Som som sådär..

2011-03-17
21:45:15
Jag har suttit i mitt eget förfall  idag

Tills två tomtenissar knackade på min dörr, mina älskade småbröder Kent och Tommy. Eller ja, de är ju inte så små längre, Kent är ju bara ett år yngre än mig och  Tommy bara två. Tyvärr såg de hur det såg ut här hemma och  Tommy uttryckte att jag inte såg så vacker ut.

Dock så blev mitt liv lite ljusare av att tv-bänken de och Jimpo beställde förra helgen hade kommit, så de for och hämtade den och byggde ihop dem åt mig. Dessutom fick jag en I-pod av Kent(!) Sen att jag inte fattar ett skit av den är ju en annan femma, men jag behövde något nytt då min mp3 has crasched and burned.

Är ju som peppad på våren nu känner jag. Vill ut i solen. Ska skaffa mig ett par vettiga ute-skor lagom till lön hade jag tänkt, det är verkligen något jag behöver. Jag har klackeskor(och stövlar) inte det bästa jag gett mig ut på äventyr med. Mina fötter har fått stryk vill jag lova. Jag trampar dessutom snett, men ska prata med ngn duktig specialist så jag kan få njuta av en promenad någon gång i mitt liv. Nu har jag ju råd att skaffa mig ordentliga skor, har ingen aning om varför tanken inte slagit mig tidigare. Annat har blivit prioriterat(Tv, Stocholms-resa, Malmö-resa, julklappar, tapeter) och nu har vi(eller rättare sagt Jimmy) ju faktiskt köpt en vettig tv-bänk.

Han har suttit och pysslat med den i kväll med sina tv-spel och grejer =) Han är så söt. Dock blev han lite förtvivlad när jag ville lägga dit "tavlor och annat meningslöst tjoller" Menmen...liiite fint ska det väl också va ;)



Kent och Tommy <3



               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: