JAG VANN!!!

2012-10-02
14:21:00
Yeah!! Jag är typ aldrig med i tävlingar för att jag inte orkar...dock smög Sara in en tävling till mig på Fejjan och tyckte att den tävlingen skulle passa mig. Och det gjorde det ju ondekligen - vinnaren skulle få ett exemplar av Resident Evil 6, och som Resident Evil fan så läser man ju vidare - man skulle göra ngn slags "konstnärlig" tolknining av ngt i Resident Evil genren - eller ja - det var typ att man skulle göra i princip vadsomhelst så länge det hade ngt med Resident Evil att göra...
 
så jag tänkte att "What the hell?" Hursom helst blir det ju j*vligt kul! Men icket tålmodig som jag är gjorde jag en enkel seriestrip och färgla den i Photoshop ungefär lika dåligt som om det hade varit i Paint och hela "projektet" tog typ en timma...
 
När jag tittade på resultatet funderade man ju på varför jag inte bara la ner lite tid(eller varför inte försöka lära sig Photoshop på riktigt?) Oh well...jag skickade in kladdet i af...jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle vinna.
 
Och ni som inte spelat spelen fattar nog inte ett SKIT av seriestrippen men här är den i af:
 
 
 
Aja hela grejen är att jag alltid funderat över att hjältarna i serien aldrig blivit zombies när de blivit bitna - de äter bara lite "örter" sen läker de igen... Ja...så jag gjorde en egen tolkning av det helt enkelt.
 
 
Men hursomhelst  -igår fick jag ett mail:
 
 
 
 
WOHOOO! Jag är en av två vinnare i tävlingen och får mitt Resident Evil skickat med posten och det kommer på fredag :D Lucky me!


               k o m m e n t e r a
               Intressen:) | Länka inlägget


Sara - Ensamstående mamma 

Hörde av Jimmy igår att du vann, I knew it! Visste att du skulle ha en stor chans, annars skulle jag inte tipsat dig.. :) GRATTIS GUMMAN, du är grym!

Svar: Haha tack - :D Härligt att vinna faktiskt :D Man kanske borde tävla oftare ;)
Truffle


2012-10-02 / 19:36:52
Blogg: http://dolphin.blogg.se


Emelie 

Nä va häftigt! Du är en värdig vinnare :) Och idag fick du hem spelet, en bra dag för dig alltså... ;)

Svar: Åh tack Emelie :D Jag skulle nog ljuga om jag sa att jag inte var stolt ^^
Truffle


2012-10-04 / 19:50:09
Blogg:


Evelina 

GRATTIS!!! FAN VA DU ÄR BRA!!!! :D


2012-10-22 / 16:33:43
Blogg: http://finaevelinasliv.blogg.se





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: