25/7 - 11 - Semester igen :D

2011-07-25
17:04:27
Haft en riktigt, riktigt bra natthelg, och nu är det semster igen ;)


När jag kom hem i morse så var det skinande rent överallt. Så underbar känsla. Fick gå och lägga sig utan att ojja sig över dammråttorna i högra hörnet. Min älskling är världens bästa <3. Och nu låter det ju som att han aldrig städar, men det gör han ju ganska ofta(ibland oftare än mig) Men just nu när jag är mitt inne i den här jobbiga peridoden med ryggsmärtor så kan ett rent hem när man kommer hem göra en så glad!

Jag har sovit ganska bra i af, katterna tyckte dock att jag skulle stiga upp vid 14.00 men de kunde de ju fet-glömma. De lät mig va tillslut så jag kunde sova till 15.30  iaf ;) Just nu sitter jag nyduschad och väntar på att Jimpo ska komma hem. Jag har inte hunnit fixa mig ännu, men det är för att jag misstänker att Jimmy kanske vet var borsten finns, för den är spårlöst borta(som allt annat här hemma brukar vara)

Tommy plockar nog upp oss vid 17.30 sen åker vi till byn för att ha surströmmingsfest så här på en måndag ;) Men alla i familjen är ju lediga(utom Jimpo) som måste åka hem vid 22.00 - då han ska upp och jobba i morgon stackarn :( Men annars är jag på underbart humör!

Things can only get better :)





               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: