8/2 - 10 - Time goes fast

2010-02-08
22:37:10
Om nu januari gick ubersegt - så går februari i ljusets hastighet

Jag fick frukost på sängen i morse - dock var det mest ett knep från Jimmys håll för att få mig att stiga upp i någonlunda tid. Dock tyckte jag att det var FÖR tidigt - kl 10.00(!)

Min stackars bror ville också sova ut - men det fick han inte. Jimmy var pigg redan 08.30 och sprang runt som en kollibri och störde allt och alla! Inte en särskillt god morgon.
Men när jag väl fick mitt te, mina ägg och mina mackor så blev jag lite mer nöjd - då jag kände att jag var nog lite hungrig ändå...

Har hunnit ganska mycket dock - och det är ju bra. Såg lite anime, spelat tv-spel, gjort i ordning mat, duschat, gjort mig fin - lite av det ena och det andra med andra ord.

Jag for på jobbet vid 13.15, och dagen har gått ganska fort. Jag och min jobbarkompis har suttit och tävlat om vem som var snabbast och effektivast - han vann tyvärr =( Men jag var inte dålig jag heller ^__^

liite nöjd är jag nog.

Jag jobbar samma tid i morgon  - ska därför vara uppe i natt, och spela tv-spel och allmänt njuta av livet(med te och ost-macka kanske? ;)



               k o m m e n t e r a
                | Länka inlägget





 Namn:


 E-postadress: (publiceras ej)


 URL/Bloggadress:



 Kommentar: