Tänk vad lite en god natts(?) sömn och lite smink kan göra...

2011-04-18
16:20:45


Igår




Idag

Alltså det här med smink är ju verkligen kul. Sen att jag inte sminkar mig speciellt diskret är ju en annan femma. Jag smetar på och det tar väl 1 - 2 minuter sen äre klart! Jag har aldrig varit den som stiger upp en timme extra för att hinna sminka sig...och jag sminkar mig inte alltid heller. Jag sminkar mig när jag har lust, för att smink är som sagt var väldigt roligt. Jag gillar ju att rita och måla så varför inte sminka? ;)

Men det är inte bra när sminket tar över ens liv. När man knappt kan gå ut med soporna utan smink. Då är det sminket som har kontrollen...Jag vill inte att folk ska få värsta chocken när de ser mig utan smink. Och jag sminkar mig alltid så att det syns. Tycker inte att det ger så mycket att sminka det naturliga looken för då kan man lika gärna vara utan.

Men smink är jättekul. Mitt ansikte är min kanvastavla och mina eyeliner är mina färgpenslar.

               k o m m e n t e r a
               Just some thaughts... | Länka inlägget


Ewe 

Jag håller inte med dig där. Skulle inte jag sminka bara "de naturliga", dvs måla ögonbrynen och ha mascara, då ser jag inte längre naturlig ut, då ser jag ut som ett spöke.

Både dom på jobbet och min familj har sagt det på seriöst att "är du sjuk?? Du ser så svullen ut i ansiktet". Nej jag är bara osminkad säger jag då :P



Naturligt smink = bäst för mig :)


2011-04-18 / 21:37:06
Blogg: http://evelinaburvall.blogg.se/





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: