Värt?

2012-10-04
16:05:00
 
 
Japp - jag och Jimmy konsumerar...saker som förmodligen resten av världen finner otroooligt ondödigt! Jag menar...en handkontroll till en uråldrig spel-kontroll, format som en handske samt plastfigurer från Japan...för typ flera hundra spänn(!) "How could you! Tänk på barnen i Afrika!" Men det är ju så - folk spenderar pengar - på olika saker. 
Vissa lägger kanske flera tusentals pengar på mat - medan andra lägger pengar på kläder...och jag och Jimmy lägger pengar på samlarsaker. Egentligen har man ju ingen rätt att komma och peka finger och säga VAD man ska lägga pengar på. Ens egen tjänade lön är ens egen ensak tycker jag. "JAG har f*n arbetat in dom här pengarna, låt mig bränna upp dem om jag nu vill det!"
 
Det som dock är tur är ju att jag och Jimmy har gemensamma intressen. När Jimmy vill köpa gamla Nintendospel för flera hundra så uppmuntrar jag honom. Det är roligt att ha! Och mitt samlade av japanska figurer tycker han är roligt och han har köpt figurer till mig och överraskat mig med dom.
Jag tror att det hade varit värre om ngn av oss avskydde vad den ena gjorde. Tänk om jag skulle sucka tungt varje gång han fått ett paket från posten...eller att han hotar med att göra slut om ännu en japansk figur kommer in i hemmet! För det påverkar ju. Spel och japanska figurer är ju inte direkt ngt man bara vill gömma i en låda om man väl har det intresset.
Därför tycker jag att det är så himla bra att vi har mycket gemensamt, jag och Jimmy. Nu är det ju mycket debatt om att "kvinnor och män är ju olikaaaa och sååå ska det ju varaaaaa" Det lustiga är ju att jag har mer gemensamt med Jimmy än någon av mina vänninor. Och jag är ju kvinna och ingen j*vla pojkflicka som vissa tycker att jag är (!)Jag har inte både en penis och en vagina mellan benen! Jag är 100 % kvinna. Samma sak med Jimmy - han är 100 % man.
 
Att vi båda är lika tycker jag bara är positivt och det är få människor jag har så roligt med som Jimmy - och ja - jag är attraherad av Jimmy fast vissa påstår att kvinnor och män MÅSTE vara olika annars finns det ingen attraktion...peh...
 
Vi är inne på vårt sjunde år tillsammans-  och fler kommer det bli :)
 
 
 
En final Final Fantasy figur som jag fick av Jimmy :3
 
 
                                                               


               k o m m e n t e r a
               Intressen:) | Länka inlägget


Therese 

Jo, jag vet vilken låt det är, men vill ha den med just Maria Andersson :)


2012-10-08 / 22:48:05
Blogg: http://lipstickkiller.blogg.se


Evelina 

Ni är så awesome båda två. Jag tycker det är jättefint att ni har samma galna intresse för spel och samlargrejer!!! :)


2012-10-22 / 16:31:37
Blogg: http://finaevelinasliv.blogg.se





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: