23/8 - 10 - deppad tjej säljes billigt

2010-08-23
08:22:30
Nämen ärligt - jag är trött så egentligen borde jag kunna sova mera...

Men jag kan inte - för mycket att tänka på...
Är lite stressad över att jag måste in till stan och hämta cykeln - men egentligen är det ingen biggie, speciellt när det börjat gå bussar igen från oss nu!(och säg inte nu att jag borde för att det tar för FAEN 40 minuter att gå, och tid är pengar...eller ja, jag är LAT, so there)

Det dumma med det dock är att bussen åker precis utanför vårat fönster i sovrummet, så det lixom lever om en gång i halvtimman(!) och det är inte så kul eftersom att jag är en sån som j*vlar sover till 11.30 utan ångest...

Men idag är det andra bullar, för jag har VERKLIGEN ångest(inte över att jag brukar sova längre utan för HELT andra saker) Och misstolka ej, det har INGET med jag och Jimpo att göra.
Eller klart det påverkar honom när jag är på pisshumör, och han försöker göra allt för att muntra upp mig.
Men han duger gott och väl som min lilla kramkudde just nu, för det är väl det enda jag lyckas ta till mig.

När man var liten och deppad eller arg eller liknande, ville pappa alltid annonsera ut ens humör bara för att muntra upp en lite. "Deppad tjej, säljes billigt" Jimmy kör lite på samma stuk, och säger saker  som "min lilla ledsna tjej" Av någon anledning funkar det...

Kanske för att jag får känna mig liten och tjejig på en å samma gång, och det är väldigt få gånger jag känner mig så.(Delvis för att jag alltid känt mig STOR, då jag har höfter som går mot världens ände, och nu är man ju dessutom hela 23 år!)

Nää jag är såå sjukt paranoid och panikslagen just nu så att det finns inte.
Och säg inte att det är bakis-ångest, för det vet jag redan att det mycket väl kan vara...men just nu mår jag piss och jag vill att andra ska tycka synd om mig! PUNKT!



               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget


Ewe 

Jag tycker synd om dig :(

Man ska inte behöva må dåligt och vara ledsen!!

KRAM


2010-08-23 / 14:12:18
Blogg: http://evelinaburvall.blogg.se/





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: