Jag känner mig jättefrisk!

2013-07-09
17:43:34
Har varit hos barnmorskan idag - klockan 11.15. Haha, lite smådrygt då jag jobbat natt i natt så många timmars sömn innan det var dags att kliva upp blev det ju inte. Plus att jag var nervös - nervös att mitt blodvärde inte skulle ha gått upp samt att jag fortfarande inte vant mig helt vid att ta blodprov. Ja och så vikten då förstås.
 
När vi kom dit började hon först prata om mina blodvärden - hon förberre för att ta blodprov. Jag frågade henne nervöst vilken arm hon ville ha men hon sa att jag bara behövde ta ett stick i fingret. Sååå skönt! det gick på ett kick - och blodvärdet var betydligt högre än förra gången. Jag hade 113 sist - nu låg det på 119. Det var jätteskönt att höra.
 
Sen var det vikten förstås - jag hade gått upp 4 kilo och det kändes inte jättehemskt ändå. jag har lätt för att gå upp i vikt och med en bebis i magen antar jag att det är lättare ;P
 
Sedan fick vi lyssna på bebis hjärtljud för första gången  - äntligen! Det var riktigt häftigt! Den sparkade där inne en hel del så därför hens puls lite högre. Men fullkomligt onormalt. Kändes skönt i själen - att man nog med stor chans kanske får föda en helt frisk bebis :D
 
Hon kollade även mitt blodtryck som var helt normalt! Jag känner mig jättefrisk, och min bebis känns som att den är frisk ocvkså. Den sparkar ju och lever rövare i magen ganska mycket oich det är ju en trygghet.
Nui blir det att äta middag och sen fara och jobba natt igen! Ciao!
 
 
 
 
 


               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget


Sara - Ensamstående mamma 

Härligt att allt såg och lät bra :) Är det bara du som känner sparkarna eller kan man känna utanpå också?


2013-07-09 / 19:05:38
Blogg: http://dolphin.blogg.se


Hanna 

Åh vad mysigt med en bebis! :) Då har ni onekligen den bästa tiden framför er! :) GRATTIS!

Svar: Haha tack :)
Truffle


2013-08-04 / 10:43:53
Blogg: http://blogg.alltforforaldrar.se/hannaasliv





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: