7/1 - 11 - Mycket bättre!

2011-07-01
11:02:00
Vi är hemma hos mamma och pappa nu



Jimmy hade det riktigt jobbigt i går. Dels för att han hade problem med andningen i princip hela dagen, han hade inte sovit på ett dygn plus att han fick nå j*vulskap i ögat =/ Ett tag där på kvällen funderade vi om vi skulle åka in med han på akuten.
Men innan det så ringde vi sjukvårdsrådgivingen. De tyckte det var onödigt, men sa att om det blev värre för Jimmy under natten skulle vi fara.

Sjäv var jag orolig över att det inte skulle bli någon sömn för någon av oss. Inte blev det bättre av att Ajax(mammas och pappas hund) skulle ligga mitt emellan oss O__o

Men...! Jimmy somnade! Inte så konstigt egentligen då han varit så trött. Men det var helt klart ett framsteg. Skiten i ögat hade också kommit ut. Det är svalt hemma hos mamma och pappa, det kan ju vara en bidragande effekt. Men Jimmy ser betydligt piggare ut idag, och han är på bättre humör.

Mina syskon + Göran ska komma idag och hålla oss sällis. Mamma och pappa ska ju till stugan och vi ska vara hundvakt. Så det ska bli jättekul att bara vi syskon =) Vi ska grilla och bara ha det allmänt mysigt! Vi struntar helt klart i i stadsfesten, det är bara en massa pengar för ingenting, plus att jag inte känner för att bli utslängd en gång till(!)





Ajax =) 


               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget


Ewe 

Va skönt att höra att han mår bättre!!

Som du säger, värme och katthår/damm + förkylning är inga bra förutsättningar när man har astma! Skönt att få komma ifrån lägenheten en sväng !


2011-07-01 / 14:31:01
Blogg: http://evelinaburvall.blogg.se/





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: