16/12 - 11 - Jag vet...

2011-12-16
22:23:06
Jag har varit hos syrran i 5 dagar


Har haft en toppen-mysig "helg" i Vilhelmina - beslöt mig för att ha lite telefon/internet-fri tid där :)
Internet där var ändå så segt att så att ens skriva på Fejjan gav ingenting ;)

Men på måndag kväll hade Jimmy försökt nå mig på mobilen ca 10 gånger - jag ringde upp och fick veta att vårt kort blivit hackat på ngt vänster och att ngn använt sig av nästan 3000 kr av våra pengar...Det känns helt sjukt. Man tycker ju inte att det ska gå med alla koder/säkerhet som finns i dag. hur det gått till vet vi inte än, och varken polisen/banken hade några svar men utredning blir det i alla fall...

Men aja 3000 kr är mkt pengar, men förhoppningsvis får vi tillbaka dem...

Just nu är i af Daniel hos oss på besök(Jimmys storebror) och det är jättekul! Han låg och sov när jag kom hem till lägenheten ca 12.00..hade både syrran och hennes killes mamma in i lägenheten hahaha...stackars Daniel.

Jag var trött men ändå pigg och kunde därför inte somna...har varit vaken sen 08.00 i morse och ska jobba natt i kväll och i helgen - känns ju som sådär :/ Har en stressig period framför mig. Vakar ut på söndagmorgon och den kvällen är den enda kväll jag och Jimmy kan hitta på något. Måndag är det lilla julafton med brudsen och tisdag åker vi till Vännäs och jag stannar till på fredag...och lördag är ju julafton. Ska dessutom hinna göra lite veg. julmat till mig själv innan vi åker till vännäs, och jag har lite julklappar kvar tyvärr....

Känner mig helt galet stressad och trött över helgen...men det löns ju inte att stressa ihjäl sig i förväg kan man ju tycka ;)

               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget


Sara - Ensamstående mamma 

Så jävulskt.. Hur har någon kunnat komma åt erat kort? Jag hoppas verkligen att ni kommer få tillbaka era pengar, och att polisen/ni lyckas hitta igen jävlarna som snott dom av er!


2011-12-17 / 13:59:30
Blogg: http://dolphin.blogg.se/





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: