halken....medan jag fortfarande irrade runt i det lilla samhället. Med panikattack efter panikattack.

Jag klareade ju teorin men vad gjorde det när jag inte kunde köra? Intensivkursen tog slut, pengarna tog slut och jag hade inte alls lärt mig köra bil bättre.
Så jag gav upp.

Man kan ju tycka att ge upp var det dummaste, men jag kände verkligen inte för att slänga ytterligare 10 000 i sjön, pengar som jag dessutom inte hade själv. Och jag känner så fortfarande. Om jag försöker igen, kommer det verkligen att ge något? Så många år av försök till att känna mig säker i bilen?

Men jag har fortfarande drömmar om ett körkort. Tänk att kunna fara och storhandla utan att fråga om mamma och pappa ska fara? Eller fara hem när man vill efter en kväll med kompisar? Tänk att slippa ta förgivet att brorsan eller någon annan ska skjutsa hem en? Eller behöva pussla ihop bussar med varandra när man ska till Vännäs? Eller Ikea? Eller kanske Stockholm?

Det är få som förstått mig i den här frågan. Folk som har svårt att förstå hur jag känt mig varje gång jag satt mig bakom ratten. Ångest, oro, rädsla. Att betala för detta är inget jag känner för.

Om någon kommer till mig och säger "Hej Anna, vi förstår att du hatar att köra bil och nu ska vi hjälpa dig att övervinna den rädsla du känner, samtidigt som du får gränslöst med pengar och tid att ta ditt körkort för"

Då skulle jag försöka ta det.










26/4 - 11 - Where all the fun is

2011-04-26
22:05:29
Älska lediga dagar!

Dagen har spenderats framför manga. Och kvällen spenderats med Jimpo bio, glass, Björn och Ange.
Jag var riktigt flummig men jag hade roligt ^^




Stunt-trick goes wrong...

2011-04-26
00:21:34
Att en trevlig grillkväll kan sluta så...



Ja det är min pojkvän som oavsiktligt snubblar in i elden när det var tänkt att han skulle hoppa över den...jag fick ju en hjärtinfarkt vill jag lova och ja, det är MITT skrik man hör...

Roliga kommentarer:

1. Sandra: Tommy nej - Jimmy ja!
2. Filip: Ramla ba int
3. Stina: Tänk om han skulle ramla?
4. Jag: Jiimmyyy - don't hurt yourself

Klippet är från Anges blogg







Påskens bravader:

2011-04-26
00:03:13


Mathias och Anton i raggalbilen



JAG i raggarbilen...



Marcus pratar i telefon...



Jimmys pappa



Jimmys farmor



Ulrika och Elisabet på fiket



Finaste Emelie =)



Snart sommar!



Grilla hos Sandra



Jimmy skötte grillen....



...har dock ingen aning om vad brorsan gjorde...



Jimmy är Spindelmannen...



Brasan!



Björn, SÖ och Tuva



Söta Sandra och Björn



Kvällen blev lite vildare då de ville leka stuntmän vid brasan..



Gick mindre bra för Jimmy dock...




25/4 - 11 spänning eller dumhet?

2011-04-25
22:11:01
Idag har ja vari å fika me bruuudsen...

Tur man hinner träffa Elisabet lite innan hon åker tillbaka till Malmö i af..

Efter fikat gick jag och Jimpo hem och insåg att vi va sugna på grillat. Vi planerade ihop oss me Sandra och Tommy å de blev gött me majskolvar, kött, potatisgratäng och vitlöksbröd hemma hos Sandra.
Mysigt indeed. Sen kom resten av världen och vi förflyttade oss till en större brasa. En brasa som killarna tyckte var en bra grej att försöka hoppa över...det var ju spännande...tills Jimmy den lilla dumskallen snubblar och ramlar rakt in i elden(!) Alla filmade allting och man hör mitt hjärtskärande skrik eka samma veva som man ser att han ligger i elden...Jimmy hade tur dock, han klarade sig med ett mindre skrap/brännsår på magen. Men det hade kunnat gå riktigt f*cking illa. Ibland är det inte lätt att va flickvän...







Bakom kulisserna....

2011-04-25
11:24:15
Tänk dig en varm sommarkväll. Man sitter ett gäng och grillar korv vid elden. Sen går man in och spelar lite sällskapsspel, och planerar att man borde ha filmkväll någon dag.

Man sitter och längtar till morgondagen för då ska hela familjen på en längre semester som de sparat till. Familjen bor i ett stort hus med grön gräsmatta, hund, katt och bil. Man säger "Jag älskar dig" till varandra inom familjen.
Livet är underbart. Och tryggt.

Det är detta man är van vid. Det är så här det är i Sverige. Svensson-livet, det vardagliga trygga.
Men går man till grannen kanske man får en titt bakom kulisserna. Där sitter kanske någon i mörker och känner sig rädd. Ensam. Kanske har man ångest. Kanske blev bästa kompisen våldtagen i går på efterfesten. Kanske har någon annan i gänget tagit en överdos och hamnat på akuten?

Någon har kanske suttit sen 12.00 på en vardag och inte kunnat ta sig ut ur lägenheten för att man druckit så mycket hembränt? Denna persons kompis kanske dog nyss p.g.a ett självmord?

Och förra året kanske ens dotter blev påkörd p.g.a rattfylleri? Och en son som supit hårt sen man var 10 år gammal? Legat och sovit på golfbanor på nätterna för att han inte haft någon att gå till?

Tänk om någon haft föräldrar som misshandlat en hela sitt liv och man tror att det är så det går till?
Eller om ens styvfar försökt ta på en när han varit full?

Det jag ville skriva med det här inlägget är att jag gärna blundar. Blundar för verkligheten. Det händer precis framför näsan på en och så blir man choockad när man läser tidningarna. Men samtidigt vill man inte tro det. För det händer ju inte? Människor far inte illa. Människor har det bra och tryggt. Människor mår inte dåligt över såna här saker.

Men när man väl får höra att något inte är som man tror, blir man mest förvånad.
Man kan inte förstå hur det kan ha gått till...fast det pågått dagligen. 









24/4 - 11 - Trygga hemmet

2011-04-24
23:15:29
Nu är vi hemma från en härlig helg i Vännäs

Haft en toppen-helg med familjemys i fredags, lite stadsresa, lite pizza, poolare och film i lördags och i dag har man solat på altanen och (försökt) fått lite färg på näsan ;) Har varit grymt väder idag och det firades med att sitta i en buss på väg till baka till Skellefeå i två timmar....

Har varit hos Emelie direkt efter, suttit och tryckt ost, kex och kladdkaka hemma hos henne och snackat med henne och Elisabet. Supertrevligt men nu efter den här helgen så ska resten av året gå i hälsans tecken haha xD

Känns superskönt att va hemma och ledig i 5 dagar :3...najs!




Älskar Jimmy!






22/4 - 11 - I Vännäs

2011-04-22
18:14:41

Igår kväll blev ite vildare än vad vi räknat med...

Vi hade planerat disneykväll med kex och ost men det slutade med fet-fest och sällskapsspel fram till 02.00 på natten. Inte underbart att stiga upp 7.00 i morse med andra ord...

Vi är äntligen i Vännäs men då jag varit hyffsat trött och bakis har vi sovit en stund och nyss käkat go middag med grillat. Nu blire att ta ett glas vin och känna lugnet=)






21/4 - 11 - LÖÖÖÖNING!!!

2011-04-21
00:16:19
YES! Då ha lönen rullat in på kontot!

Och ingen är lyckligare än vi =D Av någon anledning så hade vi misslyckats lite med planeringen gällande månadens ekonomi(?)...men vi hann i af lägga undan sparpengar innan vi var tvungen att supersnåla och det är det viktigaste =) men vi är riktigt glada att lön kom innan vi åker till Vännäs. Vi längtar grymt mycket och vi är såå glada att vi kommer dit tidigt på fredag så vi hinner va där ett tag =)

Börjar 11.30 och slutar 20.00 sen blire myyyyys för då har jag en veckas påsklov<3






20/4 - 11 - Vattenhysterin

2011-04-20
23:50:47
Att dricka eller icket dricka?/Att koka eller inte koka?

Sen vi fick veta att vi "kanske" har dåligt vatten så har Skellefte förberett sig på Armageddon.
I affärerna är det slut på "Flaskvatten" och alla börjar helt plötsligt dricka Ramlösa som om det inte fanns nån morgondag. Själv är jag rätt lugn då jag sällan dricker vatten(förutom i måndags då vi i princip drack vatten diekt från kannan) Jag har inte ont i magen...eller jo det har jag men det är mensvärk...plus att jag är hungrig...jag ska nog ta me en hårdbrömacka me ost...




Trippi´n

2011-04-20
11:56:21
Vi var ute på äventyr igår!

Vi gick en mil*stolt*

Gick först mot Tuvan och hämtade igen mina kläder hos Sandra =)


sen blev det Bergsbyn och väntade på Frida. Gick över bron:

.....och fikade i en busshållplats efter ca 5 kilometer:



Och sen gick vi på södra sidan in till stan =)



Vi hamnade på A-torp:



Och kvällen avslutades på Vitberget med grillning fram till 00.00:



Min mobilkamera är inte bra, jag vet...men min vanliga kamera funkar aldrig så det suger ännu hårdare.. =P
Men det var en lyckad ledig dag i af =)












19/4 - 11 - så HÄR bra är jag på att vända dygnet...

2011-04-19
13:49:42
Vi hade "filmkväll" igår...

eller ja, 10 orsaker att hata dig stod på i bakrunden medan vi alla satt och snackade skräp och käkade godis.
Men pojkarna hade jobb o grejer så de begav sig hemåt redan vid 21.00-tiden och vi brudar som är lediga fortsatte med trevligheterna genom att fara och akutköpa popcorn, sitta och spela sällskapsspel, spela kort och dricka överjäst vin xD Vid 02.00-tiden kom Björn också och jag bjöd han på fika.

Björn, Ange och Stina stannade till 04.00 någon gång. Jag var typ den enda som varken tänkte på tiden eller kände mig trött. Men inte så konstigt då jag gått och lagt mig klockan 08.30 på morgonen tre dagar i sträck....

Idag var det skönt att sova, men vaknade till min förskräckelse att klockan var 13.30.
nu sitter jag i pyamas, Jimmy har fixat fika, och idag ska vi ut i vårvädret och göra nå skojj :3



Stina Sandra och Frida




skissa med bläck

2011-04-18
18:15:23
Jag gillar att rita direkt med bläck...vet inte varför då det inte går att sudda...

Men även med alla skavanker är det som att jag gillar mina gubbar med den slarviga charmen.
Karaktärerna är från en serie jag gjort - Dock är den inte nedritad, endast nerskriven. Skulle gärna vilja göra en manga av den någon gång.








Tänk vad lite en god natts(?) sömn och lite smink kan göra...

2011-04-18
16:20:45


Igår




Idag

Alltså det här med smink är ju verkligen kul. Sen att jag inte sminkar mig speciellt diskret är ju en annan femma. Jag smetar på och det tar väl 1 - 2 minuter sen äre klart! Jag har aldrig varit den som stiger upp en timme extra för att hinna sminka sig...och jag sminkar mig inte alltid heller. Jag sminkar mig när jag har lust, för att smink är som sagt var väldigt roligt. Jag gillar ju att rita och måla så varför inte sminka? ;)

Men det är inte bra när sminket tar över ens liv. När man knappt kan gå ut med soporna utan smink. Då är det sminket som har kontrollen...Jag vill inte att folk ska få värsta chocken när de ser mig utan smink. Och jag sminkar mig alltid så att det syns. Tycker inte att det ger så mycket att sminka det naturliga looken för då kan man lika gärna vara utan.

Men smink är jättekul. Mitt ansikte är min kanvastavla och mina eyeliner är mina färgpenslar.




18/4 - 11 - Fri som en fågel!

2011-04-18
15:47:28
Förutom lite småstrul klockan 01.00 i natt så har natten varit rätt så smärtfri!

Idag vaknade jag ca 14.45 och det är helt ok. Dock så hade Tant röd kommit på besök och det är ju aldrig speciellt kul..men det var väntat den här gången då jag fått finnar och man vet ju vad det betyder... Jag har klätt mig och duschat så inom kort kommer jag att bli fräsh och fin! Jimpo står och lagar wok åt mig och efter maten ska jag och Sandra ut på prommis =)



Sandra och jag




17/4 - 11 - en ful-dag

2011-04-17
16:33:57
Ursch känner mig måttligt vacker idag...

Finnar, utväxt, sliten...men det hör lixom till när man jobbar natt, då finns det inga krav på att se fin ut.
Jag har ju äntligen kirrat min platt-tång och hårfön så när den här helgen är över blir det att piffa upp sig.

Men annars är jag på toppen-humör. Natten var kanon, och jag hoppas att denna natt blir det också.
I morse när jag gick hem fick jag sånt lyckorus i hela kroppen! solen sken, snön håller på att smälta bort, det var varmt. Jag har så mycket att se framemot. Först nu påskhelgen...sen sommar och semester =D






16/4 - 11 - Utvilad

2011-04-16
16:17:50
YES! Nu har jag ÄNTLIGEN hämtat igen min ryggsäck med grejer + att jag fått igen mitt halsband då Jimpo fixade det igår!

2 more things to go and then I'm so ready! Jag är på bra humör, har verkligen fått sova ut idag. Sov till 15.00.
Natten var då inga bekymmer trots mycket att göra. Det ringde väldigt lite så det är jag tacksam över!
Har nyss käkat middag och ska väl klä på mig snart. 19.30 ska jag ju fara igen...






15/4 - mot stan igen...suck

2011-04-15
15:15:32
Jag hade ju som tänk fixa mina grejer innan idag så jag skulle slippa göra något just i dag...

Men icket - idag blir det! Jag mååste hämta grejerna, för jag är hyffsat säker på att det är det som gör att jag har magkatarr...men det gör inte så mycket - jimpo har lyckats peppa upp mig =)

Vi storstädade idag jag och han och det känns så himla skönt. Då slipper vi tänka på det i helgen då jag ändå ska sova..dock känns det lite jobbigare att jobba natt i helgen, då jag fått nya arbetsuppgifter som jag dessutom inte kan...känns ju somsådär. Men har sovit längre och ordentligt så förhoppningsvis håller jag mig pigg i natt!

Wish me Good luck!







Vilken stil är rätt stil?

2011-04-14
13:14:13
Gilette och MTV har en tävling just nu.

"Lägg upp en bild där du visar dina ben med en egen stil. Vinn en ny garderob med kläder"

F*n vad kul! Man skulle rösta via Facebook, och den med flest röster skulle gå vidare till final. En tjej hade lagt upp sina ben - med röda tånaglar och de va naturligt orakade. En helt egen stil. Och hon ledde med 200 röster före alla andra!

Vad händer? Bilden plockas bort(!) WTF!

Jag som trodde alla ALLA stilar var välkomna. Att det var det som var grejen med hela tävlingen...Men tydligen är det ju bara det som förväntas fint som får vara med...

Jag blev riktigt sur och bara för det ville jag också vara med i tävlingen. Mina ben är tjocka och bleka. Men jag har ju en egen stil...men vem vet, mina ben kanske också plockas bort för att de är tjocka och bleka?



Tävlingen hittar ni HÄR! Ladda upp era ben ni också så vi får lite variation i den här tävlingen =)









14/4 - 11 - Goody...

2011-04-14
10:20:42
Jag for ju aldrig till Björn i går för att hämta grejerna...

Han var i Burträsk hela dagen, och jag orkade inte vänta i stan så det var ju verkligen ingen hit..och i dag har jag ju inte tid, jag ska tvätta hela dagen..åhh vad sugit...Jag kommer i af att behöva grejerna innan onsdag nästa vecka.
Jag känner mig ju lite handikappad(!) Tur att jag jobbar natt i helgen då kan man ju se ut hursom helst!


Längtar inte till jobb i helgen - dock är inget inplanerat i helgen på dagen och det är jag mest bara glad över. Brukar ju tvinga mig upp supertidigt då, och min kropp brukar inte riktigt palla. Speciellt inte nu när jag har hostan from HELL!












Födelsedagsbarn!

2011-04-13
23:34:12
Av någon anledning blir jag väldigt exalterad när någon fyller år. Jag vill att den som fyller år ska få känna sig speciell och omtyckt! I kväll tog vi del av Kents stora dag. Tyvärr blev det inte riktigt som jag ville med tårta å grejer men en present blev det i af och så bjussa vi på bio.

Dry var kanske inte så mycket men jag tror ändå att det blev en liten lyckad kväll i af. Det finns ju tyvärr inte så mkt att göra när det är tisdagkväll och folk ska jobba o.s.v...

Men ändå Kent, Grattis! Vi firar denna dag för att du föddes just den här dagen och vi är så glada över att du gjorde det!






13/4 - 11 - Hmm what do do...

2011-04-13
10:47:53
Man vet att det är en bra dag om man inte vet om man vaknade av den dryga katten eller att man helt enkelt behövde gå på toaletten...

Effektivt sätt att vakna på i af, och vakna behövde jag för jag har ju lite saker att göra i dag. Bland annat städa toan då jag var så duktig och tappade ut en burk med lila lös puderögonskugga över hela golvet - yay?
sen så måste jag diska bort.....(och vara arg samtidigt då vår käre kökscd-spelare kände för att krakulera ihop. Jag kan visserligen lyssna på cd, men USB uttaget verkar inte kunna funka. DEt suger för jag köpte ju eländet JUST för den anledningen)

Sen måste jag dammsuga soffan...det måste man göra varje dag har jag märkt om man vill ha den så där fin och ren. Jag fattar inte varför katterna ska vara iden..argh!

Sen blir det in till stan(igen) för att fara förbi Björn och hmäta grejerna - känns ju som sådär, hade väl helst hållit mig hemma för jag har ju inga andra ärenden på stan men aja...






Min bekymmerslista:

2011-04-12
21:56:51
Kan ju verka helt stört att göra en lista med mina bekymmer...

Men grejen är ju den att just nu har jag magkatarr och jag vet lixom inte varför.
Men jag vet att jag brukar få det nä'r jag känner inre stress. Därför tänkte jag göra en lista för att se vad som stör mig just nu och då samtidigt kan man göra upp en plan för att få det att funka.

Here it goes:

1. Mitt viktiga problem:ett återkommande problem med alltid samma lösning...kryptiskt jag vet men it's kinda personal
2. Mina saker: Mitt idiotiska jag är jätteduktig på att slarva bort och lämna saker här och där.
Min ryggsäck med kläder samt hårborste, platt-tång och hårfön är kvarlämnad hos Björn.
Min favvo-tjocktröja samt en omtyckt tunika ligger hemma hos Sandra.
Min X-men-t-shirt är nånstans(den har varit hos Björn, hos Kent, hos Stefan, och nu misstänks den ligga hos Johannes
Mitt Kimmi-halsband ligger hemma hos brorsan...
3.Mina fötter: Jag blir lite ledsen i ögat över att jag fortfarande aldrig har hittat mig ett par skor som INTE gör att jag får ont i fötterna inom loppet av tio minuter...
Jag har breda fötter och går dessutom snett och belastar kroppen helt åt h-vete och det påverkar ben, rygg, nacke och inte minst mina fötter....

...sen kommer jag inte på något mer..Wow, 3 bekymmer, det är ju EXTREMT synd om mig måste jag säga. Inte mycket att ha magkatarr över, jag säger då det. Feeling better already =) Sån här lista borde f*n alla göra.
Okej, nu tar vi lösningarna för alla mina så kallade "problem": ''

1. Haha ja den här lösniningen vet jag ju! I'm working on it....

2. Jag får helt enkelt köra kollekt! I morgon ska jag t.e.x till Björn för att hämta min livsviktiga grejer! Jupp jupp min hårfön is important! Och att ta sig till Sandra, brorsan och Johannes ska väl inte va så j*vla svårt(hade varit lättare med en bil dock)

3. Skor!
Vettiga f*cking skor ska inhandlas. Helst hos någon slags fotspecialist. Det får kosta vad f*n som helst för jag vill också kunna njuta av en långprommenad som alla påstår ska vara så j*vla roligt....men det blir att köpa nästa månad just nu har vi inte riktigt pengar till det för jag antar att mina superskor kommer att gå på någon tusenlapp eller två...

Sååå...det var väl inte så svårt? Synd att man inte kan fixa allt typ..NU...men i morgon är jag ledig och min strävan efter ännu ett lyckligare liv har bara börjat!!




MED hårfön och platt-tång....(och smink)



UTAN hårfön och platt-tång....och smink...




12/4 - 11 - Hade som inga planer...

2011-04-12
14:51:05
Jag har jobbat 4 timmar idag...

Jobbigt? Näädå, speciellt inte nu när man har slutat för dagen. Solen skiner fortfarande och jag har helg. Först var min första plan att städa lite här hemma, sen kanske fixa nån middag lagom till Jimmy kommer hem.

Men sen då? blir det ännu en filmkväll där sambon somnar för att han är så trött? F*ck that...

Jag åker in till stan om ca en halvtimme. Jag vet att Jimmy egentligen inte ville gå på stan för han är så trött men han kunde tydligen ändra sig så det var ju bra. Ska först fixa kattlådan sen blire ut i solen! Yeaaah!

Hade även tänkt att hämta mina grejer hos Björn men han skulle bort så det sket sig(damn, I need my stuff)








I love telling stories...

2011-04-11
13:57:43





11/4 - 11 - fira!!

2011-04-11
12:20:49
Yay! Idag ska vi till Ske-hamn för att fira finaste Ewe!

Vi åker klockan 15.oo. Det är ju egentligen snart och jag sitter fortfarande vid datorn i pyamas. Men det går ju snabbt att klä sig =) Och så är det inte så mycket städ i dag bara lite disk att diska bort =)

Jag och Jimmy storstädade igår, så himla skönt! Synd bara att jag dragit på mig (ännu!) en j*vla förkyldning...
Jag snorar och har mig - tror ärligt att det är något fel på mitt immunförsvar!!







10/4 - 11 - Det är synd om mig...

2011-04-10
11:31:42
...jag ska inte alls skylla mig själv =P

Jag hade en toppenkväll i går, men på krogen blev jag trött tror jag så jag taggade ner nåra kilon.
Idag mår jag illa, har halsbränna, ont i huvet, är förkyld och lägenheten är sprängd. Så bara för att det är så synd om mig förtjänar jag en bakispizza och en massa dricka för att jag håller på att törsta ihjäl.

Vi ska sen på Solbacken och på kvällen ska jag ladda med Poltergiest :3






It feels like home to me...

2011-04-09
13:17:51
Det finns ställen som verkligen känns som hemma...
Och det är där jag trivs allra bäst. Jag gillar att kunna åka någonstans och känna sig helt avslappnad.

Förutom hemma hos mamma, pappa, Tommy, Elin eller i Vännäs så är Björns lägenhet ett sånt ställe.

Det är nästan så att jag tar hans lägenhet alldeles för givet. Jag planerar ofta att åka dit utan att ens fråga. T.e.x inför i kväll så tänker jag "jamen bra då gör jag mig i ordning hemma hos Björn innan jag far på festen" Duschar, äter o.s.v. Sover där ibland också när jag varit ute och festat.

Jag stapplar oftast in dit, snör mina grejer överallt, går och kollar i hans kyl, sitter vid hans dator, slappar i sängen eller i soffan.
Han brukar whina efter att ALLA mina saker ligger på golvet. Då brukar jag snällt plocka upp(för att sedan stöka ner igen och jag tror att han ger upp då) Frågan är ju dock om det är lägenheten i sig som gör att jag känner mig som hemma? Eller om det är just för att det är Björn som bor där?



Jag Sandra och Björn i Björns lägenhet.




9/4 - 11 - Lördag

2011-04-09
12:13:55
Det är lördag i dag - vilken fantastisk känsla

Både jag och Jimmy tog sovmorgon i dag - till 12.00! Jag har haft en konstig natt i natt - sovit dåligt, haft ont i magen, svettats, och av någon anledning har jag blivit förkyld igen.

Men det kommer inte att utesluta det vi ska göra idag. Först gå på stan et ttag, sen blir det systemet, sen troligtvis hem till Björn och käka och se hockeyn. sen far jag vidare till min jobbarkompis Emelie och partar hela natten lång! Det kommer att bli så kul =D






This is why I HATE fredagsmys...

2011-04-09
00:21:13
Fredagsmys betyder ofta film....då finns det två alternativ:

Antingen är det en intressant film som man verkligen vill se. Då är man superkoncentrerad och vill INTE bli störd.
Tyvärr blir man oftast det.  Och då somnar sambon. Trevligt...Så egentligen fattar jag inte grejen med fredagsmys med film. Det blir inte socialt nånstans. Då borde det vara mysigare att sitta och prata..eller?

Eller också är det en ganska dålig film som man sett förr som man kan sitta och skratta åt samt umgås. Då är det inte filmen i sig som är viktig utan sällskapet. Då vill man inte att nån tönt i gänget hysschar åt en för att den personen inte sett Independece Day som alla andra sett typ trettioelva gånger....

Gaah från och med nu ska jag se BRA filmer helt själv.

Och de DÅLIGA filmerna med en MASSA folk.

Att vara två och se film är med andra ord - helt meningslöst!










Kan inte hjälpas...

2011-04-08
21:21:42
Har pratat med min mor...

Och vi kom överens om att det inte gjorde så mycket om vi dissade dom under påsken då det var så pass längesen vi var i Vännäs....Påskhelgen är trots allt helt perfekt att fara till Vännäs. Vi kan fara på fredagmorgon och kan alltså njuta av helgen längre! Vi har ringt och pratat med Mathias och han tyckte inte alls att det var dumt att vi kunde komma. Visserligen har vi inte pratat med Jimmys mamma ännu, men Mathias ord är ju lag ;)

Nämen allvarligt jag är på ett superhumör nu då jag är ledig i helgen och det blir trots allt en Vännäs-tripp den här månaden. Hinner få lön innan dess också, hur bra som helst!



Jimmys fina mamma



Jimmys lillebror Anton och storasyster Sara




8/4 - 11 - Dude ...what happened?

2011-04-08
09:00:25
Jag var inte nöjd igår eftersom att jag visste att jag skulle få mindre sovmorgon än vanligt...

Hade ställt klockan på 10.00 och kände att aaaas vad tidi9gt att stiga upp. Men nu sitter jag här vid datorn och har varit vaken sen 08.30 typ...vad hände?

Nog förstår jag att det solen som lyste in i fönstret men det har visserligen inte hindrat mig från att sova länge tidigare. Samma sak gäller katt-j*vulen som känner för att väcka mig 16 gånger i minuten genom att borra in huvudet i mitt ansikte...

Antar att jag bara kände för att stiga upp...men till vilken nytta egentligen? Nu har jag ju inget att göra...






Hur man driver sin pojkvän till vansinne del 1.

2011-04-07
22:53:22
Jag ringer min pojkvän.

Jag: Heeej, älskling! Nu slutar jag...
Han: Aha?
Jag:...Jag är hungrig!
Han: Ahhaaa...?
Jag: Jag vill ha äggmackor!
Han: Ahaaa..?
Jag: Jag är hemma om en kvart då ska fikat vara klart!
Han: Okej...

Hemma.
Jag får syn på äggen som ligger i kastrullen.
Han: Dina ägg är klara...
Jag: Okeeej...men var är fikat då?
Han: Där!
Pekar på kastrullen med äggen i.
Jag: Det där är inte fika! Det är ju inget framdukat! Var är mitt te? Och mackorna?
Han:.......

En tid senare.
Brödet, smöret, äggen, osten och en mugg står framme på bordet.
Jag sätter mig ner, gör i ordning en smörgås och knaprar en stund på den. Sen tittar jag på min pojkvän.
Jag: Det var torrt det här...
Han: Vaddå?
Jag: Har ju inget att dricka?
Han: Ditt te står ju framför dig!
Jag: Det här?
Jag pekar på muggen med varmvattnet i.
Jag: Det här är INTE TE...det är en mugg med varmt vatten!!!
Han: ..... Påsen får du hämta själv....








7/4 - 11 - Snart helg!

2011-04-07
12:46:10
Jag är väldigt ofta ledig på vardagarna...

Och det är ju verkligen jätteskönt. Men att ha helg på vardagarna är ändå inte riktigt samma sak som att ha helg på..ja..helgen. När alla andra är lediga. Jag har sån kompis-abstinens nu så det finns inte! Och i helgen är jag faktiskt ledig! Men när jag är så sällan ledig blir det väldigt sällan att jag kan spontant göra något då helgerna brukar bli paxade i ganska god tid. Påskhelgen t.e.x, är paxad till en helg i stugan med mamma och pappa...

Jag har dessutom en Vännäs-abstinens och hade gärna velat åka dit den här månaden...men förutom påsk-helgen så är det ju bara den här helgen jag är ledig - och jag slutar 20.00(!) på fredagkväll =/
Vi vill ju gärna vara i Vännäs lite längre...Vi skulle typ vara framme i Vännäs klockan 00.00 och då är det ju bara att sova. Såå förhoppningsvis blir det väl Vännäs under maj då...

Nu i helgen är det planerad en utgång på lördag med jobbarkompisar. Det är visserligen inte till 100 % säkert ännu men jag hoppas - det blir bestämt idag.  I morgonkväll blir det nog bara att vara hemma(?) eller jag vet inte. Men jag vill vara med Jimmy i af - det är inte ofta han och jag kan ha mysiga uppesittarkvällar tillsammans.








Är det ens lagligt?

2011-04-07
00:16:41
Även om jag vaknade med ett värdelöst morgonhumör så blev ändå dagen bättre än vad jag vänbtade mig...

Hade helt galet kul på jobbet - jag och en jobbarkompis satt och skratta så vi grät. Jag vet inte ens vad som var så rol8igt. Men det var underbart att få skratta så mycket och så länge. Är det ens lagligt att ha så kul på jobbet?


...och inte nog med det. Kommer ni ihåg det här: inlägget? Just det, inlägget om mina nyckar som jag tappade bort en kall november-morgon - precis den dagen då det började snöa? Jag hittade inte igen dom efter det, så jag tänkte att det nog var kört...

...men efter att jag gått ca 20 m från jobbet i kväll ser jag något ligga och blänka bland det bortsmälta snön(!) Min nyckel!!! Jag hittade den! Den har legat där i nästan ett halvår, och jag trodde ju inte jag skulle hitta den!

Hurray for spring!!










6/4 - 11 - Ugh....

2011-04-06
11:31:03
F****************N!

Det var jättefint väder igår - och idag snöar det(!) WTF! ska det ALDRIG bli vår? SKa jag aldrig få ha mina läcka sommarskor på heltid? Gah! Jag är inte på strålande humör idag. Jag är trött som f*n,  jag har disk fulla köket att fixa samt att katterna håller på att driva mig till vansinne. Jag ska dessutom på jobbet very soon - too soon!

Kunde inte riktigt somna i natt - hade myror i benen eller något. Vred och vände på mig. Störde mig t.o.m på att Jimmys ben låg över halva sängen. (DEt brukar jag inte störa mig på) Nää nu ska jag ta mig lite käk och bara lugna ner mig så att jag inte är sprickfärdig innan jag kommer på jobbet...!






Håret är en väldigt liten uppoffring...

2011-04-05
18:51:31
När man heter Anna Wikström så får man lixom inte vara rädd för att misslyckas...


Jag gillar lixom att prova saker....Testa, se om det funkar. Jag exprimenterar gärna med saker och ting.
Mat och efterrätter bland annat. Vill gärna göra saker gott OCH nyttigt och så tänker jag "Det där borde funka" Och så testar jag - utan att tänka på konsekvenserna....för att det misslyckas ganska ofta. Och så får man slänga typ allting och så tänker man "det där var väl lite onödigt?" Samma sak gällde körkortet. "Det där borde jag ju prova"....9000 spänn åt helvete...och jag kom inte ens till halken. (det är nog därför som ett körkort inte är prioriterat just nu för jag känner inte för att slänga 9000 till i sjön...)

Men något jag som jag faktiskt KAN offra till alla mina galna idéer är mitt hår. "Det växer ut" är mitt argument.
mitt hår har fått vara med om det mesta. Och folk förstår inte HUR jag kan bete mig som jag gör med mitt hår:

Kompis1
:"Anna, du vet väl att färgning inte är bra för håret? Det kommer att GÅ AV innan du är färdig..."
Jag: "Det växer ut"

Kompis2:"Anna, du kan ju inte klippa håret med köks-saxen, det kommer att se förtaskigt ut"
Jag: "Det växer ut"

Sen gör jag det bara. Klipper och bleker och färgar och Gud vet vad. Ibland med mindre lyckat resultat.

Kompis3: "Du är mörkhårig - inte en chans att du får luggen vit, det blir gult"
Jag: "Hmm, men jag vill ändå prova....."
Kompis3: "Jo, du brukar ju vilja göra det. Aja, om du misslyckas med att få den vit kan du ju alltid färga det svart sen"
Jag: "Men jag vill ju HA den vit.

Sen färgar jag luggen....den blev gul. Oväntat?




Så min plan med att få den vit är förstörd för alltid.....eller hur var det nu då??

Jag vet att blekning inte är bra för håret. Det slits så förbannat att det tillslut går av....men jag ville ju så gärna ha den VIT...så nu så där 5 blekningar senare - har jag ÄNTLIGEN fått mina drömmars frisyr(for now)

Ljusrött hår med VIT lugg! Hur länge jag är nöjd återstår att se, och frågan är ju vad nästa projekt blir. I can't wait! (And neither can't my hair!)















Yuki Onna

2011-04-05
14:53:12
A.k.a Snökvinnan...

En tavla jag gjort =)






Fler bilder jag gjort....

2011-04-05
14:40:43
De flesta är ganska gamla - typ flera år. Men jag har inte lagt upop dem på bloggen so here goes. (Klicka på bilderna för att få större)






Äntligen!

2011-04-05
14:34:57
Äntligen har jag fått igång scannern igen!

Tänkte att jag skulle börja lägga upp fler bilder jag gjort =)

Min senaste stolthet:



Hehe jag vet jag slarvar när jag målar det är lixom min signatur ;)




Morr...

2011-04-05
12:29:10
Älskar när katterna urinerar när jag håller på att fixa kattlådan

//Suck...




5/4- 11 - sluta mjaua jag har ju inte öppnat lådan än!

2011-04-05
10:50:09
Hehe - j*vla pusselspel...

Pusselspel är f*n farliga - och om ni inte riktigt förstår vad jag menar med pusselspel är det såna där "klicka"-spel där man ska lista ut hur man ska gå till väga för att gå vidare i spelet. T.e.x använda olika saker med varandra(Monkey Island är ett känt sådant)

Jag håller på att spela ett sånt spel nu på DS:et och det märks - för att det blir tyvärr så att det påverkar mig utanför spelet också. Typ när jag håller på att diska bort "Om jag tar ut kastrullen från diskmaskinen och stoppar in byttan  i stället så bör jag kan kunna gå vidare".

Och jag drömmer om pusselspel. Har legat hela morgonen svävandes mellan vakenhet och dröm. Jag höll precis på att undersöka en låda när Chomper kom in och började mjaua...suck - jag ville verkligen veta vad som låg i den där lådan - kanske något användbart? ;P

Jag har inga direkt roligheter att se framemot idag - blir att diska bort, rensa kattlådan och tvär-dammsuga. Sen klär jag mig och sen...har jag ingen aning om vad jag ska göra? =/ .....






4/4 - 11 - Hjärnblödning?

2011-04-04
15:46:28
Jag var gaaaaalet trött i morse...

Jag satt bara och stirrade blint på skärmen när folket började rulla in. Steg upp 15.30 och känner fortfarande jättetrött =( Jimpo kommer hem snart, och här hemma måste det städas(ovanligt?) Men nu har vi ju en killer dammsugare så det ska väl gå snabbt! Dock känns det som att jag fått en hjärnbldöning så trött är jag.

Jag är nu ledig, och vill gärna hitta på något, frågan är ju bara vad? Ute är det pissväder...oh well, måste ta på mig nå varmare kläder sen får jag börja med städningen!

Tjoflöjt!






Vem har världens bästa föräldrar??

2011-04-03
19:10:57
Jo - jag<---------------------

Mamma och pappa köpte en sprillans ny och bra dammsugare åt oss idag!
Vår gamla är SÄMST! och är en av anledningarna till varför städningen alltid varit så jobbig...(förstår faktiskt inte varför vi inte prioriterat en ny dammsugare tidigare?) Men nu har vi en ny som dessutom kan ta vår soffa(!) Den ser helt ny ut, helt underbart!

Vi har verkligen handlat idag både på Rusta och på Willys. Bunkar, gardiner och mat! Jag är så glad idag! Så tacksam! Vi har dessutom ätit ute med mamma och pappa idag - på Taste hur bra som helst! =D






3/4 - 11 - Sovit för lite...

2011-04-03
14:09:24
....men det äre värt - vi ska på Solbacken och handla idag =)

Vårt kylskåp är tomt(!) Plus att jag vill gå runt på Rusta o.s.v också då det är så roligt =)
Dock har jag helt galen skoskav efter mina stövlar - måste köpa plåster...






Tur att Skellefte är litet

2011-04-01
18:05:00
Jag köpte mig två sommarklänningar på HM idag....

Jag vet att det inte är sommar än ,men snart snart snart!och det var rea - what can I say? Medans jag stod i kön ringde Jimpo..och mobilen dog! Lite panik jag fick men insåg att "Aha, Skellefte är inte stort och det är fredag - jag bör hitta någon jag känner inom kort" Och mycket riktigt - inom loppet av ca 5 minuter hade jag hittat två(!) jag känner. Jag lånade mobilen av Marisol och jag och Jimmy bestämde att vi skulle träffas 15.45. När jag sedan gick runt för att hitta en klocka(min enda hade jag på mobilen) så hittar jag Sandra och co som jag hängde med tills Jimpo kom in till stan.

Sandra övertalade Jimpo att fara och festa hos henne i kväll och han ville =) Så han slipper ha tråkigt i kväll. Just nu har han plockat fram finkläder och ska duscha och raka sig för att sen fara. Jag tycker det är roligt när han far och gör något när jag ändå ska jobba natt.

Dock saknar jag lite att fara ut med kompisarna det känns som att det var länge sen sist - Oh well.



Jag och Sandra - Sommaren - 10 =)




1/4 - 11 - Dags igen

2011-04-01
13:18:28
Jag som hade varit så duktig och vänt dygnet till dagtid igen...

Ska ut och jobba natt i natt igen så då var det ju bara att försöka sova så länge som möjligt idag - men inte mig emot ;) Att sova är en billig och skön hobby speciellt när sängen är skön och katterna är lugna och sover med mig.

Dock är det inte lika kul att drömma att man vunnit 169 0000 kr och vakna och inse att det bara var en dröm.


Nu ska jag in till stan(igen) för jag har ändå inget annat för mig. Jimpo slutar 15.00 i dag och vi ska tjollra tills jag måste fara och jobba. Känns toppen!



Bara JAG som tok-längtar till sommaren?