12/10 - 09 - Freshy

2009-10-12
20:24:44
I helgen har jag känt mig ungefär lika fräsch som ett träskmonster begravd i en soptipp....med likmaskar!

Men nu är det ändrig på det! Har tagit mi8n skönhetssömn till klockan 15.00 idag, dock var det inte helt ostrört...
Någoin lirarre från jobbet ringde och väckte mig 2 timmar efter att jag lyckats somna. Hon hade tydligen insett att jag var ledig men inte anledningen för det...suck. Men skadan var inte så stor, började snarka igen inom kort.

Klockan 16.oo ringde hon igen och bad om ursäkt...nån som fick dåligt samvete kanske?

Jag käkjade en liten halvtaskig, "frukost-lunch-mellis" som bestod av äggmackor. Det här med mat blir ju helt f*cked up när man jobbar natt....inte bra.
Sen gick vi till badhuset, som jag längtat!! Det stället man blir människa igen, och får skölja av sig all skit!

Dock på badhuset fick jag syn på en gammal "nemesis" från högstadiet. Jag kunde inte låta bli att undra vad som riktigt blev med den pojken. Han hade med sig sin son, och såg ut som vilken ansvarstagande, trevlig, snäll pappa som helst. Jag, som under högstaddiet hade gått och "vetat" att han skulle bli missbrukare och hamna i fängelse och ha ett riktigt j*vla pissigt liv.

Nog för att jag unnar honom att vara en snäll och fin pappa. Människor kan förändras. Varför fortsätta vara arg, när man har det bra nu, och saker och ting som hände frör länge sen, ska man väl inte älta över??(Även om han är i princip är anledningen till år av arbetande på självkänslan)

Första kvarten av simningen gick bra, tills det kom fler och tyckte att det var en bra ide att vi alla skulle simmma på en jätteliten plätt av bassängen! Annoying! Gick över till barnbassängen där det inte var lika mycket folk, och gjorde annat än bara motionssimning.

Vid 18.30 gick vi upp. och jag duschade.....lääänge. Tog på mig fina kläder och sminkade mig, kammade håret, satte upp det. kände knappt igen mig. The monster is gone!!

Nu är vi hemma igen, jimpo spelar tv-spel, och jag sitter och väntar på en subbad version av senaste FMA Brotherhood...det har bara kommit ut en RAW(osubbad) och jag tankar ner den i ren despiration...för säkerhets skull har jag även mangan till hands, så att jag kommer att fatta avsnittet. I know....

Sen blir det tända ljus, en filt, en kopp te, mys framför tv:n..I like it!

Och i morgon kommer Evelyn!! JAAA!



               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget


Ewe 

Va mysigt du haft det :)!

Jag vill också simma!


2009-10-13 / 16:43:28
Blogg: http://evelinaburvall.blogg.se/





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: