16/2-09

2009-02-16
19:29:41
I morse när jag for till jobbet, insåg jag att jag skulle bli sen. Jag börjar ju kl 07.45, och klockan var 07.50 när jag satte mig framför datorn. Men när jag loggade in mig i tid så fick jag ett meddelande som löd:

"Du har inte börjat ännu, vill du logga in ändå?" H-vete tänkte jag, och så kollade jag schemat. 09.30!!! Började jag egentligen. Fan, fan fan! Jag hade ju kunnat ha sovmorgon! Men jag fick jobba över iaf, tur var väl det. Ville ju inte sitta på jobbet och inte göra någon nytta alls....

Så jag jobbade från 07.45 till 18.15...men sista halvtimmen där började jag må illa...och det gör jag fortfarande....en av mina chefer såg att jag fick kvälvningar(heter det så? O__o) Han kanske blir arg och jag åker på jobbet imorrn....Mehe..

Men jag har inte spytt än i af, och det känner jag inte för heller. så vi får väl se vad detta kan bero på. Men det ääär illamående, och inte typ magkatarrs-illamående(skillnad)

Igår var jag på alerten i af, när min brorsa kom hit. Vi började genast dona och rensa i mitt förråd. Slängde i princip ALLT, så nu är det tomt där inne. Himla skönt faktiskt, att få det bortgjort :)

Nu ska jag bara vila, och hoppas att illamåendet går över...

Annars är jag inte riktigt nöjd med min blogg. Det finns så mkt mer jag kan berätta om EGENTLIGEN....Men jag är besviken över att min blogg inte är så fin som jag vill ha den. Vet inte heller hur jag lägger upp bilder och sånt, och jag antar att det inte finns ork för att ta reda på det heller ..............

onsdag är jag ledig JAA!!




               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget


Sara 

När du ska lägga upp bilder så klickar du på den lilla ikonen som har ett träd.. sen är det bara klicka in den bild du vill ha :) Sen så kan jag hjälpa dig med en bloggdesign om du vill, jag har bara några beställningar före som jag ska fixa. Men sen, om du vill :)


2009-02-17 / 11:51:37
Blogg: http://dolphin.blogg.se/





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: